Hrvatski Fokus

Nekažnjeni zločinci sjeme su novih zločina

 

Kada bi bio samo jedan Putin u svijetu suvremeno čovječanstvo bi se moglo boriti sa njim i protiv njegovih genocidnih zločina, koje čini podjednako i nad svojim narodom i nad drugima po svijetu. Naprosto svijet je pun Putin zločinaca i ubojica nedužnih naroda, kakav je ruski predsjednik, koji prijeti čak i nuklearnim oružjem svima onima koji se pokušaju suprotstaviti njegovim miloševićevskim zločinima. Današnji Hitleri kao i oni iz prošlosti uzimaju si pravo ubijanja cijeli narodà, ispred i iznad prava na obranu napadnuti. To su te zločinačko bolesne osobine svih diktatora i ubojica. Spremni su na najstrašnije zločine, teror, pa čak i likvidaciju cijelog čovječanstva kako prijeti ruski Putin, s oduzimanjem prava  nedužnoj žrtvi da se brani.

Da je svijet onemogućio političko terorističko pojavljivanje mali Putina na europskoj periferiji, u današnjem daytonskom zbirnom beha entitetu i da ih je zaslužno kaznio zasigurno se ne bi pojavio ni ruski Putin. Uvijek nekažnjeni zločinci sjeme su novih zločina i zločinaca. Da su se u prošlosti kažnjavali zločinci i zločinački režimi, carstva i imperije, kao rusko i tursko, današnji bi svijet bio sigurniji, i u svim egzistencijalnim smjerovina napredniji.

Nije dovoljno samo pobijediti zločinačke režime i ideologije, carstva i imperije, potrebno ih je zaslužno kazniti, i na način  teritorijalnog komadanja. Da se na taj način kaznio i ruski režim, i osmanlijska imperija zasigurno danas ne bi bilo ni Putina ni Erdogana, a niti njihovih malih Putina, Dodika, Komšića, Džaferovića i Izetbegovića u Bosni i Hercegovini. Puno je sličnosti između ruskog Putina i srpskog Dodika, kao i bošnjačkih Putina Komšića, Džaferovića i Izetbegovića. Toliko su slični da je teško naći neku vidljivu razliku. Jedina razlika je u vojnoj moći ruskog Putina i srpski i bošnjačkih Putina, koji pokušavaju krojiti sudbinu nesrba i nebošnjaka u beha zajednici. Ono u čemu su jednojajčano slični je politika agresije i nepriznavanja susjeda u njihovim nacionalnim specifičnostima i posebnostima.

Ruski Putin silom pokušava deukrajinizaciju Ukrajinaca kako bi ih porušili bošnjački Putini, Komšić, Džaferović i Izetbegović također silom nastoje dehrvatizirati Hrvate i desrbijanizirati Srbe kako bi ih bošnjačizirali, te u konačnici islamizirali, dok srpski Putin Dodik nastoji debošnjaćizirati Bošnjake i dehrvatizirati Hrvate i posrbiti ih.

Očito između pravoslavni i islamskih Putina u Bosni i Hercegovini je znak jednakosti. Zbog tolikih sličnosti nije teško zaključiti da pravoslavno muslimanski Putini u beha zajednici surađuju i potpomažu se u zločinačkim namjerama. Kada bi  imali Putinovu i Erdoganovu vojnu moć zajednički bi, kao Rusija sa Bjelorusijom, pokrenuli vojnu invaziju na Hrvate i njihove prostore. Za to su ih visoki predstavnici poticali i pokazivali im kako se to radi. U Bosni i Hercegovini je bilo, a ima i sada Putina i prije Putina. Kako domaći tako i onih strani koji su na putinovski način umarširali u beha zajednicu, s jednim jedinim zadatkom dekroatizirati i dekristijanizirati Hrvate katolike.

Naime, putinovski su već neki europski Putini u uniformama visokih predstavnika izvršili invazije na suverenost i konstitutivnost hrvatskog naroda. I baš te visokopredstavničke invazije u obimu i brutalnostima ravne Putinovoj na Ukrajinu, bile su zeleno svjetlo i ruskom Putinu i bosansko hercegovačkim Putinima da vrše zločine genocida nad napadnutim narodom s ciljem prisilne dekroatizacije Hrvata u beha zajednici.

Kao što ruski Putin ne priznaje ukrajinsku naciju, tako bošnjački Putini Komšić, Džaferović i Izetbegović ne priznaju hrvatsku u Bosni Hercegovini. Nameču im svoje političare kao što Putin pokušava instalirati svoje poslušnike u Ukrajini.

Sa bilo koje strane da se pogledaju suvremeni Putini u Rusiji i beha zajednici slika je da su to klonovi jedni drugi. Zasigurno i zbog toga što su svi oni proizvodi putinskih vlasti u svijetu, koje naprosto ne mogu bez ratova, progona, i gledanja plača nedužnih među njima i mnogo djece. Vesele ih najviše dječje suze i strah stari koji napuštaju domove. Vidjelo se to i u veselju bošnjačkih Putina kada su slavili masovne progone Hrvata i držali ih u konclogoru Lašvanska dolina.

