Hrvatski Fokus

"Započela je likvidacija Hrvata iz BiH, njihovo pretvaranje u obespravljenu manjinu…"

 
 
"Započela je likvidacija Hrvata iz BiH, njihovo pretvaranje u obespravljenu manjinu s obećanim pravima kakva su manjine imale u sultanskoj Turskoj", napisao je Miljenko Jergović, hrvatski i bosanskohercegovački književnik. Ovim je započelo i otkrivanje  dugo skrivane istine položaja hrvatskog naroda u Holbrookeovo i Ashdownovo muslimansko-bošnjačkom federalnom entitetu, suvremenom rezervatu domicilnog hrvatskog naroda. Nije bilo dovoljno što su tu istinu otkrivali  i u njoj živjeli  Hrvati, jer žrtvi se nikad ne vjeruje. Napose joj ne vjeruju oni koji su ih i učinili žrtvom, Holbrooke, Ashdown, Bildt, Schwarz-Schilling i Muslimani, a na tom putu nastavili Bošnjaci. Ne vjeruju joj njeni dželati Muslimani Bošnjaci, jer priznati obespravljenost i likvidaciju Hrvata značilo bi i priznati zločin koji su počinili u ratu, i koji  čine u poraću. A to ne ide kod zločinaca.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/04/Jergo4.jpg
Miljenko Jergović
 
Ne priznaju oni još  ni zločine počinjene tijekom agresije na Hrvate, ne priznaju ni zločine nad hrvatskim povratnicima. Ne priznaju zločine koje čine u daytonskom periodu obespravljivanja i marginaliziranja svojih žrtava. Priznati zločin najveća je ljudska vrlina, a tu vrjednotu muslimanski zločinci nemaju. Iako se kaže da za istinu nikad nije kasno, no u slučaju biološkog daytonskog istrjebljenja hrvatskog naroda iz Bosne i Hercegovine, gotovo da je i kasno. Kasno i zbog ovakvih pojedinaca kakav je i sam Jergović, koji je desetljeće šutio o toj poznatoj i tragičnoj istini položaja Hrvata u federalnom, ali i u drugom manjem beha entitetu. Danas posebno teškom pod bošnjačkim unitarističkim vjerskim radikalizmom, koji u federalnom dijelu, koji gotovo više nije ni hrvatski, ni srpski, ni daytonski, ni europski, već radikalno bošnjački entitet bez ikakvih znakova hrvatstva i katoličanstva, više pa i nema.
 
Nekadašnja hrvatsko-bošnjačka federalna dvodijelna cjelina sunčanom brzinom obojena je u zelenu muslimansku boju, i postala bošnjačko bosanski, mudžahedinsko isilovski prostor radikalnog islama, ne samo prema Hrvatima već i prema Europi. Da će započeti likvidacija hrvatskog naroda u beha Federaciji znalo se već  onog momenta kada je zločinac Holbrooke legalizirao i priznao genocidni srpski entitet na 49 % beha teritorija, te kada je tim istim zločinom hrvatski narod u Daytonu razoružao i oduzeo mu obranjeni teritorij, te ga tako goloruka predao agresorskom neprijatelju Muslimanima. Znači likvidacija Hrvata nije samo zlodjelo radikalnih muslimana Bošnjaka, već i Holbrookea, a zatim i visokih predstavnika, Petritscha, Ashdowna, Bildta i Schwarz-Schillinga, pred čijim očima, i uz čiju pomoć se taj zločinački proces odvijao i odvija.
 
Federalna beha zajednica danas je europski teritorij pod vladavinom radikalnih islamista, kojima zapovijeda sultan Erdogan. Oni su sultanova vojska koja ima zadaću etnički i vjerski očistiti taj entitet od Hrvata katolika, i na njemu izgraditi otomansku bazu iz koje će se krenuti, zapravo već je krenulo osvajanje Europe. Svakim pokoravanjem i obespravljivanjem Hrvata, do razine manjina u sultanskoj Turskoj, kako kaže Jergović, sultan Erdogan je sa svojim Bošnjacima i „građanima janjičarima", koji su zapravo živi spomenici Osmanskog carstva u Bosni i Hercegovini, sve dublje i u otomanskoj prošlosti i pod zidinama Beča. Danas likvidacija Hrvata, sutra Srba, te u konačnici i likvidacija svih europskih vrijednosti izgrađenih kroz stoljeća beha povijesti.
 
Kaže se u narodu, ne slušaj što se govori, već tko govori. A to se odnosi i na, zakašnjelo, Jergovićevo upozorenje o ropskom položaju beha Hrvata, koje vodi u njihovu biološku likvidaciju. Govor Jergovića o likvidaciji beha Hrvata je tim snažniji budući da to govori čovjek nekad veliki zagovornik muslimanskog radikalizma i fundamentalizma provođenog u maski multi kulti, lažnog bosanskohercegovačkog identiteta. Trebala su desetljeća proći da Jergović, a time i svijet, prizna svoje zablude, te da svjetskoj javnosti obznani teški diskriminirajući položaj hrvatskog naroda u unitariziranoj islamizirajućoj beha federaciji. Reklo bi se bolje ikad nego nikad. Jer, zasigurno još nije sve izgubljeno, i okupirano u tom islamskom pohodu, koji je globalni muslimanski proces vjerskog rata. Do istrjebljenja kršćana, kao preduvjeta svjetskog mira, kako govore mnogi muslimani u Bosni i Hercegovini i svijetu. Likvidacija Hrvata u Bosni i Hercegovini nije započela, ona je već pri kraju.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Kako su mudžahedini i drugi vojnici bošnjačke Armije BiH oskvrnuli samostan u Gučoj Gori

hrvatski-fokus

Thomas Miller prijetio kardinalu Vinku Puljiću

HF

Trend odricanja od državljanstva

HF

Ugašen hrvatski obrambeni nacionalizam

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više