Hrvatski Fokus

»Možda je u ovom savezu mjesto i DSHV-u?« Možda!

 
 
Jedini „živi velikan bunjevačke i ine književnosti“, g. Tomislav, vidno se gubi kako se bliže izbori i u Hrvatskoj i u Srbiji. To se najbolje vidi iz njegovih iznenadnih rafalnih twittera u nekoliko posljednjih dana poslije dvotjedne apstinencije. U njima se g. Tomislav nameće na sve strane: prvo Vučiću, pa Plenkoviću, pa Bakoti, pa Čanku… Dana 30. listopada 2019. godine g. Tomislav na svom twitteru odjednom traži otvaranje Hrvatskog kulturnog centra u Beogradu. Nije se to sjetio desetak godina unazad, ali poslije govora gospodina Bakote na tu temu ekspresno je udenuo sebe, kao nekoga tko je faktor u toj stvari! I stavlja sliku na kojoj Vučić pozdravlja tu (njegovu) fantastičnu ideju uzdignutim palcem! Tipično za jednog ljigavca.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/11/tan2018-2-201020299350-830x553.jpg
Dana 31. listopada 2019. g. Tomislav hvali Plenkovića kako mudro i odgovorno, po uzusima koje zahtijeva Europa, vodi politiku, i direktno ga pita gdje je u tom svemu on (g. Tomislav o sebi uvijek govori u prvom licu množine, prim.a.)! Tipično za jednog broncoljuba (u Srijemu onaj što od svega više voli novac)!
 
Drugoga studenoga 2019. godine g. Tomislav hvali ono što govori i radi gospodin Bakota, a trebao je bar desetak godina unazad to govoriti i raditi upravo on i to prije svega u Skupštini Republike Srbije kao zastupnik 57.900 Hrvata! Tipično za jednu sitnu dušu!
 
Četvrtoga studenoga 2019. godine g. Tomislav hvali Čanka preko „zanimljivog okvira za ukrupnjivanje političke scene“ i direktno pita: Možda je u ovom savezu mjesto i DSHV-u?
 
Svaki već odavno zna gdje DSHV treba da je stalno, ali njegovom predsjedniku je važno da se on, ne DSHV, udene bilo gdje!!! Tko će ga, da ukrupni političku scenu kao „relevantni politički čimbenik“, primiti, vidjet ćemo. Sa par stotina glasova koje donosi, najvjerojatnije nitko, pa sve ovo liči na „grebanje po glatkom“ imenjaka g. Tomislava iz Disneyevih filmova:
 
O karakteru g. Tomislava (na koga, kako je sam napisao, slijeću muhe), pisao sam u više otvorenih pisama, između ostalog i u tri nastavka pod naslovom Jad i bijeda Tomislava Žigmanova“ (objavljeno u zagrebačkom „Hrvatskom fokusu“ br. 357., 358., 359.), a tipičan je i današnji twitter g. Tomislava o članku Marka Tucakova u „Hrvatskoj riječi“ pod naslovom Dekorativna multikulturalnost, opet.
 
Naime, moje otvoreno pismo koje sam poslao 26. listopada 2019. godine i koje je objavio „Hrvatski fokus“ br. 492. od 1. studenog 2019. godine pod naslovomKako je posrbljen hrvatski Bač!,upravo govori afirmativno o predmetnom članku Marka Tucakova objavljenom u „Hrvatskoj riječi“ br. 862. od 25. listopada 2019. godine.U otvorenom pismu, između ostalog, stoji: „Marko u članku „Dekorativna multikulturaknost, opet“ piše o onom što nikada nisu i nikada neće napisati plaćeni djelatnici Zavoda za kultutu vojvođanskih Hrvata na čelu s g. Tomislavom, posebice ne predstavnici „jedine relevantne hrvatske političke stranke“, DSHV, na čelu sa svojim predsjednikom g. Tomislavom, koji je i zastupnik Hrvata u Skupštini Republike Srbije, a o plaćenim djelatnicima i dopisnicima „Hrvatske riječi“ da ne govorim!!!“, te dalje: „Kada bi se naši čelnici (g. Tomislav i njegovi poltroni) umjesto toga tko su i odakle su Bunjevci, samo deseti dio bavili onim što ovdje navodi Marko Tucakov oko Bača, ali u vezi Srijema, vidjeli bismo kako je sve što je hrvatsko u Srijemu sistematski devastirano i većinom već i nestalo!„ I poslije desetak dana na svom današnjem twitteru g. Tomislav, kojem ranije nije palo na pamet da išta kaže o Baču, za Srijem da ne govorim, instalira sebe u ovu priču kao nekoga bez koga ne vrijedi! To je stil ovog beskarakternog manipulanta, koji se pača u sve i svašta, kao najpametniji.
 

Branimir Miroslav Tomlekin

Povezane objave

Orao leti visoko

hrvatski-fokus

HRT i Hrvoje Klasić šire opasne laži protiv hrvatske države i hrvatskoga naroda

hrvatski-fokus

U Europi zatvorenoj zbog koronavirusa, EU otvara svoja vrata američkoj vojsci

hrvatski-fokus

Kukavičja jaja iz lijevoliberalnog gnijezda

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više