Hrvatski Fokus

Uloga dr. Faucija u stvaranju izuzetno zarazne vrste virusa korona

 
 
Robert Francis Kennedy je američki odvjetnik specijaliziran za pitanja okoliša, pisac i protivnik vakcinacije. Kennedy je sin Roberta F. Kennedyja i nećak bivšeg američkog predsjednika Johna F. Kennedyja. On je predsjednik odbora Waterkeeper Alliance, jedne neprofitne grupe čije je osnivanje potpomogao 1999.Daily Mail danas izvještava da ima neobjavljeni dokument koji prikazuje kako je NIAID Anthonyju Fauciju, savjetniku predsjednika Trumpa za COVID19 epidemiju, uplatio 3 milijuna i 700.000 dolara znanstvenicima Wuhan Lab centra za istraživanja korona virusa. Federalna dotacija je financirala eksperiment na šišmišima iz pećina za koje se vjerovalo da od njih potječe virus.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/04/200312224639-anthony-fauci-cnn-town-hall-coronavirus.jpg
Anthony Fauci
 
Pozadina: U povodu izbijanja virusa korona SARS epidemije 2002.-2003., i NIH suradnje s kineskim znanstvenicima, vojni virolozi američke vojske iz laboratorija Ft. Detrick i NIH znanstvenici iz NIAID-a za sprječavanje buduće epidemije virusa korona proučavali su evoluciju opasnih vrsta virusa iz šišmiša na ljudskim tkivima.Ovi napori su uključivali i „uspješnost funkcije“ istraživanja koju je koristio proces „ubrzane evolucije“ za stvaranje Covid pandemijskog super virusa. Usavršeni Covid mutant iz šišmiša bio je smrtonosniji i zarazniji nego (izvorni) divlji COVID. Faucijeva istraživanja uzbudila su znanstvenike diljem svijeta koji su prema članku iz New York Timesa protestirali: „Ovi istraživači su u opasnosti da stvore monstrum virusa koji bi mogao izbjeći iz laboratorija i prouzročiti pandemiju.“
 
Dr. Mark Lipsitch s Harvard School of Public Health Centra za zarazne bolesti je izjavio Timesu da su NIAID eksperimenti dr. Faucija „dali vrlo skromnu znanstvenu spoznaju i gotovo ništa za poboljšanje spremnosti za pandemiju, a uz to su opasnost za slučajno izazivanje epidemije.“ U listopadu 2014. zbog niza nezgoda u Federalnom laboratoriju koje su dogodile oslobađanjem ovih inženjerstvom proizvedenih smrtonosnih virusa, predsjednik Barack Obama je naredio da se obustavi federalno financiranje opasnih eksperimenata dr. Faucija. I sad izgleda da je dr. Fauci vjerojatno zaobišao federalne restrikcije preseljenjem istraživanja u vojni laboratorij u Wuhanu. Kongres mora pokrenuti istragu o zlodjelu NIAID u Kini.

 

Robert F. Kennedy Jr., https://int.search.tb.ask.com/search/GGmain.jhtml?n=78497635&p2=%5ECRB%5Exdm171%5ETTAB02%5Ehr&pg=GGmain&pn=1&ptb=49E7FAAE-EDA8-405A-B747-57DFFE554A38&qs=&searchfor=KENNEDY+EXPOSES+DR.+FAUCI%E2%80%99S+ROLE+I&si=subid3&ss=sub&st=sb&tpr=hst&ots=1586903353909, 14. travnja 2020. (s engl. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Povezane objave

Erdoğanov pad je izvjestan

HF

Europarlamentarci protiv Sorosa

HF

Protiv “antisemitskih stereotipa”

HF

Istok protiv zapada u Arktičkome krugu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više