Hrvatski Fokus
Društvo

Beroš čisti iseljene Hrvate iz evidencije HZZO-a

Ovo je potvrda kako aktualna vlast ne mari za svoje podanike

 

Najmanje 300.000 osiguranika HZZO-a moglo bi uskoro ostati bez prava na zdravstveno osiguranje nakon što se provede najava ministra Beroša o »čišćenju« evidencije HZZO-a od viška osiguranika koji po svom statusu više nemaju pravo na državno zdravstveno osiguranje.

Riječ je mahom o iseljenicima koji su napustili Hrvatsku i otišli raditi u inozemstvo u posljednjem desetljeću. Oni koji rade u inozemstvu ionako koriste inozemna osiguranja u slučaju oboljenja. Ovaj podatak je zanimljiv prije svega iz demografskih razloga, on je samo potvrda od države, da se u posljednjih nešto manje od desetak godina iselilo oko pola milijuna Hrvata mahom mlađe, regenerativne starosne dobi što za narod naše brojnosti predstavlja nacionalnu demografsku katastrofu. Naime, ima zasigurno među onima koji su iselili i dobar broj onih koji su se odjavili kod HZZO-a.

Nino Mogorović, https://web.facebook.com/nino.mogorovic?_rdc=1&_rdr

Povezani članci

MUDROSITNICE – Crkvena zvona

HF

Odumiranje hrvatskoga naroda

HF

MUDROSITNICE – Kucanje na zaključana vrata

HF

Biodroga – renomirana robna marka

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...