Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

“Stavili su mi ruke na usta i krvnički udarali”

Džaferovićevi gosti progone i tuku žene po Sarajevu

 
 
Džaferovićevi i Turkovičkini migranti, kojima su kapom i šakom podijelili bosanskohercegovačke vize u zemljama iz kojih ratnički dolaze s opasnim ciljem nasilničke izmjene nacionalne i vjerske strukture beha populacije na štetu kršćana i kršćanstva, svom silinom udaraju po najnježnijoj, u islamskim društvima najnezaštićenijoj skupini društva, po ženama. Ciljevima zbog kojih su pozvani, i sa bratskom dobrodošlicom dočekivani, i još uvijek se dočekuju, kreću svim putovima, svim sredstvima. Potpomognuti od bošnjačkih lidera koji im pružaju svu potrebitu pomoć, postaju nezaustavljivi. Tamo gdje su im očevi i prijatelji, braća po vjeri, u vjerskom beha ratu zaustavljeni, oni nastavljaju pod komandom isti muslimanskih zapovjednika, nacionalni heroja za počinjene i nekažnjene strašne zločine.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/07/2260529_fb-iman_ls.jpg
Pretučena balerina Iman Fagin
 
Koliko je taj bošnjački plan udruženog zločinačkog pothvata, pomoću migranata islamizirati Bosnu i Hercegovinu, osmišljen u samom političkom vrhu potvrđuje činjenica da su u njemu sudjelovali, i sudjeluju svi oni pojedinci koji su etnički i vjerski očistili hrvatske prostore Srednje Bosne.  Pojedinci sa vrlo velikim ratnim iskustvom kršćanocida, čiji centar se nalazi u srednjobosanskom muslimanskom selu Gluha Bukovica. Selo koje je u vjerskom beha ratu postalo sinonim paklenih planova vjerskog rata do potpunog istrjebljenja kršćana katolika. Muslimanski planeri tog, u povijesti Europe nakon turskog danka u krvi, najvećeg i najbrutalnijeg uboda noža u leđa svojim prijeratnim saveznicima, u šumskoj zabiti gdje se Vlašić dodiruje sa Gorčevicom, izgradili su europski centar za mudžahedine, i konclogor za biološko istrjebljenje katolika, četrnaestostoljetnih branitelja i čuvara europskog kršćanstva i Europe. Gluha Bukovica se ne odriče svoje vodeće uloge u islamiziranju ove europske periferije, koju od te crne opasnosti ne spašavaju ni visoki predstavnici, kao apsolutistički vladari bosanskohercegovačke egzistencije, koja se tlači na vrlo tankoj niti opstati ili nestati, biti ili ne biti, demokracije ili vjerskog islamskog unitarizma.
 
S iskustvom organiziranja, upravljanja i konclogorskog djelovanja na zatočenim hrvatskim žrtvama, među njima i časnim sestrama i svećenicima, u bošnjački antikršćanski, antieuropski, radikalno islamistički vladajući vrh prima se, i na visok položaj postavlja, žena rođena u Gluhoj Bukovici. Kao svjedok svih tih strašnih genocidno konfesiocidnih zločina nad Hrvatima katolicima Srednje Bosne, a time i suodgovorna za ta  još uvijek nekažnjena zlodjela, bošnjački politički vrh je nagrađuje foteljom ministrice vanjskih poslova podijeljene Bosne i Hercegovine. Jer, posao islamiziranja beha nebošnjaka nije završen. Za taj posao bošnjačkom političkom liderstvu potreban je netko tko dobro poznaje taj posao. I to može najbolje raditi netko iz Gluhe Bukovice. A taj netko je današnja ministrica vanjskih poslova, budući da uza sva iskustva stečena u konclogoru u Gluhoj Bukovici, zna i jezike mudžahedina i mnogih drugih džihadista. To je ono sa čime se mogu zvati i pozivati, komunikacijski surađivati sa pridošlim ratnicima, džihadistima.
 
