Hrvatski Fokus
Uvodnik

Alemka Markotić bi Hrvatima oduzimala djecu i preodgajala ih

Njezin jedini cilj je da prisili vlastiti narod da uzmu eksperimentalna genetska cjepiva svojih inozemnih sponzora, ne mareći pritom za strašne posljedice po ljude, a koje su joj sigurno poznate

 

  • Prošla je godina i pol otkako smo izloženi najtotalitarističkijim oblicima suvremenoga globalizacijskog fašizma. Nikada u povijesti čovječanstva jedna izmišljotina i laž nisu postale globalizacijska manipulacija koja u istom trenutku uništava svakoga stanovnika planeta kao što se događa već više od godinu i pol dana. Desetljećima smo slušali o strahotama fašističke, nacističke i komunističke vladavine u XX. stoljeću ne samo u Mussolinijevoj Italiji, Hitlerovoj Njemačkoj, Lenjinovoj i Staljinovoj Rusiji i Maovoj Kini. Mi nešto stariji i na svojoj koži osjetili smo sva zla i sve strahote Brozova jugoslavenskog komunizma. I kada se danas prisjetimo svih tih zala od 1945. godine, na žalost, moramo reći da je sada stanje najgore. Onda su nam bila ugrožena neka prava, a sada su nam ugrožena sva prava, pa i pravo na zrak, pravo na disanje, pravo na mišljenje, pravo na slobodu izražavanja, pravo na kretanje, pravo na šetnju i pravo na život. Sve smo izgubili u trenutku i iznenada. Sve su nam oduzeli suvremeni globalizacijski vladari Svijeta, koje opravdano od samoga početka nazivam – globalizacijskim fašistima.
  • Cijeli ovaj uvod ima svoj razlog, a razlog je jedna liječnica po imenu Alemka Markotić za koju već podulje vremena pametni ljudi govore i pišu da je ona naš suvremeni Josef Mengele (Günzburg, Bavarska, 16. ožujka 1911. – Bertioga, Brazil, 7. veljače 1979.) jer i on je bio znanstvenik i imao je više doktorata poput naše Markotićke. Ima i razlika između Alemke i Josefa, ona je, sa svojih 56 ljeta, i dalje djevojka, dok se on ženio dvaput, drugi puta kao djever sa ženom umrloga brata Karla, čime je počinio levirat.
  • Vratimo se našoj „heroini“ Alemki Markotić, ravnateljici Klinike za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu i čelnici zlokobnoga orwellovskog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Cjelokupnim svojim djelovanjem u Stožeru, političkom tijelu hrvatske države, svakodnevno izaziva nedoumice i strah da će nas sve cijepiti i zatvoriti ako pokušamo oduprijeti se. »Radi se o kontroverznoj osobi, bez ikakvih skrupula. Njezin jedini cilj je da prisili vlastiti narod da uzmu eksperimentalna genetska cjepiva svojih inozemnih prijatelja (a vjerojatno i sponzora), ne mareći pritom za strašne posljedice po ljude, a koje su joj sigurno poznate. U promociji cjepiva obilato se služi lažima i manipulacijama. Aktivno sudjeluje u uvođenju globalnog fašizma koji se uvodi pomoću Covid-putovnica, cenzure, zabrane prosvjeda, prisilnih medicinskih eksperimenata i svega ostalog dobro nam poznatog iz povijesti. Kad cijela ova korona plandemija padne, ljude poput Markotić treba istražiti i suditi. Svaka njezina izgovorena riječ je laž. Ta žena zbilja nema nikakvoga morala i ne poznaje granice. Kako Markotić može živjeti sama sa sobom, veliko je pitanje?