Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Progone Hrvaticu u Majdanpeku, a on šuti…

Povodom prijetnji predsjednika SNS u Majdanpeku Branislava Tomića Hrvatici Mariji Vlahović na nacionalnoj osnovi

 
 
Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Beogradu, Konzulatu Republike Hrvatske u Subotici, Hrvatskoj matici iseljenika, HNV-u, DSHV-u, RTV Novi Sad (Redakciji Informativnog programa na hrvatskom  jeziku), hrvatskim udrugama u Srijemu, Hrvatskom kulturnom centru u Novom Sadu, „Hrvatskoj riječi“, „Hrvatskim novinama“, „Hrvatskom fokusu“, „Zovu Srijema“ i dr., a povodom priopćenja Tomislava Žigmanova na svom twitteru od 7. listopada 2019. godine.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/10/branislav-tomich-rbm-featured.jpg
Branislav Tomić, šef vladajuće Vučićeve Srpske narodne stranke i direktor Rudnika bakra Majdanpek
 
Jedini živi velikan današnjice, ravnatelj Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata, prodavac guste magle, predsjednik Demokratske stranke Hrvata u Vojvodini, prvi elektor, drugi selektor i još svašta, „bunjevački Hrvat“ g. Tomislav, probleme Hrvata u Srbiji rješava preko svog twittera! Povodom prijetnji predsjednika SNS u Majdanpeku Branislava Tomića Hrvatici Mariji Vlahović na nacionalnoj osnovi toliko se angažirao da je u razmaku od desetak sati na svom twitteru priopćio što o tome pišu mediji u Hrvatskoj (jezivo) i što ništa o tome ne pišu mediji u Srbiji (jezovitije).
 
A najjezovitije od svega je što se g. Tomislav od svojih silnih funkcija niti jednom nije sjetio da je zastupnik Hrvata u Skupštini Republike Srbije i tamo, iako mu je uzor Milorad Pupovac, niti riječ nije progovorio o nijednom problemu Hrvata u Srbiji! Valjda nema potrebe, jer kada Branislav Tomić u Majdanpeku i svi drugi Branislavi Tomići diljem Srbije pročitaju jezivo i jezovitije priopćenje na twitteru g. Tomislava iz donjotavankutskog trokuta na mađarskoj granici, ne će im nikada više pasti na pamet da čine tako jezive stvari!
 

Branimir Miroslav Tomlekin

Povezane objave

Projekt Jokić na partijskom zadatku

HF

Vulinovo vrijeđanje bl. Stepinca odraz je protuhrvatske vladavine nenarodne vlasti

HF

Nastavlja se napad na hrvatski nogomet

HF

PVC cijevi i profili su – plastika

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više