Hrvatski Fokus
Hrvatska

Putinov poziv Milanoviću više od kurtoazije

Nije li to vraćanje duga svojim sponzorima?

 
 
Ruski veleposlanik u Hrvatskoj Anvar Azimov osobno je novoizabranom predsjedniku RH Zoranu Milanoviću-Volođi prenio srdačnu čestitku predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina i poziv na majsku vojnu paradu u Moskvi. Što je ipak nešto više od standarde protokolarne obveze, a neizravno potvrđuje veliku te prikrivenu indirektnu financijsku, medijsku, trolovsku, logističku, sponzorsku i političku zainteresiranost, angažiranost i utjecaj Rusije na predsjedničke izbore u Hrvatskoj!
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2020/01/rusko_veleposlanstvo2-100217-800x450.jpg
Anvar Azimov
 
A izbor Zorana Milanovića-Volođe za predsjednika Republike Hrvatske, nastavak je te i poticaj intenziviranju dosadašnjeg trenda energetskih, financijskih, trgovinskih, gospodarskih, ekonomskih i političkih integracijskih procesa s Rusijom; te osnovano se to može kazati i  – svojevrsne „rusifikacije“ Republike Hrvatske! otvoreno.hr/aktualno/ruski-utjecaj-širi-se-hrvatskom-prvo-ppd-potom-petrokemija-i-luka-ploče-a-sada-agrokor)246837  Što citiranom naslovu navedenog on-line članka nedostaje? A sada  – i Predsjednik!
 
Sretna nam Tito-Volođina Petoljetka 2020.—2025. godine! Predsjednički izbori su završeni, glasački listići izbrojeni, biračka mjesta zatvorena a izborni rezultati poznati. Stoga slijedi vrijeme za postizborne raščlambe, interpretacije rezultata, prikaze, mišljenja, osvrte i komentare. Ali i za emocije, osjećaje, suosjećanja, radosti, ushićenja, euforiju, ekstaze i veseljâ! Svima nama čestitam te iz srca i od srca želim sretan, uspješan, plemenit, human i radostan Petogodišnji ideološki, politički, ekonomski, gospodarski, društveni, estetski i moralni plan preobrazbe, prevaspitanja  i obmane odnosno Tito-Volođine Petoljetke 2020.—2025. godine! 
 

Darko Kovačić

Povezani članci

Novac, vlast i moć

HF

Antonio Tajani o budućnosti Europe

HF

Posjet prijatelja iz Bugarske

HF

Plenković je marksist i kardeljist

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...