«, napisao je i upitao se mr. sc. Danijel Klaić (https://www.logicno.com/politika/i-doktor-mengele-je-imao-cak-dva-doktorata.html). Dakako, najopasnije je kod Alemke Markotić odjeknula njezina izjava kako roditelji nemaju pravo odgajati svoju djecu i da roditelji nemaju pravo odlučivati o svojoj djeci da se ne cijepe s opasnim i nepotrebnim cjepivima koje ona diktatorski nameće. Naime, Markotićka je izjavila: »Nisu djeca naše igračke, oni koji se žele igrati liječnika nek’ si kupe u trgovini s igračkama lutku i neka se igraju, živu djecu neka prepušta struci«. To je najopasnija izjava jednoga političara, a ona to jest, od vremena raspada Jugoslavije. Ovom izjavom Alemka Markotić je otvoreno izjavila kako svakomu roditelju treba oteti djecu, kako svakomu roditelju treba zabraniti odgajati djeci i kako na svako dijete ima pravo ona kao provoditeljica globalizacijskoga fašizma i nasilno ga cijepiti s, ponavljam, opasnim i nepotrebnim cjepivima.  
  • Sada dolazimo do činjenica da ta ista nasilnica Markotić nema vlastitu djecu. Nije u braku i nije rodila! I s kojim pravom se ona uopće usudi vršiti pritisak na roditelje da neka se igraju s lutkama, a njoj neka prepuste tek rođenu djecu da ona na njima vrši medicinske eksperimente? Nema ona na to pravo. Njoj trebaju lutke, a ne nama koji imamo djecu! Nitko nema pravo oduzimati djecu od roditelja i cijepiti ih. Ali… Postoji veliko “ali”. U ne tako dalekoj povijesti bilo je totalitarističkih sustava u kojima su već oduzimali roditeljima malu djecu i preodgajali ih. U fašizmu, nacizmu i komunizmu to su radili i u nekim sustavima od kojih neki i danas postoje, prije pojave globalizacijskoga fašizma. Vođa talijanskih fašista Benito Mussolini 1926. osnovao je talijansku fašistička mladešku organizaciju Opera Nazionale Balilla (ONB), koja je djelovala do 1937. godine kada je pripojena odjelu mladih Nacionalne fašističke stranke. Ime je dobila po Giovanu Battistu Perassu (Montoggio, 1735. – Genova, 1781.), talijanskom domoljubu. Riječ Balilla znači mali dječak koji baca kamen na austrijske vojnike koji su tada vladali sjevernom Italijom. Mussolini je osnovao Balillu – izviđačko-paravojnu organizaciju mladih učenika. Slično talijanskim fašistima i njemački nacisti 1926. osnovali su Hitlerjugend (Hitlerova mladež) u cilju indoktrinacije njemačke djece. U organizaciji se trebalo omogućiti stjecanje vojnih vještina i razviti razumijevanje i poštivanje nacionalsocijalističke ideologije. Nastala je iz Saveza mladih NSDAP-a (Jugendbund der NSDAPJdN), a osnovana je četiri godine prije, u ožujku 1922., za mladež od 14. do 18. godine.
  • I japanski militarizam, ideološka struja koja je dominirala u Japanu tijekom prve polovice prošlog stoljeća, također je htjela pod svaku cijenu odgajati djecu a ne da ih odgajaju roditelji. Tako su 1937. osnovali stranku mladih pod nazivom “Veliki Japan iskrenosti”. Ovu mladešku organizaciju, po uzoru na nacističke Hitlerjugende, osnovao je ultranacionacionalistički pukovnik Kingoro Hashimoto (Okayama, 19. veljače 1890. – Tokyo, 29. lipnja 1957.). Hashimotova primarna namjera bila je stvoriti idealistički mladi kadar pristaša za frakciju “Imperijal Way” i njezine nacionalističke i militarističke doktrine. U Rusiji, odmah po dolasku na vlast komunista, ukinuti su izviđači i umjesto njih osnovani su sveruski kongresi Ruskog saveza komunističke mladeži (Komsomol). Stvorena je organizacija komunističkog tipa, koja je sovjetsku djecu i adolescente uzela pod svoj kišobran i u komunističkom duhu educirala djecu s komunističkim učenjima. Godine 1922. u okviru zloglasnog Komsomola nastaju “Pioniri”, koje su poslije 1945. u Istočnom komunističkom bloku osnovale i okupirane države od strane SSSR-a, pa tako i Jugoslavija. “Savez pionira Jugoslavije” djelovao je od 1942. do 1992. godine. Članovi su bila sva djeca od sedam pa više godina starosti. Ceremonija primanja djece 1. razreda u pionire odvijala se u školi u sklopu obilježavanja tzv. Dana republike 29. studenoga.