Napose su se, u zajedništvu visokih predstavnika, zapravo visokih Putina, veselili bošnjačkim ubojstvima hrvatskih povratnika na Božić, i slikama na kojima se vidi suvremeni Putin Komšić na hrvatskom mjestu u beha Predsjedništvu. Na to mjesto postavljen je politikom Visokih predstavnika, koji poput i ruskog Putina traže, zajedno sa bošnjačkim Putinima, da se ukine čak i nacionalni atribut Hrvata u političkom životu beha zajednice.

Zar to isto ne traži i ruski Putin od Ukrajinaca. Svi suvremeni putini u svijetu, a  gotovo da ih ima svugdje, proizvod su neki europskih zemalja krvave i za svijet tragične prošlosti

Svi ti brutalni zločini bošnjačkih Putina ne bi bili izvodivi bez pomoći i sudjelovanja dijela Međunarodne zajednice, koja se u zbirnom beha entitetu i ponaša na putinovski način. Ono što je u cijelom ovom povijesnom periodu Putina u znaku da će ih biti uvijek i svugdje je u činjenici da je ta ista Svjetska zajednica, na svu sreču samo jedan njen dio,  danas lažno, čak i licemjerno, na strani napadnutog ukrajinskog naroda.

A koliko je uistinu na strani žrtve i na strani agresora vidjelo se u podijeljenosti prihvaćanja jedinstvenog stajališta sankcija prema Rusiji. Nekima od njih, onima istima koje su i na strani bošnjačkih Putina i njihove genocidne politike denacionaliziranja Hrvata, materijalni interes u Putinovoj Rusiji je ispred ukrajinske žrtve. To je taj kontinuitet svjetske politike interesa ispred svake žrtve, bez obzira u kojem broju i u kakvim brutalnostima nastradavaju od suvremenih Putina kojih ima, gotovo, svako europsko društvo.

To i jest razlog putinovske političko invazionističke arogancije bošnjačkih Putina Komšića, Džaferovića i Izetbegovića, i onih iz sjene okrvavljenih ruku u vremenu vojne agresije na Hrvate, prema pravu i slobodi, suverenosti i konstitutivnosti hrvatskog naroda. Ta demonstracija bošnjačkih Putina iskazivana ratnim prijetnjama i proizvodima namjenske industrije, što je Bošnjacima neki vid nuklearnog oružja, svrstala  je i Međunarodne posrednike na bošnjačku stranu u pregovorima o Izbornom zakonu u zbirnom beha entitetu. A to je svjetsko prepuštanje Bosne i Hercegovine bošnjačkim Putinima, i brzi početak ukrajinizacije te europske periferije. Učestali odlasci jednog od bošnjačkih Putina, Izetbegovića bošnjačkoj dijaspori čin je homogeniziranja i pripreme tog mu nacionalnog dijela  za rat u Bosni i Hercegovini. Sličnosti bošnjačkih Putina sa ruskim vidljive su i u prijetnjama koje upućuju svijetu. Bošnjački Putini također prijete svijetu i kažu, stane li bilo tko na hrvatsku stranu  rat će se prenijeti izvan beha granica. Dovoljno da svijet mirno gleda bošnjačku invaziju kroz „demilitariziranje  i denacionaliziranje Bosne i Hercegovine“ u građansku odnosno islamsku Bosnu i Hercegovinu.

Iz iskustva prošlosti, i činjenice današnjosti ratno invazionističkih ponašanja povijesnih Putina, te svjetskog odnosa prema njima i njihovim carstvima, a da bi se spriječili bošnjački Putini u svojim putinskim namjerama, svijet bi morao na miran način finalizirati ratnu podijeljenost Bosne i Hercegovine na tri mutlinacionalna i multireligijska entiteta. To je jedini način da se bošnjačka imperija, kako Bosnu i Hercegovinu tretiraju Bošnjaci koji se nazivaju potomcima Osmanlija, zaustavi u ratnim prijetnjama i nekontroliranoj  proizvodnji namjenske industrije, i ne postane trajni faktor nestabilnosti i nesigurnosti u Europi. Bošnjački Putini Komšić, Izetbegović i Džaferović prijete, poput ruskog Putina, da će beha sukob kojeg planiraju prenijeti i zvan beha granica kada im se pridruže svi muslimani svijeta koji će kako kaže Izetbegović „islamski svijet se još nije digao ali ako zatreba oni će  biti svi na našoj strani“. Na svjetskoj zajednici je da bude na strani mira, pravde i slobode na svim djelićima krvavog svjetskog mozaika.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Mržnja, uvrjede i laži bošnjačkih “moralista” i “antifašista”

HF

Muslimanski-bošnjački ratni i unitarno centralistički piromani

hrvatski-fokus

Drugo ubijanje preživjelih Hrvata

HF

U Širokom Brijegu zaustavljena JNA

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više