Hrvatski Fokus
Kolumne

Plenkovićev režim zavjeta i laži kriminalno upravlja Hrvatskom

Glavni hrvatski problem je što nema proizvodnje, izvoza, ulaganja, konkurentnosti…

 

Plenkovićev režim kontrolira Hrvatsku zavjerama i lažima te destabilizira oporbu kako bi ostao na vlasti. Prije nekoliko dana napisao sam da je Plenković izbacio novu zavjeru, počevši opet snažnom kampanjom kojom brutalno uzdiže lik i djelo sebe – Plenkovića. Plenković je pod velikim pritiskom zbog gnjusnih djela koja je počinio nad narodom Hrvatske, Zapadnog Balkana, građana EU-a i NATO-a, pronevjerom javne imovine, eksproprijacijom privatne imovine u korist Rusa, za osobnu korist ili u političke svrhe.

Plenković na Twitteru daje izjavu za medije prije nekoliko dana, članke u dnevnom tisku, izjave na televiziji, radiju itd.: Rejting ulaganja potvrđuje dobru politiku vlade. Dragi pratitelji, pogledajte ovu tablicu: Vidite ovu tragediju i to je ono što Plenković naziva USPJEH VLADE, nažalost tvrdim da će te brojke biti još drastično gore. Glavni problem Republike Hrvatske je što nema proizvodnje, izvoza, ulaganja, konkurentnosti i drugo. Naime, Rumunjska i Bugarska imaju nisku zaduženost, ako dobro iskoriste Hrvatsku. A Plenković je ovih pet godina. uništili Hrvatsku toliko da ćemo se s Grčkom boriti u siromaštvu.

Ivica Todorić

Povezani članci

Božji poziv da ustanemo i krenemo dalje

HF

NA OTPOR – Dubrovniče, pozor!

hrvatski-fokus

Besramni francuski kolonijalizam na djelu

HF

Plenkovićeva floskula “nema nedodirljivih”

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...