Hrvatski Fokus

Provokativnoga skitnicu hrvatska policija neka otprati u njegov roditeljski zavičaj

 
 
Gordan Duhaček podrijetlom je Pemac-Čeh, a po majci Srbin, 'Tuzlak'-imigrant, taj vagabund bez boravišne adrese, našao utočište u 'indeksu' – tom gnijezdu protuhrvatske opačine – ne bi li dao svoj pedersko-prostački doprinos u učestalom sprdanju s hrvatskim svetinjama! Lijepo je to društvo opskurnog portala čiji je vlasnik notorni kriminalac, osuđen i zatočen, dužan platiti državi pozamašne iznose od više stotina tisuća kuna; od financijskog bankrota spasio ga svojedobno potencijalni predsjednik s karakterom!  
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/09/gordan-duhacek-index.jpg
Osude zbog zastrašivanja medija: uhićenje slobodoumnog Duhačeka izazvalo konsternaciju Pupovčeve dragane Slavice Lukić i Hrvoje HND Hrvoja Zovka, u ničemu 'meritornog' GONG-a, te svekolike pedersko-lezbijske zajednice… Duhačeka u zaštitu uzeo čak i nekadašnji mentor, navedeni predsjednički kandidat s karakterom a da je vrag odnio šalu javila se i nahuškana povjerenica VE-a osuđujući privođenje ovog jadnog tuzlanskog migranta, notornog skitnce 'bez kuće i kućišta'!? Nije li to uistinu smak demokracije, jer pritvoren je, eto, predvodnik nedodirljive slobode javne riječi, doslovno rečeno – riječi s vonjom fekalija!
 
Gordan Duhaček je prije nekoliko dana, prema tvrdnjama policije, priveden zbog neodazivanja na poziv da dođe na razgovor. Prekršajni sud nepravomoćno ga je proglasio krivim nakon što je zbog objave u kojoj je napisao akronim ACAB ('All cops are bastards' tj. 'Svi murjaci su kopilad'). Za to mu je predviđena uistinu smiješna novčana kazna od 750 kuna koja će biti umanjena za 300 kuna jer je dan proveo u zatvoru, dok će presuda zbog satiričke obrade(!?) pjesme 'Vilo Velebita' biti donesena u četvrtak. Sve u svemu, bit' će to još jedan benigni prekršaj poznat kod naše policije kao 'remećenje javnog reda i mira'.
 
Vjerojatno čitatelji znaju kako glasi ta takozvana 'satira' a za one koji to ne znaju nije naodmet ponoviti tu 'satiričnu go*nariju' koju može smisliti i nekažnjeno javno objaviti samo bolesni um jednog morbidnog obožavatelja analnog ventila, muškog šupka! Obeščašćena hrvatska svetinja, Vila Velebita!
Priča mi jedan dobar prijatelj: „Bilo je to s početka sedamdesetih godina prošlog vijeka, nas desetak što studenata, što simpatizera 'Hrvatskog proljeća', sjedili smo uz bakalar na večeri kod 'Pere ustaše' u restoranu/na terasi navrh Šloserovih stuba, u Zagrebu. Uz večeru popili smo i čašicu dubrovačke malvazije te na kraju i zapjevali dragu nam i domoljubnu 'Oj, ti vilo, vilo Velebita…' Nije trebalo dugo čekati na budne 'organe javnog reda i mira', milicajce, koji nas i bez suđenja privedoše u 'Petrinjsku' kako bi nam rebra pobrojili narodnim palicama, pendrecima…, probajući nam ugušiti slobodu javne riječi samo stoga što se u pjesmi spominje stih 'ti vilo svih Hrvata'! Eto, što sam dočekao, danas se nađe jedna, figurativno rečeno 'vreća go*ana' koja se usuđuje izrugivati hrvatskim svetinjama poput 'Vile Velebita' a zbog privođenja tog opskurnog pedera skočiše na noge svekolike parazitske udruge koje itekako muzu ovu državu smatrajući sebe bogomdanim arbitrima demokracije; mo**š mislit'! Ako tom ugojenom pederu ne će presuditi naši 'organi' u cilju dužne zaštite svetih hrvatskih znamenja, presudit će mu hrvatski narod pa makar to bilo i punom kantom fekalija kako je to narod' nagradio' Antu Tomića.
To nije nikakva prijetnja nego moja iskrena želja. Uostalom, ako Duhaček nema boravište u Hrvatskoj onda nema ni Hrvatsku domovnicu, pa zašto tog provokativnog skitnicu hrvatska policija ne otprati u njegov roditeljski zavičaj, u Tuzlu, pa nek' tamo pjeva 'Cijela Tuzla jednu kozu muzla pa se hvali da se, kozjim drekom hrani…'“, zaključio moj ogorčeni prijatelj, hrvatski domoljub i branitelj!
 
Prisjetimo se, usporedbe radi, slične a tobožnje satire koju su nam prezentirale opskurne Pupopvčeve 'Novosti', 7. kolovoza 2015., izrugujući se nekažnjeno s Hrvatskom himnom:
Lijepa naša haubico,
Oj ti švapska cijevi mila,
Stare salve djedovino,
Da bi vazda sve pobila…
Pa, kad mogu Pupovčevi novinari pljuvati po hrvatskoj himni, mogu i ja po 'Go*nu Velebita', uvjeren je 'indeksov' Gordan Duhaček u čistoću slobode javne riječi makar bila i s okusom dreka! Jer za hrvatsku, po njemu zvanu policijsku kopilad kao i za Bošnjakovićevo pravo-suđe, to je tek benigno 'remećenje javnog reda i mira'; blago si ga nama!
 

Damir Kalafatić

Povezane objave

Pamćenje i povijesna istina o žrtvama

HF

Poruka nevjernici i jugokomunistici Sanji Modrić

hrvatski-fokus

Čemu i komu je u nas “odzvonilo”?

HF

Radujte se Hrvati jer AP brine o vama…

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više