Hrvatski Fokus

Zemlja u kojoj su zločinci na visokim položajima, zemlja je zločinaca

 
 
Ima li i mrvica nade za političko ozdravljenje bosanskohercegovačkog pacijenta koji, sve od turske okupacije i prisilne islamizacije, leži na samrtnoj postelji. Očito da nema. Jer, od tada, turskog danka u krvi, do danas bilo je pokušaja oživljavanja i dizanja na noge, sada  već raspadajućeg, bolesnika  ali bez uspjeha. Metastaziran po cijelom svom političkom tijelu svijet diže ruke i prepušta ga da umre u teškim mukama. U njegovom nestanku muslimanski militantni islamisti, i ratni zločinci muslimanskog naroda, iz vremena građansko-vjerskog beha sukoba kada su udarili na najpodmukliji način nož u leđa Hrvatima, vide svoju priliku, izgradnje nove, bošnjačke, nacije i prvog muslimanskog entiteta na europskom tlu. Do bošnjačkog ratnog cilja, islamska Bosna i Hercegovina, svim segmentima beha društva zavladali su muslimanski ratni zločinci.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/12/bugojanski-hrvati-1.jpg
Muslimani su 1993. započeli etničko čišćenje nad bugojanskim Hrvatima
 
Bosna i Hercegovina je pašaluk ratnih i poratnih muslimanskih zločinaca, razgranatih poput paukove mreže po svim njenim dijelovima i na svim političkim i vojnim položajima. Takvom vladavinom zemlja je pretvorena u crnu točku na karti svijeta, i centar kršćanofobista koji neometano, uz pomoć njemačke kancelarke Merkel, marširaju do pod Beč. U ogromnom broju dobro sakriveni, i od bošnjačkog čelništva čuvanih, ratnih zločinaca ipak, gotovo svakim danom, se otkriju neki od njih. U osjećaju nedodirljivosti, uz podršku globalnih islamskih terorista koji prolaze, a velik broj i ostaje u zemlji zbog čega govore da  je BiH bošnjačka zemlja jer ih ima više od 50 posto , bošnjačko političko vodstvo, uz blagoslov vjerskog čelništva, ratne zločince iz redova zločinačke muslimanske ABiH, nagrađuju, napose one koji su se dokazali u brutalnostima masakriranja i spaljivanja Hrvata, visokim položajima bilo u lokalnim ili u entitetskim institucijama. I ne samo to, najokorjeliji i najbrutalniji muslimanski zločinci u ubijanju, progonu i spaljivanju hrvatskih žrtava u svim gradovima koje je okupirala Alijina mudžahedinska  Armija, čiji vojnik je bio i bošnjački drugi član beha Predsjedništva Željko Komšić, postaju, pored direktora tvrtki, i počasni građani gradova iz kojih su prognali sve kršćane.
 
U Bugojnu gradu koji je danas drugo zeleno Sarajevo, gotovo bez hrvatskih i katoličkih tragova, grad masovnog muslimanskog masakriranja, zatvaranja i mučenja Hrvata i za čije se grobnice još uvijek ne zna, počasnim građaninom proglašen je nekažnjeni ratni zločinac Dževad Mlaćo. A kako bi bio još više nagrađen za isilovske zločine nad Hrvatima, kršćanofobist naci fašističkih dimenzija, muslimanski grad Bugojno ga postavlja za prosvjetnog radnika. Iskusni ubojica Hrvata svoje znanje ubijanja, progona, mučenja, silovanja, i etnička čišćenja treba prenijeti na bošnjačke Askere, i na drugu bošnjačku djecu, napose onu koje su Muslimanke po zapovijedi bivšeg poglavara IZBiH Mustafe Cerića rodile za Bosnu. Sad već odrasla djeca, i treba ih pripremiti za džihad. Nitko to ne zna kao ratni zločinac Mlaćo. U Zenici gradu jednako stradalih Hrvata kao i u Bugojnu, a koji to beha grad nije kojeg je okupirala zločinačka muslimanska armija, obavještajca koji skriva tajne visokih peći, i imena mudžahedina kojima je dao beha državljanstvo, Šefika Džaferovića postavljaju za prvog bošnjačkog člana tročlanog beha Predsjedništva. Željka Komšića kao dokazanog ratnika koji je pucao po Hrvatima, ali ne zna da je ikoga i ubio, uz zlatni ljiljan nagrađuju ga izborom kao drugog bošnjačkog člana, u sad već islamiziranom beha Predsjedništvu. Za mnoge nagrađene ratne zločince, a zločinac je i  onaj koji skriva bilo koju ratnu žrtvu, i njihove masovne grobnice, pa čak i oni koji skrivaju razloge ratnih odličja, još se ne zna na kojim položajima su, i šta rade.
 
Uvijek kada je Svjetska zajednica šutila na bošnjačka imenovanja ratnih zločinaca na bilo koji položaj u društvu, bio je znak da slijedi novo. Išlo se uvijek nekim vidom nastavka zločina, kontinuiteta u zločinu, i zločince bošnjačka strana postavlja na upravljačka, direktorska, ili neka vojna mjesta u gradovima najvećeg hrvatskog stradanja. Postavljaju ih na mjesta da dovrše proces etničkog čišćenja kojeg nisu uspjeli u ratu. U vrijeme dok muslimanski vojnik Željko Komšić  govori u New Yorku pred Ujedinjenim narodima, prijeteći susjedima da se ne upuštaju u zabranu građaniziranja Hrvata i Srba, da ne pokušavaju svijet upozoriti na novi vid prisilne islamizacije kroz masku građanizacije, u teheraniziranom Sarajevu za direktora toplane postavljaju dokazanog i osuđenog ratnog zločinca Envera Zornića.
 
Činjenica da im je i teško naći pojedinca koji nije okrvavio ruke zločinom ubijanja, etničkog čišćenja, ili progona hrvatskog naroda, i da prognanicima i danas brane svaki povratak, a one koji se vrate  ubiju, ne opravdava ih u procesu predavanja Bosne i Hercegovine  u vlast dokazanim i osuđivanim ratnim i poratnim zločincima. Zemlja u kojoj su zločinci na visokim položajima, zemlja je zločinaca. U takvoj Bosni i Hercegovini koju Bošnjaci predaju u ruke ratnim zločincima, kao nagradu za počinjene zločine nad Hrvatima katolicima, nemoguć je svaki vid suživota u razlikama. Zločinac u ratu zločinac i u miru. Bošnjaci sve čine da Bosnu i Hercegovinu učine ili zemljom zločinaca, ili čistim muslimanskim entitetom.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Grobnica pobijenih hercegovačkih franjevaca

HF

Što drugi ne smiju, Bošnjaci smiju

HF

Nacionalnim predznakom čuva se BiH

HF

Erdoğanove bajunete

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više