Hrvatski Fokus

Kriminalno postupanje odgovornih osoba u HANFA-i u suradnji sa članom zločinačke grupe BORG Antom Ramljakom

 

Jedna od Agencija ministarstva Financija je i HANFA (Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga). Pogledajte kriminalno postupanje odgovornih osoba u HANFA-i u suradnji sa članom zločinačke grupe BORG Antom Ramljakom (šalje mu e-mail na adresu TexoManagementa) i govori sljedeće: „…jučerašnji prijedlog izmjene koji sam ti poslala…“, kako njemu? „… ako sam te dobro razumjela, to nije bila intencija…“. Dodatno informira Ramljaka da znaš ovaj dopis ide Plenkoviću i Dalić. HANFA pomaže strukturirati Lex-Agrokor po želji A. Ramljaka kako bi mogli pokrasti male dioničare, a Ramljak kasnije s ostatkom bande opljačkati. Sve ovo je pod upravom Zdravka Marića. Što se ovo u Hrvatskoj događa? DORH samo treba pogledati Zakon o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga, međutim…? SRAMOTA. Ostale nadležne državne službe? Javnost?

Zdravka Marića ne brine kriminal koji radi, jedini je cilj pod svaku cijenu oteti, eksproprirati privatnu imovinu Agrokor kako bi ga mogli pljačkati. Zar je to način postupanja u zemlji članici EU-a? Zar hrvatske Agencije na ovaj kriminalni način provode, ostvaruju vladavinu prava u Republici Hrvatskoj? Ovaj postupak zaposlenice HANFA-e nikako se nije mogao provoditi bez znanja predsjednika Upravnog vijeća HANFA-e Ante Žigmana, a to znači ni samog ministra Marića.

Ovo je model kojim se je provodilo izvlaštenje privatne imovine Agrokora d.d. u Republici Hrvatskoj (expropriation of private assets).

Ivica Todorić, https://www.facebook.com/ivicatodoric.hr

Povezani članci

Životni ideal ‘Integralne slobode’ za Hrvatsku

HF

Kafić u kojem je Hasanbegović pobijedio

HF

Zaustavite Zorana Milanovića!

HF

Umro emigrant i domoljub Srećko Čulina

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...