Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Veliki reset: Joe Biden i uspon fašizma XXI. stoljeća

Glen Black otkrio je prave namjere globalnih lidera u financijama i politici jednostavnim isticanjem vlastitih riječi

 

Veliki reset nije samo elitistička ideja – to čak nije ni socijalistički utopijski koncept. To je stvarna fašistička prijetnja svakom Amerikancu od Wall Streeta do Glavne ulice. To se sada događa u politikama i kulturnim promjenama velikih i malih, očitih i suptilnih, od ekoloških obećanja do korporacija koje se probude. Ali mainstream mediji, globalne elite i političari otklonili su Veliki reset kao “ništa za vidjeti ovdje”. Još jedan mit koji guraju: “Svjetski gospodarski forum samo je konferencija za elite koje nemaju stvarnu moć.”

Glenn Beck prvi je put razotkrio Veliki reset prije gotovo dvije godine, a ubrzo su uslijedili globalistički vapaji “teoretičara zavjere”. Rekli su da vjeruju da je WEF “majstor kabala koji odlučuje iz neke zle podzemne jazbine”. Ali Glenn Beck to nikad nije rekao. Umjesto toga, otkrio je prave namjere globalnih lidera u financijama i politici jednostavnim isticanjem vlastitih riječi.

Iste globalne elite udvostručuju se na dnevnom redu virtualnog događaja Davos Agende Svjetskog gospodarskog foruma. Ali ipak, globalne elite – poput Jacka Dorseyja s Twittera – pokušavaju umanjiti utjecaj WEF-a kako bi spriječile ljude poput nas da se miješaju u njihove planove. Oligarhija će napredovati u novom svjetskom poretku koji su dizajnirali. I ne ćete.

Glenn je predstavio glavnu ploču baziranu na njegovoj najprodavanijoj novoj knjizi koja opisuje prijetnje globalista i zašto moramo zaustaviti njihov program ako se nadamo da ćemo zadržati dragocjene slobode koje još uvijek imamo. Cijelu epizodu “GlennTV- a” pogledajte u nastavku.

The Blaze, 19. I. 2022., https://www.theblaze.com/shows/glenn-tv/watch-the-great-reset-joe-biden-and-the-rise-of-21st-century-fascism?utm_source=theblaze-breaking&utm_medium=email&utm_campaign=20220120Trending-JordanPeterson&utm_term=ACTIVE%20LIST%20-%20TheBlaze%20Breaking%20News

Povezane objave

Zeleno i digitalno

hrvatski-fokus

Jednako usporavanje obujma trgovine

HF

Šoltansko ulje je najbolje

HF

Nevolje zemalja BRICS-a

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više