Hrvatski Fokus
Društvo

Francuski sud donio presudu da je svaka smrt prouzrokovana cjepivom samoubojstvo

Liječnici su priznali da je smrt čovjeka posljedica cijepljenja

 

U Francuskoj je veliki odjek izazvao slučaj bogatog starijeg pariškog poslovnog čovjeka koji je platio posmrtno osiguranje u milijunskom iznosu i potom preminuo od cjepiva protiv Covid-19. Osiguravajuća kuća odbila je isplatiti novac rodbini pokojnika, a sud je presudio u korist tvrtke. Liječnici su priznali da je smrt čovjeka posljedica cijepljenja. Nakon toga osiguravajuća kuća odbila je isplatiti novac obitelji, jer polica osiguranja isključuje korištenje eksperimentalnih lijekova i tretmana, uključujući cijepljenje protiv korona virusa.

Obitelj je tužila osiguravajuće društvo, ali je izgubila. Sudac je presudio da su nuspojave eksperimentalnog cjepiva javno objavljene i da pokojnik nije mogao tvrditi da ih nije svjestan kada je dobrovoljno uzeo cjepivo. Sud je također naglasio da u Francuskoj ne postoji zakon koji ga je prisilio na cijepljenje.

“Stoga je njegova smrt, zapravo, samoubojstvo”, presudio je sud.

Osiguravajuća kuća napomenula je da samoubojstvo, kao i smrt od eksperimentalnog lijeka, nije osigurani slučaj.

Ranije je objavljeno da je na Novom Zelandu 26-godišnji muškarac preminuo ubrzo nakon cijepljenja od tvrtke Pfizer za lijekove protiv korona virusa. Vlasti su za smrt osobe okrivile cjepivo.

Također u Hrvatskoj 33-godišnjak je preminuo od tromboze nakon cijepljenja cjepivom AstraZeneca.

Matija Varga, 4. 2. 2022., epoha.com.hr/2022/02/04/francuski-sud-donio-presudu-da-je-svaka-smrt-prouzrokovana-cjepivom-samoubojstvo/?fbclid=IwAR1WDIuZ3P_APcUIOsr20Qw9dOxZn-GPpg2Qz8q8CCbUGCmNG5xZV18KKu4

Povezane objave

»POBAČAJ – drama savjesti«

HF

Sve u svoje vrijeme

HF

Put putujem

HF

Vegani i islamisti ubijaju francuske mesare

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više