Hrvatski Fokus
Aktualno

L’occitane – slasna infuzija voća za lice i usne

Predstavljena nova kolekcija Njega usana i maske za lice

 
 
Jučerje u zagrebačkoj Kuglani u park-šumi Grmoščica poznati brend francuske kozmetike L'OCCITANE predstavio neodoljive novitete za proljeće i ljeto, prožete voćem, povrćem i biljem iz Provanse i Mediterana. Ekskluzivnom predstavljanju prisustvovale su mnoge beauty blogerice, istaknute osobe iz svijeta poznatih i etablirane novinarke i novinari koji su imali priliku prvi isprobati zanimljive nadolazeće novitete. Među gostima koji su uživali u kozmetičkim novitetima su i glumice Bojana Gregorić Vejzović, Petra Kurtela, blogerice Maša Zibar, Ana Bacinger i Nika Turković, voditeljica Lana Pavić te Suzy Josipović Redžepagić.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/06/ALERT-LOCCITANE_WALL-10-scaled.jpg
L'OCCITANE je neke momente s ovog događanja popratio i na svom novom lokalnom Instagram profilu @loccitane_hr.
L’OCCITANE je oduvijek volio sunce,a svojom novom kolekcijom htjeli su svima još više približiti  mirise i okuse osunčane i živopisne Provanse.Nova kolekcija Njega usana i maske za lice nadahnuta je tržnicama Provanse i voćnim aromama koje bježe sa štandova, ispunjavaju zraki mame naše nosnice… Ovu živahnu kolekciju inspiriralo je sočno voće bogato vitaminima, punog okusa i jarkih boja, okupano toplinom Mediteranskog sunca. Dobro je znati i da iza sastojaka, poput ulja pomela s Korzike, organski uzgojene mrkve iz Provanse i hladno prešanog ulja nara, stoji ručna izrada – vještina koja u obzir uzima prirodu voća i izvlači iz njega ono najbolje.
 
Nova široka paleta šarenih voćnih L'OCCITANE maski za lice, pilinga, balzama i ruževa za usneima isti cilj: učiniti vašu kožu ljepšom i sjajnijom! Nove maske i piling za lice oduševili su sve prisutne teksturamakoje podsjećaju na kašice, marmelade i jogurte – osim što ih je užitak koristiti,nježno će uljepšavati vašu kožu. Ukusni pilinzi su poput sočnog predjela za meke i glatke usne te su toliko primamljivi da bismo ih najradije pojeli. Slasni balzami u boji usne će opskrbiti vlagom i naglasiti njihovu prirodnu boju. Naposljetku, apsolutni novitet u L'OCCITANEU – raznobojni Voćni ruževi obogaćeni vitaminom E ostavit će usne potpuno neodoljivima i spremnima za sočne poljupce.
 
Nahranite svoju znatiželju i navratite u najbližu L'OCCITANE trgovinu te otkrijte svoje voćne njegujuće favorite. Više informacija potražite na www.loccitane.hr.
 

Anđelka Felja

Povezane objave

Peti prosinca – Svjetski dan tla

HF

Loptu ima Zambata!

HF

Ubijanje hrvatskoga grba na autima

HF

Ponašate se kao mali diktator

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više