Hrvatski Fokus
Aktualno

Šokantni podaci o Grupi BORG

Simboli korupcije u akciji

 

Danas u Republici Hrvatskoj svima su poznate činjenice da je zločinačko udruženje grupa Borg dobila političku podršku da piše zakon sebi po mjeri, a koji je predsjednik HDZ-a Plenković manipulacijama, lažima i političkim autoritetom nametnuo Vladi i Saboru na izglasavanje. Nakon čega je grupa BORG neprijateljski preuzela privatnu imovinu Agrokor. Kako cilj nije bio samo preuzeti Agrokor već sada predsjednik HDZ-a Andrej Plenković šalje grupu BORG u Agrokor da ga i OPLJAČKAJU. Iako je A. Ramljak od članova grupe BORG jedini zaposlenik Agrokora ponovno ostali zločinci iz grupe BORG ilegalno dolaze u Agrokor i njime upravljaju. Sada prilažem šokantni dokaz (e-mail) – članovi zločinačkog udruženja grupe Borg sada postavljaju članove nadzornog odbora u Agrokoru i u članicama grupe Agrokor.

Kako u svakom trgovačkom društvu vlasnik imenuje i skupštinu i nadzorni odbor ovdje se vidi tko je praktički vlasnik Agrokora i tko imenuje dužnosnike u Agrokoru. Ali to nije sve, sada drugi još šokantniji dokaz, A. Ramljak šalje dokumentaciju – nadzorni odbor prijedlog novih članova i to nezamislivo – TENI MIŠETIĆ (naravno A. Plenkoviću) i M. Dalić.

Čovjek ostaje u nevjerici. Kako sud, DORH takav kriminal dozvoljavaju? Što rade istraživački novinari? Jasno je da vlasnici imenuju članove nadzornih odbora, u ovom slučaju to može biti izvanredni povjerenik Ramljak – kojemu je Plenković pisao životopis za nominaciju u Agrokor – a IZNAD NJEGA JE PVV, SUD, A NE Plenković, Dalić, Bricelj, Korunjić, Besak i slični (usput svi članovi zločinačke grupe BORG) osim toga nisu zaposleni u Agrokoru, a Agrokorom upravljaju. Kako? Ista praksa kao prilikom neprijateljskoga preuzimanja Agrokora! Osim toga sve te kriminalne radnje bile su priprema početka pljačke, afera savjetnici, Hotmail afera, Roll up afera i dr., (o čemu ćete poštovani pratitelji dobiti dokaze). DORH nije imao snage zaustaviti korupciju i kriminal!

MILIJARDE SU UBRZO POKRADENE A AGROKOROVE TVRTKE SU UNIŠTENE, HRVATSKI NACIONALNI INTERES ZGAŽEN! SVJETLO U TUNELU – KONAČNO SU GRAĐANI GLAVNOGA GRADA HRVATSKE HDZ-U, USTVARI PLENKOVIĆU KAZALI DOSTA, PONIZILI GA I BACILI NA POD U PRAŠINU GDJE JE ON BACIO ČITAVU HRVATSKU!

Ivica Todorić

Povezane objave

HRT jednostavno ugasiti

HF

Ispravite propust

HF

Izlišno je pitanje treba li osnovna škola u Đozinu Podrinju nositi njegovo ime

HF

Europol – krajnji cilj svjetskih okupatora

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više