Hrvatski Fokus

Nuxe ima novo izdanje kultnog ulja kojim slavi romantičnu ženstvenost

 
 
Nuxe je redizajnirao svoje iskonsko suho ulje i stvorio novu kreaciju Huile prodigieuse® florale, kojim slavi slatku i romantičnu ženstvenost.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/05/Nuxe_HPFlorale_Shadow-1024x1024.jpg
U još jednom odvažnom koraku, NUXE otkriva novo izdanje kultnog NUXE ulja. Kao prava ODA ŽENSTVENOSTI, Huile prodigieuse® florale slavi senzualnost svojim slatkim i svježim mirisom.
Od toplog i suncem obasjanog originalnog mirisa, do SVJEŽEG i PROFINJENOG Huile Prodigieuse Florale, kao dah proljeća i rascvjetanog cvijeća.
 
Ovaj mirisni roman sačinjava buket svijetlih cvjetnih nota, uključujući radosne note MAGNOLIJE u cvatu.  Njegovo cvjetno srce dolazi zajedno s otkrivanjem baznih nota BIJELOG MOŠUSA, i citrusnih gornjih nota koje čine nestašna harmonija mješavine GREJPA, s esencijom limuna, naranče i kalabrijskog bergamota, pojačana svježom esencijom petitgraina.
Kako bi kreirao novi miris, Nuxe je surađivao s poznatom francuskom tvrtkom Technicoflor, kao izvorom najboljih mogućih sirovina.
 

Anđelka Felja

Povezane objave

Preminuo Oliver Dragojević

HF

Porazno izvješće Europske komisije o hrvatskome pravosuđu

hrvatski-fokus

Sigurnosne službe zakazale kod Mamića

HF

Nastavlja se posrbljivanje hrvatske Boke

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više