Hrvatski Fokus

"Pokret za modernu Hrvatsku" bi vrlo rado uveo zabranu svih manifestacija koje propagiraju život i demografsku obnovu

 
 
Unatoč tomu što je "Pokret za modernu Hrvatsku" (ma što to značilo) zatražio od DIP-a (Državnog izbornog povjerenstva) zabranu održavanja građanske manifestacije "Hod za život, obitelj i Hrvatsku", njihov zahtjev nije uvažen i nema nikakvoga razloga za zabranu. "Pokret za modernu Hrvatsku" koji bi vrlo rado uveo zabranu svih manifestacija koje propagiraju život i demografsku obnovu Republike Hrvatske, svoj zahtjev za HITNOM zabranom održavanja "Hoda za život, obitelj i Hrvatsku" obrazložio je time što navodi kako bi time bila "prekršena izborna šutnja" (na dan 25. svibnja), jer se tu radi "o promidžbi dijela kandidata na izborima za Europski parlament". Dakako, nisu zaboravili navesti kako oni "ne ulaze u poruke koje će taj skup poslati", ali znaju da je u pitanju "agresivna promidžba u korist nekih kandidata", čime se "narušava ravnopravnost" sudionika izbora. Dakle, "Pokretu za modernu Hrvatsku" koji se zalaže protiv života, preostaje pokušaj nasilnog zaustavljanja skupa – kako to inače čine oni i slične organizacije u takvim prigodama.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/04/naslovna.jpg
Svi se sjećamo scena u kojima tri-četiri frustrirane nesretnice staju ispred desetaka tisuća ljudi koji mirno hodaju za život i uz neartikulirano kričanje pokušavaju skrenuti pozornost na sebe. Na kraju liježu pred povorku, nakon čega ih policija pažljivo uklanja (odnosi do "marice") – dakako, sve uz zamjetnu medijsku pozornost. Slijedi nekoliko dana kuknjave zbog "brutalnog postupanja policije", a malobrojne "anti-prosvjednice" postaju na kratko "heroine" dijela lijevo-liberalne javnosti koja se "zgraža" nad njihovim "kršenjem sloboda i ljudskih prava".
 
Sve je već viđeno i ne treba sumnjati kako će i ove godine biti onih koji su za smrt a ne za život. Predlažem "Pokretu za modernu Hrvatsku" da ove godine u prve redove anti-prosvjeda pošalje svoje kandidate za EU izbore, ako ne sve, a ono barem one tri gospođe (ili gospodične) s liste – to je jedino jamstvo da će te face završiti u reportažama i prilozima barem 5-6 ako ne i više TV kuća, a što će se vjerojatno odraziti i na rezultate izbora, pa bi njihova lista umjesto 0,01 posto mogla osvojiti čak i dvostruko više glasova. Vjerujem da će ovaj moj konstruktivni prijedlog uvažiti, a do tada, lijep pozdrav I VIDIMO SE NA HODU ZA ŽIVOT, OBITELJ I HRVATSKU, U OSIJEKU I RIJECI 18. SVIBNJA, A U ZAGREBU, SPLITU I ZADRU, 25. SVIBNJA!
 

Zlatko Pinter

Povezane objave

Gabrijela Žalac je uhićena

hrvatski-fokus

Srbi prešućuju brojne zločine nad Hrvatima

HF

Četnici u Zagrebu

hrvatski-fokus

I poslije Kusića Kusić!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više