Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Novi armenski veleposlanik u Hrvatskoj

Ašot Hovakimjan stigao u Zagreb

 
 
Veleposlanik Republike Amenije u Republici Hrvatskoj Nj. Eksc. dr. Ašot Hovakimjan (sjedište u Pragu) predao je 29. studenoga 2019. vjerodajnice predsjednici Republike Hrvatske Nj. Eksc. gospođi Kolindi Grabar-Kitarović. Predsjednica Republike Hrvatske je izrazila dobrodošlicu novomu armenskomu veleposlaniku gosp. Ašotu Hovakimjanu i izrazila želju za unaprjeđenje suradnje i jačanju obostranih veza između dvije zemlje, na temelju međusobnoga poštivanja i povjerenja.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/12/vel_rh.jpg
Izrazivši zahvalnost na prijmu, veleposlanik Hovakimjan je potvrdio svoju privrženost aktivnoj djelatnosti i doprinosu u razvoju obostranih odnosa zajedničkim naporima. Istoga dana voditelj Hrvatsko-armenske međuparlamentarne skupine prijateljstva g. Marin Škibola primio je veleposlanika Armenije Ašota Hovakimjana. Izraženo je obostrano zadovoljstvo dobrim i prijateljskim dvostranim odnosima Hrvatske i Armenije te iskazano zanimanje za produbljivanje suradnje u sklopu Hrvatsko-armenske međuparlamentarne skupine prijateljstva koja je u Hrvatskom saboru osnovana 2016. godine.
 

Artur Bagdasarov, HKV

Povezane objave

Slijedi povratak migranata kućama

HF

CRNA GORA – Fašistička vlast želi uništiti narod

hrvatski-fokus

Što novo donosi Donald Trump?

HF

SAD sustigao Saudijsku Arabiju

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više