  • Dok je u Rusiji izviđački pokret bio neovisan o vladinom nadzoru i političkim strankama, pionirski pokret kontrolirala je Komunistička partija i podučavala djecu “komunističkim načelima”. Nacionalne pionirske organizacije u komunističkim režimima uglavnom su se nazivale po vladarima diktatorima: “Vladimir Lenjin” u SSSR-u, “Enver Hoxha” u Albaniji, “Georgi Dimitrov” u Bugarskoj, “José Martí” na Kubi, “Ernst Thälmann” u DDR-u, “Ho Chi Minh” u Vijetnamu ili “Titovi pioniri” u Jugoslaviji. Još uvijek postoje države u kojima su na vlasti komunisti i koje otimaju djecu od roditelja i provode teror raznih oblika. U Kini »Komunistička liga mladih«, koja je osnovana još 1920., i dalje okuplja mlade od 14 do 28 godina starosti. U Sjevernoj Koreji nad djecom “brine” »Grb Korejskog dječjeg saveza«, odnosno »Socijalistička patriotska liga mladih«, a pionirski pokreti osim u Sjevernoj Koreji i dalje postoje u Vijetnamu, Bjelorusiji, Kini, Kubi, Češkoj, Laosu, Portugalu, Rusiji, Moldaviji, Ukrajini, Španjolskoj, Siriji, Tadžikistanu…
  • I zato, pri kraju napisa o manipulatorima i lažljivcima poput Alemke Markotić, pročitajmo što je napisao već spomenuti Danijel Klaić: »Na kraju, moramo se zapitati, tko je ta Markotićka, i tko ju je postavio na poziciju da nas ovako laže, maltretira i ucjenjuje raznim mjerama i Covid-putovnicama? Njezina prošlost je vrlo mutna i indikativna. Oba roditelja su bili visoko pozicionirani u bivšoj Jugoslaviji, i Markotić je već vrlo rano, još za vrijeme specijalizacije unovačena od strane Američkih vojnih znanstvenika s kojima je u Beogradu radila na dijagnostici Hanta virusa (mišje groznice). Za to vrijeme, u BiH izbija epidemija, sasvim slučajno, upravo Hanta virusa, i te godine (1995.) odlazi s njima u BiH. U javnosti je taj dio života prikazala kako je bila “doktorica u opkoljenom Sarajevu” i kako je “skoro poginula najmanje 15 puta”. Nakon toga, dobila je i američku stipendiju pomoću koje je otišla u SAD i radila u vojnom biološkom laboratoriju. Nismo uspjeli doznati kojem, ali vjerojatno se radi o zloglasnom Fort Detricku, tzv. američkom Wuhanu, najvećem laboratoriju Američke vojske. Nakon povratka u Hrvatsku, vrlo brzo postaje ravnateljica Infektivne klinike. Ovakav životni put, vrlo je tipičan za marionete koje se godinama priprema i onda u ključnim momentima postavi na ključne funkcije. Dobro poznata taktika manipulatora«.
  • Živimo u svijetu kojim vladaju divovske korporacije i njihovi AI (Artificial intelligence) marketinški službenici! Marketing umjetne inteligencije oblik je marketinga koji koristi koncept i model umjetne inteligencije poput strojnog učenja i Bayesove mreže za postizanje marketinških ciljeva. Glavna razlika leži u dijelu obrazloženja koji sugerira da ga izvodi računalo i algoritam umjesto čovjeka. Što bi moglo poći po zlu? Sadržaj je to knjige Craiga W. Stanfilla pod naslovom Uvjeti pružanja usluge. Ovaj roman predstavlja jednu zastrašujuću mogućnost, a jednako je relevantan za današnji svijet kao i knjiga 1984. Georgea Orwella nakon Drugoga svjetskog rata. Prema Stanfillu živimo u svijetu u kojem smo se odrekli svog prava na izbor, zavedeni obećanjima gigantskih korporacija da će se pobrinuti za sve naše potrebe ako im samo damo moć nad našim životima. Živimo u svijetu u kojem smo se odrekli svoje slobode, zavedeni obećanjem korumpiranog društvenog pokreta da će stvoriti pošteno i pravedno društvo ako samo predamo svoju individualnost. I zato nismo sretni jer nismo slobodni.
