Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Trump objavio da se kandidira za predsjednika 2024. godine

Zašto će Trump pobijediti?

 

Bivši predsjednik Trump govorio je sinoć na Konferenciji konzervativne političke akcije (CPAC) i učinio je službenom. Ponovno se kandidira za 2024. godinu i učinit će sve što je potrebno da spasi Ameriku.

Trump je rekao da će mu to biti “treći” mandat budući da se već smatra da je dvaput pobijedio. Publika je urlala. Bit će to pobjeda kao “nikad prije”, u studenom 2024., obećao je Trump.

Evo što Trump još uvijek ima za ponuditi i zašto je najgora noćna mora američkih neprijatelja u zemlji i inozemstvu…

Zašto će Trump pobijediti?

Jednostavna istina je da će Trump pobijediti jer nema boljeg.

Guverner Ron DeSantis s Floride domoljub je koji je učinio mnogo kako bi zaštitio slobodu tijekom covid ludila, ali Trump još uvijek ima veliku potporu među bazom GOP-a.

Tijekom svog mandata Trump je vratio prosperitet Americi. Smanjio je birokraciju, provodio zakon i red, pomagao manjinskim zajednicama, osigurao našu granicu i predsjedavao četiri godine u kojima naši strani neprijatelji nisu napadali.

Sada, pod Joe Bidenom, možemo vidjeti kakav je to blagoslov bio. Također možemo vidjeti posljedice slabog vodstva u Afganistanu, Ukrajini, južnoj granici i našoj velikoj inflacijskoj krizi.

Trump nije bio savršen i napravio je greške. Međutim, zadržao je niske poreze, štitio slobodu, pomagao u razbijanju ISIS-a i odao počast našoj naciji. To što se vratio bilo bi vrlo dobro za našu naciju. Jedino pitanje sada je možemo li preživjeti još dvije godine Bidena i njegove posade.

Trump polaže zakon

Trump se tijekom svog mandata bavio beskrajnim optužbama i propagandom krajnje ljevice. To je uključivalo i one u medijima koji su bezumno ponavljali lažne optužbe da je na neki način radio za “Rusiju” i protiv naše zemlje. Također je uključivao događaje od 6. siječnja 2021. u kojima je ljevica pokušala smjestiti Trumpu postupke nekolicine izgrednika napetog dana tijekom kontroverze izbornih rezultata 2020. Ništa od toga se nije zaglavilo. Trump se pojavio izgledajući još opravdanije nego prije. Sada je spreman položiti zakon. Govoreći u CPAC-u, Trump je rekao da će “globalisti” i “komunisti” koji su protiv njega i protiv Amerike uskoro saznati da su probudili “uspavanog diva”.

Trump je u pravu.

Trump 2024. Trump nema pravu konkurenciju na strani demokrata, osim Hillary Clinton ako se ponovno kandidira i izgubi. Ako stvarno želi takvu vrstu poniženja, može ići naprijed. Joe Biden, Kamala Harris i svi drugi koje demokrati mogu izbaciti iz svog slabog usjeva zapravo nisu ništa protiv Trumpa. Nadmašio je sva očekivanja i prije je spreman to ponoviti, pogotovo kada uzmete u obzir crveni val koji dolazi na izborima na polovici mandata, što će i njemu dati vjetar u jedra.

https://www.mainstpress.com/trump-announces-hes-running-for-president/?utm_placement=MSPNews&utm_source=&utm_campaign=

Povezane objave

Sarkozy prijeti svijetu!

HF

Sedam posto glasačkih listića poštom u Wisconsinu bačeno kao rezultat trgovine ljudima

hrvatski-fokus

Zajedno ćemo opet uspjeti

HF

Buri se doseljavaju na jug Rusije

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više