Hrvatski Fokus
Kolumne

Steže se obruč oko Andreja Plenkovića

Plenkovićevom članu Predsjedništva HDZ-a i bivšem ministru u hrvatskoj Vladi, Tomislavu Tolušiću, određen je pritvor

 

Plenkovićevom članu Predsjedništva HDZ-a i bivšem ministru u hrvatskoj Vladi, Tomislavu Tolušiću, određen je pritvor. Istovremeno, Plenković je dobio medijski upit o prihvaćanju optužnica protiv bivšeg ministra i političkog tajnika HDZ-a Lovre Kuščevića, kao i o nagađanjima o pokretanju istrage protiv bivšeg potpredsjednika Vlade i člana Predsjedništva HDZ-a Tolušića, nervozno je Plenković odgovorio: „Polako ti idem na živce da me pitaš koga ne znam o tome i nemam nikakve veze sa stvarima vezanim za pravdu.”

  1. “…koji ne znaju za to…” Postoje liječnički iskazi Plenkovića koji je rekao da je dobio kompletno izvješće i da je dobio papire od Kuščevića i da je sve u redu.
  2. “…i ja nemam nikakve veze sa stvarima koje se tiču ​​pravde…” Plenkovićevi prvi suradnici u Vladi RH i HDZ-u “i nema veze s tim”? Odustao je i ostavio ih je u prvom zavoju!

Kako će se Plenković ponašati kada mu na stol dođu najteži, a potom i najteži korupcijski slučajevi u kojima je izravno sudjelovao?

Ruši su kao kula od karata Plenkovićevo pravosuđe, svi postaju svjesni da nitko ne će pobjeći od odgovornosti za nezakonite radnje u: Državnom sudbenom vijeću, Ustavnom sudu, DORH-u, nekim osobama Vrhovnog suda, Visokom trgovačkom sudu, neki suci županijskih sudova, Dražen Bošnjaković, Branko Bačić, Gordan Jandroković, Dubravka Vlašić, posebno Davor Božinović, koji osobno boluje i naređuje DORH-u, te neki ljudi u tajnim službama itd.

Ivica Todorić

Povezane objave

DORH na vratima PPD-a

hrvatski-fokus

Toni, Pariz, Magistar, Pavle…

hrvatski-fokus

Je li Vladimir Putin monah u svijetu?

HF

Sveta krava hrvatske podrepaške politike

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više