Hrvatski Fokus
Kolumne

Hrvatsko gospodarstvo treba pokrenuti na temelju hrvatskog kapitala

Ovo malo hrvatske imovine Plenković predaje strancima

 

U Hrvatskoj treba hitno uspostaviti pravnu državu. Ustavni sud, Vrhovni sud, Državno odvjetništvo trebaju postupati u skladu sa Zakonom Republike Hrvatske i u nacionalnom interesu Republike Hrvatske.

Posebno:

– Ini vratiti vlasništvo Republike Hrvatske u skladu s pravomoćnom presudom INA-MOL.

– U skladu sa zakonima RH, poništiti UGOVOR vjerovnika Agrokora i otvoriti predstečaj.

– I za ove i za mnoge druge slučajeve pripremite odštetne zahtjeve.

Na temelju hrvatskog kapitala pokrenule su svoje ekonomije i zemlje u okruženju. Hrvatski kapital treba vratiti, jer to je jedini stvarni interes građana Hrvatske i jedini izlaz iz siromaštva u koje idemo.

Borgovci u Koki

U Hrvatskoj posluje uspješna tvrtka KOKA d.d. Varaždin je u vlasništvu privatnog hrvatskog kapitala koji proizvodi pileće meso. Proteklih dana Vindija d.d. kao većinski vlasnik otkupljuje udjele u KOKA-i od manjinskih dioničara. Već duže vrijeme članovi BORG grupe Branimir Bricelj i Marko Delić zajedno sa svojim partnerima (ključni ljudi u pljački Agrokora, milijarde kn) rade na restrukturiranju Vindije d.d. i KOKA Varaždin, a radili su, kako znamo, na bombastično najutjecajnijoj kupovini Ine od MOL-a.Plenković 3. 11. 2021., u jeku afere, Državno odvjetništvo prima u posjet ukrajinskog “kralja piletine”. U narodu se kaže “Pametnom je jedan dovoljan”. ČUDOVIŠNO. Ovo malo hrvatske imovine Plenković predaje strancima.Plenković i njegovi suradnici se ničega ne boje, ne boje se predaje nacionalnih vrijednosti, kapitalnih resursa u ruke stranih investitora, što je najveća moguća prijetnja nacionalnoj sigurnosti. Što rade naše nadležne službe nacionalne sigurnosti? Uz njihovu zaštitu, Plenković je stranim interesnim skupinama predao sve vrijedno što je Republika Hrvatska imala.I to kontrola ili vlasništvo nad energentima – naftom, plinom, INA-om, Agrokorom, poljoprivredom, lukama, željeznicama, nekretninama, dijelom turizma, trgovine, bankarstva, kartičnog poslovanja, prehrambene industrije, kao i mnogih drugih tvrtki. VAŽNO JE DA TO ZNAJU GRAĐANI I BUDUĆA VLADA! Sad bih mogao svjedočiti i komentirati na nekoliko stranica, međutim, to je toliko monstruozno i ​​jasno da sam odlučio ne komentirati dalje. I sve me to tjera da počnem raditi na potpuno suprotnom modelu, inače će sve otići u nepovrat. 

Ivica Todorić 

Povezane objave

Rodna ideologija i antisemitizam

HF

BEZ MILOSTI – Ukrajince je ubijao Staljin, a ne Hitler

hrvatski-fokus

“Ćirilica mora da bude u Jevropi”

HF

Bezočni predatori, mainstream i Andrej

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više