Hrvatski Fokus

UNFPA je 2000. ponudila Pakistanu 250 milijuna dolara da uvede seksualni odgoj u školama od prvog osnovne. Pakistan odbio, Hrvatska prihvatila

 
 
Josip Mužić (1961.) u knjizi Rat protiv čovjeka (Glas Koncila, 2015.) iznosi alarmantne podatke kako nas žele uništiti. Izmišljena korona je samo nastavak započetoga procesa uništavanja čovječanstva.
Internet opasnosti – pasivnost, otuđenje, gubitak volje za pamćenjem, loša koncentracija, dostupnost loših i ispraznih sadržaja, odalečivanje od stvarnosti,emotivna nezrelost, gubitak suosjećaja, ogroman porast ovisnosti o videoigricama, agresivnost, konzumerizam, indoktrinacija, zdravlje. Kada roditelji kupe djetetu računalo u ranoj dobi time mu pogoršavaju izglede da dobro čita i računa. Giovanni Sartori, talijanski politolog, specijaliziran za proučavanje demokracije i komparativne politikenalazi da 65 posto Talijana nikad nije pročitalo nijednu knjigu, 62 posto ne čita ni Športske novosti. U Italiji na 2,5 milijuna mladih pola milijuna koristi marihuanu, 60.000 kokain, 400.000 lijekove bez recepata. Najviše je drogu kušala mladež Francuske (39 posto) i Češke (42 posto), obje države poznate po ateizmu stanovništva.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/09/00reform32.jpg
U EU-u u prometu strada 120.000 ljudi, 2,4 milijuna bude teško ozlijeđenih. U SAD-u 11 posto stanovništva (12 + godina) uzima antidepresive, te čak 13,4 posto trudnica. Porast na Zapadu ADHD-a (vjerojatno izmišljena bolest, T.T.) za koju daju antipsihotike, kao da je shizofrenija u pitanju. Irving Biederman, američki je znanstvenik koji se bavi vidom, a specijaliziran je za proučavanje moždanih procesa koji su temelj ljudske sposobnosti da brzo prepoznaju i protumače ono što vide, odnosno “izumitelj“ dječjeg bipolarnoga poremećaja dobio je od  2000. do 2007. od farmaceutskih tvrtki 1,8 milijuna dolara za svoja predavanja, savjetovanja, istraživanja.
 
Maltuzijanski Poor Law Act iz 1834. pretvorio je siromahe u Engleskoj u de facto robove. U Irskoj je stanovništvo razvlašteno, opterećeno visokim porezima, lihvarskim najamninama i zabranjeno im je bavljenje ribolovom i lovom. Zbog bolesti krumpira (plamenjača) u velikoj gladi umrlo je milijun Iraca a 2 milijuna se iselilo. John Russelm koji je bio na čelu vlade, vodio se Malthusovim učenjem, Engleska nije dala ni dopuštala pomoć Ircima. Godine 1871. osigurano je 200.000  funti za cijepljenje Engleza i 400 funti za Irce, iako je omjer populacije bio 2,5 naprema 1.
 
U SAD-u se provodila prisilna sterilizacija; 3/4 sveučilišta imalo je eugeniku kao predmet, a 1901. do 1945. svi predsjednici su podržavali eugeniku. F. D. Roosevelt je razmišljao o kastraciji Nijemaca i predlagao Hitlerove metode za ograničenje rađanja u Puerto Ricu. Do 1967. bili su zabranjeni rano mješoviti brakovi. Zbog lobiranja eugeničara Laughlina i Trevora odbijeno je 20.000 židovske djece koja su trebala biti usvojena u SAD-u 1939. S obzirom da su isti zakoni o sterilizaciji bili na snazi u SAD-u i u nacističkoj Njemačkoj to nije obuhvaćeno pojmom ratnog zločina. Američki zakon o useljenju (1924.-1965.) imao je eugeničke osnove. Država Colorado u SAD-u tek 2000. ukida zakon o nedobrovoljnoj sterilizaciji. Da bi se ostvarilo planirano eugeničko društvo budućnosti nužno je ostvariti kontrolu nad svakim pojedincem. Od svih centara za pobačaj koji rade tzv. planirano roditeljstvo u SAD-u, 79 % je locirano blizu latinoameričkih i afroameričkih kvartova.
 
