Hrvatski Fokus

Ovo je moguće samo u nemogućoj beha zajednici

 

Nikada aktualni bosanski i hercegovački zbirni entitet, Republika srpska. sklepana s brda s dola i neželjena, što znači političko kopile, Federacija Bosne i Hercegovine, ne će biti čist politički  prostor, što se već sada vidi kako se ni jedan narod s tih područja na želi na njemu zadržavati ni toliko dugo koliko je potrebno plandovati jedan praznik. Svatko i staro i mlado, a bolesno poglavito, traži bilo kakav put ili tunel da izađe iz tog daytonsko bošnjačkog mraka, u kojem se narodi sudaraju, guraju, vrijeđaju, mrze, misleći, zapravo vjerujući da je, za taj četvrt stoljetni beha stampedo, uvijek kriv onaj drugi.

Što zapravo i jest tako, jer najveći i jedini krivac za mržnju jedni drugi je zasigurno, pored Bošnjaka, Svjetska zajednica, koja je išla na ruku, tadašnjih Muslimana, i današnjih Bošnjaka strpavši silom sve u “bosanskohercegovački lonac”, zatvorivši ga bošnjačkim unitarizmom, centralizmom i u velikoj mjeri islamskim fundamentalizmom i vrlo radikalnim ekstremizmom. Tako zatvoren postao je nepodnošljiv svima, pa dakako i Bošnjacima koji nisu vjerovali da se taj bućkuriš ne može skuhati, pa ni nakon gotovo tri desetljeća loženja vatre mnogih i međunarodnih i bošnjačkih piromana pod “bosanskim loncem”.

No, jednako opasni piromani u nedovršenoj beha zajednici su i hrvatski izdajnici Komšići koji rade za Izetbegoviće i veleizdajnici Izetbegovići koji rade za Erdogana. I kada se tim beha piromanima pridruže, a to je na svakodnevnoj razini, i piromani Svjetske zajednice u odorama Visokih predstavnika, onda čudi da tu zajednicu narodâ, vjer, svjetovâ i kulturâ nisu već u pepeo spalili.

Po danas viđanom plamenu koji plamti na svakom komadiću bosanske i hercegovačke zemlje, kao u vrijeme blagdana Svetog Ive u Bosni i Hercegovini kada se plameni Cvitnjaka koji gore ispred svake katoličke kuće do neba uzdižu, nije daleko dan kada će aktualni piromani tu zemlju pretvoriti zaista  u prah i pepeo. I kako se ne će izgoriti kada u toj zajednici koja se slaže kao rogovi u vreći, ništa već u njenim daytonskim temeljima nije logično, što je i razlog nedosljednog ponašanja i izdajnika Komšića i veleizdajnika Izetbegovića. Uzaludno je stoga svako ukazivanje tim (vele)izdajnicima da su nekada sasvim drugačije govorili o budućem uređenju beha zajednice, i da su na tom tragu potpisivali, gotovo, sve što su im pregovarači na stolu ponudili, pa čak i diobu Bosne i Hercegovine samo da bi dobili ono što im je njihov narod tražio “uzmi Alija pa makar ko avlija”. Od takvih lažova koji su u vjerskom beha ratu govorili jedno, a danas u daytonskom nemiru u kojem se naoružavaju kroz namjensku proizvodnju “za ne daj Bože”, nikakve današnje laži koje koriste kao oružje protiv hrvatskog naroda ne mogu iznenaditi.

Današnja agresorska laž kojom se koriste je daleko ubojitija, budući da su je usavršili do razine da i sami u nju vjeruju. Kako i ne bi kada su velik dio Međunarodne zajednice, napose onaj pohlepni za naftnim dolarima koji im se u rijekama slijevaju u prljave džepove, također uvjerili u svoju laž. Laž je bošnjačko i visoko predstavničko oružje sa kojim upadaju u hrvatske banke, smjenjuju legalno izabrane hrvatske političke dužnosnike, namještaju ljude po zanimanju izdajnik.

I kao što je muslimanska armija BiH etnički očistila hrvatske prostore tako i svjetski suradnici sa bošnjačkim lažovima čiste beha institucije od hrvatskog kadra, i već se došlo na razinu osmanlijskog danka u krvi da hrvatski narod „kadija tuži i kadija mu sudi“.

A po bosanskoj i hercegovačkoj neuređenosti koja je prati od vremena kad je na njenu svetu zemlju stala krvnička i genocidno konfesiocidna noga, od postanka, kršćanofobićnih Osmanlija, traje utakmica kadija koji će od njih više Hrvata katolika tužiti a koji osuditi.

Ne može se više u tom mraku beha sadašnjosti bilo šta napisati ili reći a da se ne spomenu imena danas najaktivnijih kadija, koji uistinu doslovno provode turski ostavljeni, vidljiv i danas u tragediji mnogih katolika u kraljevini hrvatske kraljice Katarine, zakon “kadija te tuži kadija ti sudi” dvojca Komšića.

Nije prvi put u beha povijesti stradanja i nestajanja da su pojedinci iz mučeničkog hrvatskog naroda kao sluge tuđinaca, katolicima nanosili i nanose više zla, patnje, nestajanja, i progona, gotovo negoli sam okupator, agresor, neprijatelj sa Orijenta i Bizanta. Potvrđuje to vojno politički dvojac Komšić, pasji vjerne sluge Bošnjaka muslimana. I umjesto da odgovara Željko Komšić pred Haaškim sudom zbog pucanja po Hrvatima toliko da i ne zna je li i koliko ih je poubijao, protjerao, sela im spalio i u muslimanske konclogore ih transportirao i zatvarao sa svojim suratnicima mudžahedinima, vehabijama, džihadistima i talibanima”, on je, a to je moguće samo u nemogućoj beha zajednici, „hrvatski“ član beha Predsjedništva.

Željko kao muslimansko bošnjačka najveća želja da trajno ostane na vlasti ustoličen za suvremenog sultana u beha zajednici, morao bi odgovarati i za skrnavljenje, spaljivanje i pljačkanje gučogorskog samostana, u koji se po okupaciji smjestila njegova zločinačko teroristička vjerska muslimanska armija BiH, za ubitstvo 35 maljinskih Hrvata među kojima su bila i bolesna djeca, i za zločine u Miletićima i svim drugim okupiranim hrvatskim prostorima.

Budući da Haaški tribunal ne zadovoljava pravdu već interes, po onoj “koliko para toliko muzike”, što je slučaj i sa bošnjačkim sudovima u beha zajednici, i ne čudi tako talibanska agresija duo

Komšićà, (su)krivaca za stradanje Hrvata u Lašvanskoj dolini, Sarajevu, Zenici, Kaknju, Trusini, Uzdolu, Doljanima, Križančevu Selu, Buhinim Kućama, Travniku, Miletićima, Vitezu, Bugojnu, Konjicu, Jablanici, Prijedor-Briševo… Samo odgovorni, kao što je duo Komšić, za tako strašne zločine nad Hrvatima i dalje agresiraju jer nisu ispunili zadaću gospodara, nisu poubijali i prognali sav hrvatski narod, i stoga su danas, kao ranjena zvijer tako brutalni. Jedan i dalje ratuje drugi piše knjige po diktiranju gospodara Izetbegovića.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Četnici namjeravaju okupirati Bosnu

HF

Sultanu nije bilo mjesto u Zagrebu

HF

Propisi Islamskog kaznenog prava

hrvatski-fokus

Probosanske stranke su neobrazovane i zli Putinovi igrači

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više