Hrvatski Fokus

"Započela je likvidacija Hrvata iz BiH, njihovo pretvaranje u obespravljenu manjinu…"

 
 
"Započela je likvidacija Hrvata iz BiH, njihovo pretvaranje u obespravljenu manjinu s obećanim pravima kakva su manjine imale u sultanskoj Turskoj", napisao je Miljenko Jergović, hrvatski i bosanskohercegovački književnik. Ovim je započelo i otkrivanje  dugo skrivane istine položaja hrvatskog naroda u Holbrookeovo i Ashdownovo muslimansko-bošnjačkom federalnom entitetu, suvremenom rezervatu domicilnog hrvatskog naroda. Nije bilo dovoljno što su tu istinu otkrivali  i u njoj živjeli  Hrvati, jer žrtvi se nikad ne vjeruje. Napose joj ne vjeruju oni koji su ih i učinili žrtvom, Holbrooke, Ashdown, Bildt, Schwarz-Schilling i Muslimani, a na tom putu nastavili Bošnjaci. Ne vjeruju joj njeni dželati Muslimani Bošnjaci, jer priznati obespravljenost i likvidaciju Hrvata značilo bi i priznati zločin koji su počinili u ratu, i koji  čine u poraću. A to ne ide kod zločinaca.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/04/Jergo4.jpg
Miljenko Jergović
 
Ne priznaju oni još  ni zločine počinjene tijekom agresije na Hrvate, ne priznaju ni zločine nad hrvatskim povratnicima. Ne priznaju zločine koje čine u daytonskom periodu obespravljivanja i marginaliziranja svojih žrtava. Priznati zločin najveća je ljudska vrlina, a tu vrjednotu muslimanski zločinci nemaju. Iako se kaže da za istinu nikad nije kasno, no u slučaju biološkog daytonskog istrjebljenja hrvatskog naroda iz Bosne i Hercegovine, gotovo da je i kasno. Kasno i zbog ovakvih pojedinaca kakav je i sam Jergović, koji je desetljeće šutio o toj poznatoj i tragičnoj istini položaja Hrvata u federalnom, ali i u drugom manjem beha entitetu. Danas posebno teškom pod bošnjačkim unitarističkim vjerskim radikalizmom, koji u federalnom dijelu, koji gotovo više nije ni hrvatski, ni srpski, ni daytonski, ni europski, već radikalno bošnjački entitet bez ikakvih znakova hrvatstva i katoličanstva, više pa i nema.
 
Nekadašnja hrvatsko-bošnjačka federalna dvodijelna cjelina sunčanom brzinom obojena je u zelenu muslimansku boju, i postala bošnjačko bosanski, mudžahedinsko isilovski prostor radikalnog islama, ne samo prema Hrvatima već i prema Europi. Da će započeti likvidacija hrvatskog naroda u beha Federaciji znalo se već  onog momenta kada je zločinac Holbrooke legalizirao i priznao genocidni srpski entitet na 49 % beha teritorija, te kada je tim istim zločinom hrvatski narod u Daytonu razoružao i oduzeo mu obranjeni teritorij, te ga tako goloruka predao agresorskom neprijatelju Muslimanima. Znači likvidacija Hrvata nije samo zlodjelo radikalnih muslimana Bošnjaka, već i Holbrookea, a zatim i visokih predstavnika, Petritscha, Ashdowna, Bildta i Schwarz-Schillinga, pred čijim očima, i uz čiju pomoć se taj zločinački proces odvijao i odvija.
 
Federalna beha zajednica danas je europski teritorij pod vladavinom radikalnih islamista, kojima zapovijeda sultan Erdogan. Oni su sultanova vojska koja ima zadaću etnički i vjerski očistiti taj entitet od Hrvata katolika, i na njemu izgraditi otomansku bazu iz koje će se krenuti, zapravo već je krenulo osvajanje Europe. Svakim pokoravanjem i obespravljivanjem Hrvata, do razine manjina u sultanskoj Turskoj, kako kaže Jergović, sultan Erdogan je sa svojim Bošnjacima i „građanima janjičarima", koji su zapravo živi spomenici Osmanskog carstva u Bosni i Hercegovini, sve dublje i u otomanskoj prošlosti i pod zidinama Beča. Danas likvidacija Hrvata, sutra Srba, te u konačnici i likvidacija svih europskih vrijednosti izgrađenih kroz stoljeća beha povijesti.
 
Kaže se u narodu, ne slušaj što se govori, već tko govori. A to se odnosi i na, zakašnjelo, Jergovićevo upozorenje o ropskom položaju beha Hrvata, koje vodi u njihovu biološku likvidaciju. Govor Jergovića o likvidaciji beha Hrvata je tim snažniji budući da to govori čovjek nekad veliki zagovornik muslimanskog radikalizma i fundamentalizma provođenog u maski multi kulti, lažnog bosanskohercegovačkog identiteta. Trebala su desetljeća proći da Jergović, a time i svijet, prizna svoje zablude, te da svjetskoj javnosti obznani teški diskriminirajući položaj hrvatskog naroda u unitariziranoj islamizirajućoj beha federaciji. Reklo bi se bolje ikad nego nikad. Jer, zasigurno još nije sve izgubljeno, i okupirano u tom islamskom pohodu, koji je globalni muslimanski proces vjerskog rata. Do istrjebljenja kršćana, kao preduvjeta svjetskog mira, kako govore mnogi muslimani u Bosni i Hercegovini i svijetu. Likvidacija Hrvata u Bosni i Hercegovini nije započela, ona je već pri kraju.
 

Vinko Đotlo

Povezani članci

Sažalnica za pobijenu redovničku braću

HF

Snažan govor Petra Škorića

HF

U Hercegovini više umrlih nego rođenih

hrvatski-fokus

Hercegbosanska Jalta

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...