Ekologija je često paravan za depopulaciju; sadrži i kult Gee, Majke Zemlje! Filip, muž kraljice Elizabete II. izjavio je 1998; „u slučaju da se reinkarniram, htio bih se vratiti kao jedan smrtonosni virus, kako bih nešto doprinio rješenju prenapučenosti“. Greenpeace, upozorava bivši direktor istoga u Norveškoj Bjørn Økern, pravi je ekofašistički pokret fokusiran prvenstveno na novac. Sve je više znanstvenika koji tvrde da je globalno zatopljenje mit. Namjesto borbe argumentima James Hansen, ekoaktivist iz NASA GISS (Institut za svemirska istraživanja) 2008. pred američkim kongresom je izjavio da oni koji dovode u sumnju globalno zatopljenje moraju biti optuženi za velezločin protiv čovječanstva i prirode (ekoinkvizicija? T.T.). SAD je 2008., premda je samo 3 posto povećao potrošnju u odnosu 1998. potrošio skoro 5 puta više novaca na naftu (560 milijardi dolara, tj. 4.800 po kućanstvu). Stječe se dojam da je nafta umjetno skupa, a njene ekonomične zamjene poput ugljena i etanola da se bojkotiraju, što Indiha i Kina npr. ne prihvaćaju. Posljedična kriza je dovela do 5 milijuna otpuštenih i gubitka od 800 milijardi dolara.
 
U nerazvijenim državama takve krize znače glad i(ili) rat. Morten Jerven upozorava na rizik da svijet potroši 254 milijardi dolara samo na statističko praćenje UN-ovih 169 razvojnih ciljeva za 2030. godinu.
F. S. Jaffe, predsjednik Međunarodnog saveza za planirano roditeljstvo (IPPF) opisuje listu mjera: „odgađanje i izbjegavanje braka, kontracepcija, pobačaj, sterilizacija, ohrabrivanje homoseksualizma, uvođenjem poreza na djecu i ukidanjem olakšica, oporezivanjem oženjenih više nego neoženjenih, stavljanjem supstancija u vodu (za neplodnost) izdavanje dozvola za rađanje, smanjenje ili ukinuće rodiljskoga, obeshrabrivanje posjedovanja nekretnine, uvođenje pobačaja za izvanbračne trudnoće, sterilizacija onih koji imaju dvoje djece. Godine 1966. kada je propao urod u Indiji vlada SAD-a je uvjetovala pomoć u hrani uvođenjem prisilne sterilizacije. Istu stvar rade u Bangladešu 1984. godine. Godine 1974., na poticaj H. A. Kissingera, SAD stvara plan „Posljedice svjetskoga porasta stanovništva po sigurnost SAD-a i njihove prekomorske interese“, u njemu je smanjenje stanovništva definirano kao strateški cilj države.
Od zemalja u razvoju traži se kvote smanjenja stanovništva, u protivnom USAID i Svjetska banka ne žele odobriti zajmove. Populacijski fond UN (UNFPA) je 2000. godine ponudio Pakistanu 250 milijuna dolara u zamjenu za seksualni odgoj u školama od prvog osnovne. Pakistan je to odbio, dok je Hrvatska besplatno ušla u sličan projekt, poentira dr. Mužić.
 

Teo Trostmann

Povezane objave

Ugovor s Karamarkovom djevojkom je – lanjski snijeg

HF

Dva brda – dva pogleda na probleme

HF

Mogući novi referendum opasnost po centralizaciju države

HF

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više