Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

U Europskom parlamentu poražena je Europa

Merkel je postigla svoj politički cilj i sad se povlači pod zaštitu milijuna islamskih migranata

 

Bosansko i hercegovački zbirni entitet nacija, vjera, kultura, civilizacija i svjetova svjetski je specifikum u kojem se ne zna ni tko pije ni tko plaća, što i jest razlog da u toj svjetskoj nakaradnoj tvorevini narodi ne znaju danas u kakvo će ući sutra, čak nisu sigurni da će to sutra ikad i doći. A i ne dolazi već gotovo tri desetljeća otkako ju je Islamska deklaracija Alije Izetbegovića raskomadala u komadiće i ispregrađivala je neprolaznim i neprobojnim balkanskim zidovima mržnje i isključivosti, koje je uz to još Svjetska zajednica armirala, i još više učvrstila armaturom laži, nepravde, pristranosti i interesima.

Brutalno bezobrazna pristranost dijela europskih zemalja, s elementima genocida, na strani bošnjačkog vjerskog unitarističkog radikalizma, ubilačko je vidljiva na više mjesta njihove razarajuće i eksperimentalne politike, testiranja novih režima i izdržljivosti nebošnjaka, ali i onog  umjerenog i miroljubivog dijela bošnjačkog naroda koji  žrtva  također političke sprege svojih lidera i tuđinaca.

Prvo u čemu se vidi genocidni interes neki europskih zemalja u tronacionalnom zbirnom beha entitetu, je njihov lažni govor o održivosti multinacionalne beha zajednice, koju u isto vrijeme nacifašističkom politikom, jedan narod jedna zemlja, ubijaju i u potpunosti nastoje iskorijeniti hrvatsku i srpsku nacionalnost, u korist nove bošnjačke, lažne, nacije građanin. Drugo u čemu je vidljiva konfesiocidna politika družine eurpskih zemalja u multikonfesionalnoj zbirnoj zajednici islama, katoličanstva i pravoslavlja je u mirnom, čak podstrekačkom gledanju rušenja crkava i gradnje džamija na okupiranoj katoličkoj zemlji, čime na vrlo istrjebljivački način zatrpavaju svaki trag tisućljetnog katoličanstva i šire islam, koji se na tim područjima pojavio turskom okupacijom i proširio  prisilnom islamizacijom.

I treći razarajući oblik skupine europskih zemalja nacifašističke prošlosti koju žrtve i danas osjećaju, je deronjski govor o ljepoti nacionalno vjerske beha šarolikosti, kojim brišu i spaljuju svaku hrvatsko srpsku, katoličko pravoslavnu boju, premazujući preko njih zelenu islamsku, parolom nek je Bosna i Hercegovina i šarena samo neka je sva zelena.

Zar bi mogla biti Bosna i Hercegovina u drugoj boji kad je i Europska unija izgubila sve svoje kršćanske boje i ofarbana horizontalno i vertikalno, poglavito vjerski u duboku muslimansku zelenu boju, politikom Zeleni, koju skriveni pod ekološkom zelenom bojom vode najradikalniji islamisti iz cijeloga svijeta poslani u Europu da joj trajno izmijene nacionalne i vjerske kršćanske boje. Koja politička  i koja vjerska boja dominira i vlada danas aktualnom Europskom unijom svijet je vidio, zapravo svijetu se pokazalo a Europi zaprijetilo, 24. lipnja 2021. Naime, tada su, teško je reći da je slučajno izabran taj dan, rođendan Svetog Ivana Krstitelja, europarlamentarci začetnici Europske unije kršćanskih korijena i orijentacije, boje, kulture, civilizacije i vjere doživjeli strašan udarac od muslimansko

Zeleni, komunističko Lijevi, i revolucionarno Liberalni. Bio je to povijesni dan početka kraja Europske unije u njenom izvornom sadržaju u kojem je jedan od njenih glavni utemeljitelja Robert Schuman kazao “Stari Kontinent nije samo tehnička i ekonomska zajednica, nego je to zajednica čija se duša ogleda u njenim KRŠĆANSKIM temeljima”.

Poraz Europe, čiji kraj je započeo 24. lipnja 2021. i  pobjedu svojih Zeleni Bošnjaci već nekoliko dana slave, jer Rezolucijom koju su izglasali zeleni muslimanski političari u Europskom parlamentu, bošnjačka je pobjeda i u Bosni i Hercegovini budući da njome  nije priznata konstitutivnost beha naroda. Europski poraz nazivaju hrvatskim gubitkom samo kako bi sakrili islamske radikaliste koji vode političku partiju Zeleni. Pobjeda islamista Zeleni u Europskom parlamentu nikako nije poraz Hrvatske i hrvatske politike u zelenom europarlamentu, već je to gubitnički poraz Europe, dan kada su, pod pritiskom družine europskih zemalja nacifašističke i imperijalno kolonijalne prošlosti male i ekonomski slabe članice digle bijelu zastavu i odrekle se i same svoje suverenosti i konstitutivnosti u ime Zeleni, i već pozelenile Europe.

Nije na taj dan pozelenila samo Bosna i Hercegovina, pozelenila je u prvom redu Europa. Jer nije toga dana dokinuta konstitutivnost kršćana u Bosni i Hercegovini, na taj povijesni dan dokinuta je konstitutivnost i suverenost svih Europljana u Europi, jer tog dana srušeni su svi temelji Europske unije i prava i slobode njenih naroda, koji postaju tuđinci u svojoj kući. Dan je to kada je započelo “legalno”, voljom muslimanske većine zeleni, mijenjanje kršćanskog identiteta Stare Dame. Desuvereniziran i dekonstitutivniziran narod znak je njegove nepostojanosti i nepriznavanja. Islamistički Zeleni su pobjednički zaokružili i rekli da ne priznaju suverenost i konstitutivnost Europljana u Europi. Merkel je postigla svoj politički cilj i sad se povlači pod zaštitu milijune islamskih migranata, budući članova radikalne muslimanske partije Zeleni. Za početak muslimanski Zeleni u Europi prvo su desuverenizirali i dekonstitutivizirali Hrvate i Srbe u Bosni i Hercegovini, nakon čega slijedi isti “legalni” proces većine Zeleni u svim europskim zemljama. I stoga u Europskom parlamentu nije poražena Hrvatska, i hrvatski narod u beha entitetu poražena je Europa.

Vinko Đotlo

Povezane objave

BiH u zadnjih šest godina izgubila 480.000 stanovnika

HF

Brojne laži dinastije Izetbegović

hrvatski-fokus

Mihra Mandžuka i Đulistan

hrvatski-fokus

Muslimani i NDH: Između suradnje i otpora

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više