  • Glenn Lee Beck (Everett, Washington, SAD, 10. veljače 1964.) američki je politički komentator, radijski voditelj i televizijski producent. Izvršni je ravnatelj, osnivač i vlasnik Mercury Radio Artsa, matične tvrtke njegove televizijske i radio mreže The Blaze. »Pad Lehman Brothersa 2008. označio je najveći zahtjev za bankrot u povijesti SAD -a, a ekonomski kolaps osjetio se u cijelom svijetu. Ali sada se kineska verzija Lehman Brothersa, Evergrande, sve više približava tom rubu«, kaže on. U radijskom programu Glenn Beck dao je najnovije ažuriranje i predvidio kako će to utjecati na azijska tržišta i što bi to moglo značiti za američko gospodarstvo. Glenn je objasnio zašto vjeruje da će veliki kolaps koji se sada događa u Kiniimati kaskadni učinak na “kontrolirani kolaps”, upravljani pad koji će dramatično promijeniti američko gospodarstvo i način na koji svi živimo (https://www.theblaze.com/shows/the-glenn-beck-program/glenn-beck-china-evergrande-collapse).
  • Grupa Svjetske banke 16. rujna 2021. objavila je izvješće o izvješću Doing Business: »Nakon što su u lipnju 2020. interno prijavljene nepravilnosti u vezi s Doing Business 2018. i 2020., uprava Svjetske banke  pauzirala je sljedeće Doing Business izvješće i pokrenula niz pregleda i revizija izvješća i njegove metodologije… te donijela je odluku o prestanku poslovanja izvješća«. Drugim riječima, to znači da su stalno lagali i da su uhvaćeni u lažima. A kako su lagali? Tako što su za novac pogodovali raznim državama da ih uvrste na visoko mjesto o uspješnosti poslovne klime. Zasad se zna da je Doing Business prestao s radom i objavom lažnih ljestvica uspješnosti pojedinih država zbog toga što su otkrivene malverzacije i kriminal od strane tri države: Kine, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zasigurno je da će neovisna istraga otkriti da su i neke druge države kupovale svoje lažne rejtinge.
  • Pokojnoga Milana Bandića napadali su da nabavlja nove automobile za potrebe svoje gradske svite. Posebno ga je napadao njegov nasljednik Tomislav Tomašević, poznatiji kao Isto Tako. A sada taj isti crveni zagrebački gradonačelnik kupuje nove automobile. U tijeku je postupak za nabavu 50 automobila, čija je vrijednost 5,4 milijuna kuna. Od Milana do Tomislava.
  • Osim Ive i Željka Komšića, od Kiseljaka ima još Komšića koji mrze Hrvate. Jedan od njih je Jure Komšić, potpukovnik bivše JNA, u tijeku agresije i okupacije šireg područja općine Ravno u istočnoj Hercegovini koji je izvršio agresiju na tamošnje Hrvate. A nakon što je pokorio Ravno postao je sudac porotnik u procesu protiv optuženih Hrvata u slučaju Morinj u okupiranom dijelu hrvatske Boke Kotorske. O Juri Komšiću govorio je Radomir Goranović, pukovnik JNA u mirovini: »Bio je aktivni sudionik napada JNA na dubrovačku regiju. To što je Hrvat iz Kiseljaka, to je jedna priča, ali ima nešto drugo – komu nije mirna savjest kad je u pitanju Dubrovnik. Je li moguće da čovjek koji je, posredno ili neposredno, sudjelovao u dubrovačkoj tragediji kao topnički časnik – a zna se učinak topništva na dubrovačkom području – da on sudi čovjeku koji nije metak opalio ili mrava zgazio«. (https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Porotnik-u-slucaju-Morinj-ucesnik-napada-na-Dubrovnik/69213) U nastavku možete vidjeti na youtubeu kako Jure Komšić priznaje napad na Ravno u BiH a prenosi TV Crne Gore. (https://www.youtube.com/watch?v=6LBTjJxgcf8)
