Hrvatski Fokus
Kolumne

Rađanje novog Adama

Rasizam protiv bijele rase iz dana u sve više jača

 

Prvotno me uveselio hrvatski zastupnik u EU parlamentu Pređo Matić zahtjevom da muškarci mogu legalno rađati, što mu je to izvrsno tijelo i omogućilo većinom glasova. Naravno u vremenu koronakrize koja uništava male države, slabije ekonomije, manje i srednje poduzetnike i srednju klasu vrlo je simptomatično kakvim se oksimoronima (muška žena) rečeno tijelo bavi, kao da u njemu sjede alkemičari. Da bi muškarac rodio on treba rodnicu, a ako mu znanost uspije ugraditi (uzgojiti, presaditi) rodnicu tada on nije više muškarac. Umalo zaboravih da opet ne bi bio sposoban proizvoditi jajašce, bez obzira na glasovanje uvaženih zastupnika EU-a. Jasno uz injektiranje estrogena riješio bi se drug liberal ćelavosti i bora i dobio mekši i ugodniji glas, a na pravnicima bi ostalo da izmudrijaju što je sve potrebno da bi osoba bila žena, životinja, predmet, muškarača, naprednjača ili ostalo.

Demografsko samoubojstvo Zapada (i male Hrvatske), poticanje siromašnog i netolerantnog stanovništva sjeverne Afrike i JZ Azije da se naseli u Europu bez dokumenata, bez kvalifikacija i mnogi bez želje da nauče jezik, rade i prilagode se zemlji domaćinu začuđuje u vrijeme kada kompjutori, strojevi i roboti čine mnoga radna mjesta suvišnim. Cui bono, za čije babe brašno se to radi?

Industriju je već ionako progutala Azija, a dvojim da netko želi od ponosnog Arapina učiniti industrijskog radnika. Mogu shvatiti da netko želi u cilju stvaranja jedinstvene države i tržišta nametnuti liberalnu kulturu, engleski jezik, zatrijeti nacionalni identitet(prvo podijeli pa vladaj), ali identitet muškaraca i žena je osnovna stvar, to je protuprirodna budalaština  i osuđena je na propast. Bijelcima se može nametati krivnja za imperijalizam (uostalom ništa manje ružan kod Japanaca i Turaka) i robovlasništvo, ali robovlasništvo je postojalo i u Kini i u Africi i među Arapima, a položaj industrijskih radnika, kmetova i vojnika nije bio sjajan u prošlosti nigdje.

Ono što me osobito zanima zašto toliki udar na Katoličku Crkvu, ne na budiste, protestante, hinduiste i druge. S jedne strane se propagira New Age koji je bućkuriš ekologije, feminizma, liberalne misli, indijanskih mitova, azijskih kultura, pozitivizma i voluntarizma, anarhije i socijalizma i od kojega se ne može napraviti nova religija kao što se ne može od sira, ribe, šlaga, mesa, gljiva, octa i čokolade senfa, sladoleda  i majoneze napraviti jedan ukusan i zdrav obrok. Papazjanija, riječ koja dolazi od turske riječi papas yahnisi – popovo varivo. S druge strane se unutar Crkve nastoji stvoriti djetinjaste i samovoljne pokrete laika koji teologiju tumače po svojoj želji i predodžbi, ženske teologije uz preuveličavanje uloge Marije Magdalene, gnostičkih i manihejskih elemenata, rušenja tradicionalnih oblika i struktura, i pod ruhom “kršćanske ljubavi” liberalizma, tj, dopuštanja pobačaja, razvoda, pederastije i dr., tj. njegovanja mana i stranputica oholosti, samovolje i užitka.

Pojedini ezoterici smatraju da ne postoji dobro i loše, da je sve u slobodi i individualizaciji, te da je užitak (osobito seksualni) svrha samom sebi, pa čak i tajna više mudrosti kozmosa. Taj nekonzistentni savez protiv Crkve naliči na masovno “bombardiranje” kompjuterskoga sustava polusmislenim i polulogičnim porukama; dakle sustav se u tom slučaju mora postaviti obranaški ili ulaziti u bjesomučne konflikte u kojem će izgubiti svoj kompas i biti kooperativan  ili postati rigidan.

Crkva oblijepljena intelektualnom paučinom izgubit će unutarnje jedinstvo i aktivno konstruktivni udio u sukreiranju života zajednice. Istodobno će oni koji sviraju u note pomodarstva biti medijski jako zastupljeni i propagirani do razine hagiografije. Vratimo se na prvotno pitanje, zašto globalisti žele uništiti kršćanstvo, čak i ovako mekano i popustljivo? Ne ću odgovoriti, ali dajem nekoliko dobrih poveznica.

http://www.zupa-vugrovec.com/ne-smeta-kriz-nego-je-isus-krist-trn-u-necijem-oku/

https://www.bitno.net/kolumne/kristom-nadahnuti/sotonizirani-krist/

https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/plan-za-unistenje-crkve-u-10-tocaka-koji-se-ostvaruje-objavljen-javno-1336429/

Poznati ljevičarski aktivist Shaun King je rekao da sve slike koje prikazuju Isusa kao “bijelog Europljanina” trebaju biti srušene jer su oblik “bijele nadmoći”.

Teo Trostmann

Povezane objave

Le Figaro: Je li normalno da sada u bolnicama imamo više cijepljenih nego necijepljenih?

hrvatski-fokus

Ministrica podržava totalitarizam u Rijeci

HF

Protuhrvatski revizionizam Ace Stankovića

HF

BLEIBURŠKE ŽRTVE – Kazna smrću izvršena nad 400.000 do 500.000 ljudi

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više