Hrvatski Fokus
Kolumne

Organizirana mafija s Plenkovićem na čelu

Je li DORH čuvar korupcije?

Iako ce javnost uskoro biti obaviještena o čitavome nizu teških kriminalnih radnji Plenkovića i njegovoga zločinačkoga udruženja, da ne pomislite da intenzivno ne radim na ovom predmetu prezentiram jednu od njihovih protupravnih radnji.

Plenkovićev kabinet – Tena Mišetić (dakle, Plenković) je pisala životopis A. Ramljaku (kako se danas vidi kriminalcu koju je ukrao novac ali i razne subjekte u Hrvatskoj oštetio za desetke milijardi KN, u konačnosti oštetio je i samu RH) koji je priložen Vladi RH (opet Plenkoviću) kao temelj za davanje prijedloga da se A. Ramljak imenuje za Izvanrednoga povjerenika Agrokora. Sada pogledajte kako ta družina postupa. Svima je nama poznato da su članovi zločinačkoga udruženja napustili Agrokor nakon što se je saznalo da su opljačkali Agrokor za desetke milijuna kuna. Mada do danas još uvijek Plenković ne dopušta da se postupi u skladu sa vladavinom prava. Pogledajte dokaze u prilogu:

M. Dalić odobrava A. Ramljaku u ime Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta da potpise Ugovor o savjetovanju sa Alix Partners, New York za savjetnika za restrukturiranje društva Agrokor d.d. A.Ramljak potpisuje Ugovor sa AlixPartners Services UK LLp dana 21. 4. 2017. – a ne sa AlixPartners New York. Već dana 27. 4. 2017. AlixPartners salje fakturu od oko 5,5 milijuna KN. Budući da ne nalaze kriminal koji je počinio menadžment Agrokora zločinačko udruženje je sve nervoznije, a ja počinjem biti sve aktivniji, pripremam blogove i sada zločinci u strahu rade kriminalne poteze.

Naglo 12. 9. 2017. NOVELIRAJU Ugovor, sada Agrokor raskida ugovor sa AlixPartners Services UK LLp i potpisuje novi ugovor sa AlixPartners SV Ukraina Limited kompanijom koja ima 10 tisuća eura kapitala. STRAVIČAN ZLOČIN. Zločin se sastoji u tomu kada bi došlo do štete (kao što je došlo) AlixPartners bi izbjegao štetu i sva odgovornost bi bila na Republici Hrvatskoj. Ovaj kriminal je rađen svjesno. Ako je to odobreno od M. Dalić i sudca onda je to i državni kriminal. U Hrvatskoj je vladavina prava suspendirana, a u tome sudjeluje Državno odvjetništvo. ČUVARI KORUPCIJE!

Ivica Todorić

Povezane objave

Tito nije bio antifašist, već crveni fašist

HF

TEHNIKA NARODU – Zašto smo postali tehnološki bogovi i moralni vragovi!?

hrvatski-fokus

Milanović i Kotromanović slali oružje…

HF

4,5 milijardi razloga protiv hrvatske zastave

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više