  • I to smo dočekali da se naši Srbi međusobno svađaju i prepucavaju. Zoran Jovanović Šprajc napao je Nenada Bakića čiji je otac iz Ravnoga Rašća kod Gline, a majka iz Josipdola. Problem je nastao oko Varteksa. Zamislite, Šprajc brani Varteks, a Bakić, čiji je vlasnik po nekim nevidljivim kanalima postao, želi na zemljištu toga nekadašnjega ne samo zagorskoga diva dobrano zaraditi. Nenad je u dealu s Vladom Andraša Plenkovića, što Zoranu nikako nije „sjelo“, pa ga je optužio da je pripadnik „sljedbe“ i zagovornik Gordana Lauca. Tajkun Bakić se brani da je za Varteksove radnike “posudio novac kako bi im osigurao plaće”. Jadni Bakić.
  • Dr. Sean Brooks iz Oxforda u Ohiju dao je niz zapaljivih i lažnih izjava o cjepivima protiv COVID-19na sastanku školskog odbora u Ohiju. Zagovornici necijepljenja naširoko su podijelili video isječke Brooksa koji govore na sastanku na društvenim mrežama i drugdje na internetu. Dr. Sean Brooks objavio je 48 publikacija, uključujući 23 knjige. Studirao je zdravstvenu medicinu, anatomiju i fiziologiju. Rekao je roditeljima i članovima uprave da će ljudi koji budu primili cjepivo završiti mrtvi i sterilni. Dr. Sean Brooks je na sastanku školskog odbora SW Ohio rekao: “Uzimanje cjepiva uzrokovat će vašu smrt” i dodao­: “Dr. Robert Malone, koji je stvorio cjepivo za messenger RNK [mRNK], rekao je da se nitko nikada ne smije cijepiti s tim cjepivom, ni pod kojim okolnostima – a on ga je stvorio! To bi trebalo biti jasno upozorenje Ljudi koji su uzeli cjepivo protiv Covid-19 umrijet će u sljedećih šest mjeseci do najviše 3 do 5 godina”. Virusni video zapis dolazi nakon objave administracije američkoga predsjednika Joea Bidena 18. kolovoza 2021. da će cjepiva Covid-19 biti dostupni od 20. rujna za odrasle Amerikance koji su primili cjepivaPfizer ili Moderna, te da će SAD Amerikancima omogućiti treće cjepivo onima koji su primili drugu dozu cjepiva prije najmanje osam mjeseci, čekajući odobrenje američke Uprave za hranu i lijekove.
  • Da cijepljenje utječe na mozak odavno znamo. To se potvrđuje i u SAD-u, što je potvrđeno istraživanjem. Naime, 97 posto cijepljenih Amerikanaca, koji su prekinuli prijateljstvo tijekom endemije COVID-a s bivšim prijateljima koji se ne žele cijepiti, smatraju bivše prijatelje kao “anti-vakserima”. Osim toga, među ispitanicima koji su iz bilo kojeg razloga prekinuli prijateljstvo, ogromnih 66 posto je cijepljeno – a samo 17 posto je navelo da se nikada ne planira cijepiti. Istraživanje je također pokazalo da je velika većina demokratskih ispitanika (81 %) potpuno cijepljena, dok nešto manje republikanaca (64 %) može reći istu stvar. Osim toga, istraživanje je pokazalo da je 69 % neovisnih i 41 % pristaša trećih strana potpuno cijepljeno. Samo je 7 % demokrata koji su bili dio istraživanja reklo da još nije cijepljeno, a slijedi 20 % neovisnih, 23 % republikanaca i 27 % pristaša trećih strana, pokazalo je istraživanje. (https://www.theblaze.com/news/vaccinated-end-friendships-with-unvaccinated?utm_source)

Marijan Majstorović

Povezane objave

Neuspio pokušaj spašavanja Ryana Z. Milanovića

HF

Planskim manipulacijama do izborne prijevare

HF

Hoće li doći do »evaluiranja« ministara?

HF

Plenković nije njemački, nego “ruski čovjek”

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više