I pokazala se izvrsnim izborom. Politički bošnjački vrh sa ratnim iskustvom etničkog čišćenja Hrvata katolika se posložio Džaferović, Genjac, Turković, Izetbegović… I posao je krenuo. Bosanskohercegovačke vize se dijele diljem islamskog svijeta, migrantska bujica radikalnih islamista puni Bosnu i Hercegovinu. Dovoljno velika da povremeno agresira i na Hrvatsku, i to na način, kako ih domaćini poučavaju, da se međusobno iskrvare, noževima izranjavaju, i onda izlaze pred kamere plaćeni novinara, i veliki vođa (ne)vladinih udruga i partija koje surađuju s bošnjačkim čelništvom, da te slike pošalju u svijet. Slike hrvatske policije, koja im eto ne da ulazak u Hrvatsku i Europu. Vrlo prljav, pobjednički, migrantski i (ne)vladinih udruga, rat i protiv Hrvatske i protiv Europe. Svi koji su na bilo koji način protiv te prisilne izmjene nacionalne i vjerske beha slike, bošnjačka četvorka po kratkom postupku uklanja, pa čak i ministra sigurnosti. Oni uklanjaju političke protivnike, pozvani i sa dobrodošlicom dočekani migranti uklanjaju narod, napose žene sa gradskih ulica, trgova, pljačkaju, razbijaju izloge i kradu sve redom. Upadaju u kuće, i kao njihovi prethodnici u vjerskom beha ratu, skidaju križeve i svete slike sa zidova gaze i obeščašćuju na najprimitivniji način.
 
Oni i njihovo nasilničko ponašanje najveća su opasnost slobodnog kretanja mladi cura i žena. Svakim danom na ulicama gradova napadaju ih. Vjerojatno po nečijim uputama žrtve tih ratnika, koji se spremaju i pripremaju za rat kad im se dadne znak, su nebošnjakinje.
Bošnjakinje ne napadaju jer ih prepoznaju po načinu oblačenja, a one koje su ostale u europskom stilu odijevanju na njih ih upozoravaju oni koji su ih pozvali. Žene su sve prestrašenije u beha gradovima. Migrantsko nasilničko ponašanje, zapravo radikalna bošnjačka politika suradnje s džihadistima, danas zatvara žene u kuće i domove, a sutra i sve druge. Izlazak žena ubrzo će biti moguć jedino uz pratnju brata ili muža, kao i u svim drugim islamskim zemljama. To je najčvršći dokaz islamskog radikaliziranja Bosne i Hercegovine. Kao gladne zvijeri, onako kako isilovci postupaju sa kršćankama na Bliskom istoku, trojica islamskih radikalista, vjerojatno sa beha vizama, zbog kojih su Džaferović, Turković, Genjac i Izetbegović najurili ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića koji se protivio tom načinu prisilnog islamiziranja, napali su i na mrtvo pretukli djevojku u Sarajevu, europskom Teheranu. Kako kaže žrtva tih čuvara Islamske revolucije u Bosni i Hercegovini „stavili su mi ruke na usta i krvnički udarali“.
 
To je sve češća pojava u Sarajevu, i gotovo takve se slike nasilničkog ponašanja novih mudžahedina, gledaju svaki dan. Islamistička vojska bošnjačke četvorke zasigurno će, nekim privilegijama i bosanskohercegovačkim državljanstvom kao i njihovi otćevi, biti nagrađena za ta zlodjela. Bit će to poticaj još glasnijeg bošnjačkog pozivanja i većeg broja davanja viza u Pakistanu i drugim islamskim zemljama. Tri tisuće viza podijeljenih Pakistancima, to je samo mali početak za veliku vojsku koja će sve više pristizati. Tamo gdje su zaustavljeni njihovi roditelji u agresiji na Hrvate i njihove prostore i svetinje, nastavljaju im djeca, pod komandom isti onih koji su zapovijedali njihovim očevima. Krvavi i brutalni vjerski beha rat se nastavlja s istim muslimansko-mudžahedinskim ratnicima i zločinima etničkog i vjerskog čišćenja danas Federacije a sutra i ostatka Bosne i Hercegovine. Da je taj zločin nezaustavljiv pokazuje mrtva šutnja visoki predstavnika, što govori i o njihovoj suradnji u tim zločinima. Time su i oni, kao i aktualno političko bošnjačko čelništvo koje poziva mudžahedinske migrante u nastavak vjerskog beha rata, gotovo glavni krivci za migrantsko „stavljanje ruku na usta žena i krvničko udaranje“ nemoćnih žrtava.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Imovina BiH imovina je Bošnjaka, Hrvata i Srba

hrvatski-fokus

Nastavak turskog konfesiocida

HF

Vezirski bruxellesko bošnjački imperij

hrvatski-fokus

Bošnjaci su protiv »male muslimanije«

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više