Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Razotkriven najveći zločin u povijesti američke nacije

Rasmussen izvještava o porastu broja birača koji vjeruju da se dogodila prijevara na izborima

 

Previše je vijesti o reviziji izbora da biste ih uopće mogli proći ovaj tjedan, ali unatoč gotovo potpunom pomračenju medija na ovom planu, evo nečega što biste trebali znati. Sada se u 11 različitih američkih država događaju velike stvari povezane s revizijskim vijestima. A javno mnijenje pokolebalo se još više jer Demokratska stranka i dalje pokušava prigušiti ove podatke. Sa sigurnošću možemo reći da su ovo povijesno “klimava” vremena za Ameriku, jer je najveći zločin u povijesti naše nacije razotkriven malo po malo. A brane bi se mogle otvoriti vrlo brzo!

Što se tiče percepcije javnosti, mi pobjeđujemo u toj bitci. Dva tjedna nakon izbora u studenom, Rasmussen Reports pokazao je da 47% američkih glasača vjeruje da je varanje utjecalo na ishod izbora. Danas je taj broj 51 %. To uključuje 74 % republikanskih glasača i 30 % glasača demokrata. Najveći skok skepticizma zabilježen je među glasačima “nepovezanih”. Još u studenom Rasmussen je otkrio da 39% nepovezanih birača vjeruje da su izbori lažni. Danas je taj broj 51% nepovezanih birača. Prije nekoliko mjeseci manje od polovice populacije s pravom glasa glasalo je da se o izboru odlučuje varanjem, a danas više od polovice vjeruje. Toliko o “mandatu” tima Bidena. Ovaj je režim u potpunosti delegitimiziran u očima većine stanovništva. 

Što se tiče vijesti o reviziji, kao što sam rekao, jednostavno je previše toga za doći u jednom ažuriranju. Podijelit ću ono što znamo iz dviju država zapadne obale (ish) za koje možda niste čuli – Kalifornije i Nevade. U Kaliforniji je Santa Barbara News-Press prošli tjedan objavio veliku priču. Studenti koji su živjeli u kampusu u studentskim domovima u UC-Santa Barbara imali su 3.000 glasačkih listića. To se čini pomalo čudno, jer su svi studentski domovi u UC-Santa Barbara, kao i cijeli kampus, bili potpuno prazni zbog kalifornijskih COVID zaključavanja. Tih 3.000 glasačkih listića poslano je studentima, a netko ih je sve ispunio i vratio, nedvojbeno ispunjenih za Joea Bidena.

I nema šanse da su glasački listići proslijeđeni studentima na kućne adrese. Federalno je kazneno djelo prosljeđivanje glasačkih listića, a poštanska služba to neće učiniti. Stoga se na izborima u Kaliforniji 2020. dogodila masovna prijevara. Tamo se mora obaviti revizija, ali to se vjerojatno neće dogoditi samo čudom. Dugogodišnji čitatelji znaju da sam čvrsto vjerovao da je Kalifornija “u igri” za Donalda Trumpa prošlog studenog. Očito je i demokrate to brinulo. Zašto bi se inače gnjavili masovnim varanjem u plavoj državi poput Kalifornije, koju nijedan republikanac nije pobijedio od 1988. godine?

Situacija u Nevadi pomalo je složena. Nadam se da ću to moći objasniti na odgovarajući način jer nisam stručnjak za ustavne zakone države Nevada. Nevada u svoj Ustav ima upisane neke od najboljih zaštite građana od svih 50 država, iako se te zaštite rijetko koriste. Oni imaju neka vrlo specifična prava i zaštitu kada je u pitanju podnošenje zahtjeva za popravak pritužbi njihove državne vlade. Nestranačka skupina građana služila je guverneru demokrata Steveu Sisolaku, državnoj tajnici Barbari Cegavske i demokratskom predsjedniku Doma Jasonu Friersonu s javno ovjerenim izjavama o nepravilnostima. Ako dobro razumijem zakon Nevade, ovi izabrani državni dužnosnici moraju odgovoriti na zahtjeve podnositelja predstavke, u protivnom automatski će biti proglašeni krivima za „Nepravilnosti, izdaju i pobunu“. Podnositelji predstavke zahtijevaju forenzičku reviziju rezultata izbora 2020. u pet županija Nevade.

Sjećat ćete se u Nevadi, gdje su naletjeli bivši dužnosnik Trumpove administracije Ric Grenell, Townhall Kurt Schlichter i drugi snažni odvjetnici koji podržavaju Trumpa i otkrili masovnu izbornu prijevaru. Na izborima u Nevadi glasovalo je na tone mrtvih ljudi, kao i previše ljudi izvan države da bi ih se uopće moglo prebrojati. Slučaj je na kraju odbačen zbog “nedostatka statusa”. Ali dokazi koji su otkriveni i dalje postoje , a podnositelji zahtjeva za Nevadu koriste ih kako bi poslužili guverneru i drugima pod prigovorima lošeg upravljanja.

Imaju li podnositelji molbe uspjeh? Nisam siguran, jer jednostavno nisam dovoljno upoznat sa zakonom Nevade da bih o tome mogao pretpostaviti. Znam, međutim, da su dužnosnici države Nevada prema državnom zakonu prisiljeni odgovarati na podnositelje zahtjeva arbitražom. Također su primorani zbog optužbi za loše upravljanje da A) izvrše forenzičku reviziju u tih pet županija ili B) uvjere arbitražni sud zašto u ovom slučaju nisu obvezni slijediti ustav Nevade. To je u najmanju ruku zanimljiva taktika koju podnose molitelji Nevade i trebali bismo im poželjeti dobro. Rekao sam vam da imate puno informacija o reviziji za dijeljenje! A to se ni ne dotiče onoga što se događa u Georgiji, Louisiani, Michiganu, New Hampshireu, Sjevernoj Karolini, Ohiou, Pennsylvaniji, Wisconsinu i, naravno, okrugu Maricopa u Arizoni. Očekujte da će vrlo brzo iz Arizone izaći neke velike vijesti .

https://www.americanlibertyreport.com/articles/rasmussen-reports-rise-in-number-of-voters-who-believe-election-cheating-happened/

Povezane objave

Meni nisu važne granice ni državni teritoriji

HF

Kada će Srbija napasti Kosovo!?

hrvatski-fokus

Odjeci posjeta Nancy Pelosi Tajvanu

hrvatski-fokus

Propala Macronova politika u Libiji

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više