Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Sedam prototipa za ekosocijalnu obnovu

Otvoren poziv za prijedloge do 9. travnja 2021.

 

Driving the Human raspisuje javni poziv za dizajnere, umjetnike, znanstvenike, grupne inicijative i stručnjake iz različitih područja koji se nalaze bilo gdje u svijetu. Pozdravljamo prijedloge koji istražuju održivu i kolektivnu budućnost kombinirajući znanost, tehnologiju i umjetnost u transdisciplinarnom i suradničkom pristupu.

Znanstvenu i umjetničku suradnju Vožnja čovjeka zajednički vode četiri partnerske institucije – acatech, Nacionalna akademija znanosti i inženjerstva; mentorska platforma Prognoza; Sveučilište za umjetnost i dizajn Karlsruhe; i ZKM | Centar za umjetnost i medije Karlsruhe – koji rade na obogaćivanju različitih događaja i ishoda inicijative. Odabrani kandidati bit će pozvani da komuniciraju sa svojom stručnošću i multidisciplinarnim know-howom, kako bi razvili koncepte koji dokazuju budućnost i ostvarili ih kao prototipove.

ROK ZA PRIJAVU JE U PETAK, 9. TRAVNJA 2021, 23:59 h.

Prijave se podnose na engleskom jeziku.

OBRAZAC ZA PRIJAVU NA OTVORENI POZIV

SMJERNICE ZA PRIJAVU

UVJETI

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA (FAQ)

Za najnovija ažuriranja, pratite nas na Instagramu, Facebooku i LinkedInu ili se pridružite našoj grupi Telegram.

Vožnja čovjekom član je Platforme buduće arhitekture (FAP) koja će predstaviti kreativnu razmjenu 2021. od 3.-5. ožujka 2021. U ovom događaju, koji je posvećen temi Pejzaži njege, FAP će predstaviti novu sezonu svog Europskog programa arhitekture u internetskom prijenosu uživo.

FAP, uz podršku programa Kreativna Europa, uključuje arhitektonske organizacije s cijelog kontinenta i povezuje njihove aktivnosti podržavajući ideje novih kreativaca iz različitih disciplina koji se nose s najhitnijim izazovima u arhitekturi.

Pridružite se FAP-u na kreativnoj razmjeni 2021: Landscapes of Care, koja će se odvijati u virtualnom okruženju za prezentaciju arhitektonskih ideja i umrežavanje: Future Architecture Rooms. (https://mailchi.mp/36ed5c3bfa12/open-call-for-proposals-3751972?e=04c005f86a)

Povezane objave

RIJEKA – Izgradnja novog kontejnerskog terminala

HF

EU e-gorivima želi nanijeti još zelene boje na ceste

hrvatski-fokus

Velike zasluge Instituta za javne financije

HF

Hrvatska iznimno slabo koristi fondove EU-a

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više