Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Koncert Mužek % Trio u Lisinskom

Proslavljeni hrvatski tenor svjetskoga glasa nastupa u nedjelju 26. svibnja

 
 
Koncert Mužek & Trio koji se trebao održati 8. travnja odgođen je zbog bolesti izvođača. Novi datum koncerta je nedjelja, 26. svibnja. Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum, dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupljene.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/05/ab8ec491a444ea9abfa5a772d1a41aa7.jpg
Proslavljeni hrvatski tenor svjetskoga glasa poslije nastupa na opernim pozornicama milanske Scale, Bayreutha, Drezdena, Pariza,  Beča, Berlina, Firenze, Tokija… dolazi u Lisinski s neočekivanim repertoarom. Sve, samo ne opera! Provjerite kako i što Tomislav Mužek pjeva kada nije pod paskom Zubina Mehte, Riccarda Mutija, Christiana Thielemanna, Gustava Dudamela… i drugih velikih dirigenata s kojima je dosada radio. Uvjerite se da veliko pjevačko srce može jednako snažno kucati, a glas strastveno slaviti ljepotu glazbe s Mozartom, Wagnerom, Verdijem ili Puccinijem, kao i u novom umjetnikovu programu s Chaplinom, Claptonom, Stingom ili Arsenom.
 
Program:
A. C. Jobim / N. Gimbel: The Girl from Ipanema
E. Neri / C. A. Bixio: Parlami d'amore Mariù 
E. Di Lazzaro / B. Cherubini: Chittara Romana
E. Clapton: Tears in Heaven
E. De Curtis: Torna a Surriento
R. Falvo / E. Fusco: Dicitencello vuie 
Sting: Fragile
S. D'Esposito / T. Manlio: Anema e core
A. Le Pera / C. Gardel: El día que me quieras 
R. Leoncavallo: Mattinata 
G. Rossini: La Danza
S. Cardillo / R. Cordiferro: Core 'ngrato
A. Dedić: Sanjam te
C. Chaplin: Smile
C. Gardel / A. Le Pera: Por una Cabeza
Miroslav Lesić –  gitarist, skladatelj, producent, aranžer i tonski snimatelj. Višestruko nominiran i okrunjen nagradama Porin i Status. Istaknuti je član HRT banda Nikše Bratoša, te suradnik brojnih zvijezda domaće i inozemne pop/rock scene;
Tomislav Modrić –  pijanist, prof. klavira, producent, skladatelj i aranžer. Također je višestruko nominiran za glazbenu nagradu Porin te je kao dio producentskog tima dobitnik nagrade Golden rose u Luzernu 2007.godine. Suradnik je brojnih hrvatskih i inozemnih izvođača.
Mladen Kosovec – harmonikaš i klarinetist, među ostalim i član ansambla „Tango Appassionato“ koji svoje slušatelje rado odvodi u čaroban svijet tanga, čardaša i romanse.
 

Anđelka Felja

Povezani članci

Hrtkovački sindrom

HF

Dođite u Varaždinske Toplice na Aquafest

HF

Umro i sahranjen Mirko Tomasović

HF

Putin odgovorio na Obamine prijetnje

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...