Hrvatski Fokus
Kolumne

Uznemireni konjoljupci na RTL-u

Policija bi trebala ispitati je li u javnim izjavama javnih osoba kako Ivermectin šteti (Njonjo, Vatica, Djedica i drugi) ili se od ovog učinkovitog antivirusnog pripravka radi sprdnja (konjoljupci s RTL-a), ima kaznenog djela!?

 

“Zagrebačka policija navela je da pregledom objave na stranici na Facebooku imunologa Srećka Sladoljeva, bivšeg voditelja Odjela razvoja i istraživanja Imunološkog zavoda, u kojoj je načelno objasnio kako za liječenje covida-19 koristiti lijek ivermektin za veterinarsku upotrebu, nije utvrdila elemente kaznenog djela za koje se progoni po službenoj dužnosti”.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3888308694532707&id=100000608438100

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3614537948576451&id=100000608438100

Ovu uznemirujuću vijest jučer su prenijeli gotovo svi MEDIdemijski portali u Hrvatskoj. Jer…, budući policija smatra (ovaj put čak BEZ obavijesnog razgovora!!?) da u “načelnom objašnjenju” djelovanja Ivermectina dr. Sladoljeva NEMA elemenata kaznenog djela, tada bi istom policija trebala ispitati je li u javnim izjavama javnih osoba kako Ivermectin šteti (Njonjo, Vatica, Djedica i drugi) ili se od ovog učinkovitog antivirusnog pripravka radi sprdnja (konjoljupci s RTL-a) – IMA kaznenog djela!? Afrika je dobar primjer učinkovitosti Ivermectina. Tamo nema cjepiva, ali ima Ivermectina! Afričke zemlje koje ga preventivno koriste (plavo) NEMAJU NIKAKVIH problema s kovidom, dok one koje ga NE koriste (žuto) – imaju ozbiljnih! Zbog kritika nekih “fanova” da se u objavama koristim “proustašoidnim pozdravom” “Za zdravlje nacije – SPREMNI!“, pozdrav mijenjam prikladnijim: “Smrt fašizmu, kovid narodu!” Ne garantiram da će objava “zbog govora mržnje” baš dočekati jutro (iako je ovo poruka brige i ljubavi. Ali takav je ovaj svijet.

Srećko Sladoljev

Povezane objave

Protuhrvatski revizionizam Ace Stankovića

HF

Kako su Hedl i Puhovski promijenili mišljenje

HF

Skojevac Plenković citirao Karla Marxa

HF

Kako zaštititi žene od zaštitnika žena?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više