Hrvatski Fokus
Kolumne

Rađanje novog Adama

Rasizam protiv bijele rase iz dana u sve više jača

 

Prvotno me uveselio hrvatski zastupnik u EU parlamentu Pređo Matić zahtjevom da muškarci mogu legalno rađati, što mu je to izvrsno tijelo i omogućilo većinom glasova. Naravno u vremenu koronakrize koja uništava male države, slabije ekonomije, manje i srednje poduzetnike i srednju klasu vrlo je simptomatično kakvim se oksimoronima (muška žena) rečeno tijelo bavi, kao da u njemu sjede alkemičari. Da bi muškarac rodio on treba rodnicu, a ako mu znanost uspije ugraditi (uzgojiti, presaditi) rodnicu tada on nije više muškarac. Umalo zaboravih da opet ne bi bio sposoban proizvoditi jajašce, bez obzira na glasovanje uvaženih zastupnika EU-a. Jasno uz injektiranje estrogena riješio bi se drug liberal ćelavosti i bora i dobio mekši i ugodniji glas, a na pravnicima bi ostalo da izmudrijaju što je sve potrebno da bi osoba bila žena, životinja, predmet, muškarača, naprednjača ili ostalo.

Demografsko samoubojstvo Zapada (i male Hrvatske), poticanje siromašnog i netolerantnog stanovništva sjeverne Afrike i JZ Azije da se naseli u Europu bez dokumenata, bez kvalifikacija i mnogi bez želje da nauče jezik, rade i prilagode se zemlji domaćinu začuđuje u vrijeme kada kompjutori, strojevi i roboti čine mnoga radna mjesta suvišnim. Cui bono, za čije babe brašno se to radi?

Industriju je već ionako progutala Azija, a dvojim da netko želi od ponosnog Arapina učiniti industrijskog radnika. Mogu shvatiti da netko želi u cilju stvaranja jedinstvene države i tržišta nametnuti liberalnu kulturu, engleski jezik, zatrijeti nacionalni identitet(prvo podijeli pa vladaj), ali identitet muškaraca i žena je osnovna stvar, to je protuprirodna budalaština  i osuđena je na propast. Bijelcima se može nametati krivnja za imperijalizam (uostalom ništa manje ružan kod Japanaca i Turaka) i robovlasništvo, ali robovlasništvo je postojalo i u Kini i u Africi i među Arapima, a položaj industrijskih radnika, kmetova i vojnika nije bio sjajan u prošlosti nigdje.

Ono što me osobito zanima zašto toliki udar na Katoličku Crkvu, ne na budiste, protestante, hinduiste i druge. S jedne strane se propagira New Age koji je bućkuriš ekologije, feminizma, liberalne misli, indijanskih mitova, azijskih kultura, pozitivizma i voluntarizma, anarhije i socijalizma i od kojega se ne može napraviti nova religija kao što se ne može od sira, ribe, šlaga, mesa, gljiva, octa i čokolade senfa, sladoleda  i majoneze napraviti jedan ukusan i zdrav obrok. Papazjanija, riječ koja dolazi od turske riječi papas yahnisi – popovo varivo. S druge strane se unutar Crkve nastoji stvoriti djetinjaste i samovoljne pokrete laika koji teologiju tumače po svojoj želji i predodžbi, ženske teologije uz preuveličavanje uloge Marije Magdalene, gnostičkih i manihejskih elemenata, rušenja tradicionalnih oblika i struktura, i pod ruhom “kršćanske ljubavi” liberalizma, tj, dopuštanja pobačaja, razvoda, pederastije i dr., tj. njegovanja mana i stranputica oholosti, samovolje i užitka.

Pojedini ezoterici smatraju da ne postoji dobro i loše, da je sve u slobodi i individualizaciji, te da je užitak (osobito seksualni) svrha samom sebi, pa čak i tajna više mudrosti kozmosa. Taj nekonzistentni savez protiv Crkve naliči na masovno “bombardiranje” kompjuterskoga sustava polusmislenim i polulogičnim porukama; dakle sustav se u tom slučaju mora postaviti obranaški ili ulaziti u bjesomučne konflikte u kojem će izgubiti svoj kompas i biti kooperativan  ili postati rigidan.

Crkva oblijepljena intelektualnom paučinom izgubit će unutarnje jedinstvo i aktivno konstruktivni udio u sukreiranju života zajednice. Istodobno će oni koji sviraju u note pomodarstva biti medijski jako zastupljeni i propagirani do razine hagiografije. Vratimo se na prvotno pitanje, zašto globalisti žele uništiti kršćanstvo, čak i ovako mekano i popustljivo? Ne ću odgovoriti, ali dajem nekoliko dobrih poveznica.

http://www.zupa-vugrovec.com/ne-smeta-kriz-nego-je-isus-krist-trn-u-necijem-oku/

https://www.bitno.net/kolumne/kristom-nadahnuti/sotonizirani-krist/

https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/plan-za-unistenje-crkve-u-10-tocaka-koji-se-ostvaruje-objavljen-javno-1336429/

Poznati ljevičarski aktivist Shaun King je rekao da sve slike koje prikazuju Isusa kao “bijelog Europljanina” trebaju biti srušene jer su oblik “bijele nadmoći”.

Teo Trostmann

Povezane objave

Krajnje je vrijeme da Hrvatska donese ‘Zakon o športskom nasljeđu’

hrvatski-fokus

Što je SDSS-ov dožupan Ćurčić radio na Ovčari?

HF

Naš Hajduk su orjunaši

hrvatski-fokus

Nima Splita do Splita

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više