Hrvatski Fokus
Aktualno

Šokantni podaci o Grupi BORG

Simboli korupcije u akciji

 

Danas u Republici Hrvatskoj svima su poznate činjenice da je zločinačko udruženje grupa Borg dobila političku podršku da piše zakon sebi po mjeri, a koji je predsjednik HDZ-a Plenković manipulacijama, lažima i političkim autoritetom nametnuo Vladi i Saboru na izglasavanje. Nakon čega je grupa BORG neprijateljski preuzela privatnu imovinu Agrokor. Kako cilj nije bio samo preuzeti Agrokor već sada predsjednik HDZ-a Andrej Plenković šalje grupu BORG u Agrokor da ga i OPLJAČKAJU. Iako je A. Ramljak od članova grupe BORG jedini zaposlenik Agrokora ponovno ostali zločinci iz grupe BORG ilegalno dolaze u Agrokor i njime upravljaju. Sada prilažem šokantni dokaz (e-mail) – članovi zločinačkog udruženja grupe Borg sada postavljaju članove nadzornog odbora u Agrokoru i u članicama grupe Agrokor.

Kako u svakom trgovačkom društvu vlasnik imenuje i skupštinu i nadzorni odbor ovdje se vidi tko je praktički vlasnik Agrokora i tko imenuje dužnosnike u Agrokoru. Ali to nije sve, sada drugi još šokantniji dokaz, A. Ramljak šalje dokumentaciju – nadzorni odbor prijedlog novih članova i to nezamislivo – TENI MIŠETIĆ (naravno A. Plenkoviću) i M. Dalić.

Čovjek ostaje u nevjerici. Kako sud, DORH takav kriminal dozvoljavaju? Što rade istraživački novinari? Jasno je da vlasnici imenuju članove nadzornih odbora, u ovom slučaju to može biti izvanredni povjerenik Ramljak – kojemu je Plenković pisao životopis za nominaciju u Agrokor – a IZNAD NJEGA JE PVV, SUD, A NE Plenković, Dalić, Bricelj, Korunjić, Besak i slični (usput svi članovi zločinačke grupe BORG) osim toga nisu zaposleni u Agrokoru, a Agrokorom upravljaju. Kako? Ista praksa kao prilikom neprijateljskoga preuzimanja Agrokora! Osim toga sve te kriminalne radnje bile su priprema početka pljačke, afera savjetnici, Hotmail afera, Roll up afera i dr., (o čemu ćete poštovani pratitelji dobiti dokaze). DORH nije imao snage zaustaviti korupciju i kriminal!

MILIJARDE SU UBRZO POKRADENE A AGROKOROVE TVRTKE SU UNIŠTENE, HRVATSKI NACIONALNI INTERES ZGAŽEN! SVJETLO U TUNELU – KONAČNO SU GRAĐANI GLAVNOGA GRADA HRVATSKE HDZ-U, USTVARI PLENKOVIĆU KAZALI DOSTA, PONIZILI GA I BACILI NA POD U PRAŠINU GDJE JE ON BACIO ČITAVU HRVATSKU!

Ivica Todorić

Povezane objave

Sveti Anto

HF

Od 44 suca Vrhovnog suda 41 došao iz KP

HF

Nizozemska imenuje povjerenika za borbu protiv antisemitizma

hrvatski-fokus

LAŽNA ANKETA – RTL ovo pakiranje anketarenja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više