Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Putin prijeti nuklearnim oružjem Europi, Bošnjaci prijete nuklearnim islamskim terorizmom

Bošnjački bojkot izmjene izbornog zakona pokazatelj je daytonskog zločina nad Hrvatima

 

Uzaludan je svaki pokušaj svjetske zajednice u usporedbi beha problema s nekim sličnim u svijetu. Da je taj problem usporediv s bilo kojim drugim bilo gdje, pa čak i sa  malo sličnim Bosna i Hercegovina ne bi bila stoljeća propadajuća zemlja. Bosna i Hercegovina ne bi bila povijesni svjetski raritet, prepoznatljiv samo, i jedino, po krizama, ratovima, progonima, etničkim i vjerskim čišćenjima, počinjenim genocidima, crkvocidima, konfesiocidima i prisilnom islamizacijom.

Zbog svega toga ta zemlja je svjetski laboratorij u kojem se planiraju i testiraju svi ti zločini, režimi i diktature. Bosna i Hercegovina je pustinja za testiranje politički atomskih bombi, i drugih oružja za masovno uništenje. Bosna i Hercegovina je u svom problemu specifična, a time i neusporediva s bilo kojim drugim u svijetu bilo u prošlosti ili sadašnjosti, zbog toga što je taj slučaj zlodjelo okupatora, osvajača i tuđinaca, za razliku od nekih drugi iz prošlosti koji su proizvod sukobljenih državnih strana.

Kako god je bosansko hercegovački neriješeni problem zlodjelo okupatorskih tuđinaca i osvajača, u prvom redu Osmanlija, tako isto je i slučaj kojeg stalno “rješavaju” ili isti njegovi proizvođači ili njihovi suradnici u tom zločinu.

Zbog toga je četiristo i petnaestogodišnji beha problem ostao, i stoji kao svoj, specifičan i raritetan. Trebalo bi odgrnuti tone prašine sa starih knjiga i zapisa da bi se našao tako čvrsto zavezan, i  tako dugo neriješen problem kao što je bosanko i hercegovački. I opet se ne bi našao čak ni sličan a kamoli isti, po kojem primjeru, po kojem političkom receptu, bi se mogao riješiti ovaj u Bosni i Hercegovini, kojeg i ova generacija, žrtva njegova, ostavlja neriješenim i budućim pokoljenjima koja će dolaziti i prolaziti bespućima “proklete avlije”.

Uz strane aktere tog slučaja, njegovu održivost, njegov životni vijek produžavaju i oni koji se, prema potrebi jučer nazivali  autohtonim beha narodom, a danas potomcima osmanlijskih okupatora. Ti čuvari tog vremena i nasljednici onih koji su taj period beha povijesti učinili najcrnjim, sami se izgrađuju u živi spomenik Osmanlija, onog okupatorskog vremena u Katarininom Kraljevstvu i fratarskoj Bosni, koji su i kreatori ovog stoljećima nerješivog europskog problema.

Ne treba izmišljati bilo kakav novi sustav uređenja beha zajednice, kada već postoji u svijetu u švicarskom primjeru. Dovoljno je taj, danas svjetleći primjer, uzor svim zemljama svijeta, prenijeti u beha zajednicu i pod protektoratom, kakav već vlada u osobama visokih predstavnika, ga nametnuti i sprovoditi u djelo, toliko dugo dok ne samoodržavajući ne profunkcionira.

Naravno da to nije brzo izvodivo, za takav oblik uređenja potrebna je i „helvetizacija“ beha naroda. Uzalud su prošla tri desetljeća svjetske pristranosti i bošnjačke otimačine Bosne i Hercegovine Hrvatima i Srbima. Rezultat svega toga je još veća zamršenost beha slučaja, svakim danom sve raširenija prisutnost radikalnog islama, i sve izgubljenija Bosna i Hercegovina.

U tri desetljeća svjetskog protektorata i bošnjačkog unitarizma bilo je nemoguće napraviti i jedan mali korak ka budućnosti beha naroda u nekoj, koliko toliko, jedinstvenoj i cjelovitoj, održivoj i svim narodima podjednako prihvatljivoj Bosni i Hercegovini. Helvetizirati Bosnu i Hercegovinu ne može niti jedan njezin narod pojedinačno. To mogu učiniti samo sva tri beha naroda zajedno, jer Bosna i Hercegovina je njihova domovina u jednakim dimenzijama bez obzira na broj pojedine skupine naroda.

Sve dok bošnjački vjerski radikalisti i nacionalni nacionalisti mašu Hrvatima i Srbima o svom navodnom dominantnom broju u odnosu na sve druge, znak je pokušaja okupiranja Bosne i Hercegovine, i nepriznavanja hrvatske i srpske, no jednako tako ni ostali i građana, suverenosti i konstitutivnosti.

I u tomu se ogleda ta bošnjačko putinovska agresija nepriznavanja drugog i drugačijeg naroda, što i jest razlog genocidne okupacije brisanja cijelog naroda i spaljivanja zemlje, na kojoj se ne će vidjeti nikakvi tragovi života uništene nacije. Ono što danas radi Putin u Ukrajini te slike su vidljive u nekim islamskim zemljama u kojima više nema nikakva traga kršćana i kršćanstva.

Putinov način rušenja i razaranja cijelih gradova,  izgladnjivanja i iscrpljivanja Ukrajinaca do granice smrti u najtežim i najbolnijim mukama, Bošnjaci primjenjuju, na nešto drugi način, u Bosni i Hercegovini prema Hrvatima kroz svoje članove u beha Predsjedništvu i kroz bojkotiranje izmjena izbornog zakona.

Te dvije genocidne metode suvremenog ratovanja međusbno se nadopunjuju, i postaju najveće prijetnje svjetske i europske budućnosti u izgrađenim civilizacijama. Bošnjački radikalni bojkot izmjene izbornog zakona kao jamstva jednakosti i ravnopravnosti, suverenosti i konstitutivnosti Hrvata je zapravo okupatorski čin nepriznavanja hrvatskog naroda u njegovom trinaest stoljetnom nacionalnom i vjerskom identitetu, a time i nepriznavanje hrvatskog prava na beha kraljevstvo kraljice Katarine.

Putin prijeti nuklearnim oružjem Europi, Bošnjaci prijete nuklearnim islamskim terorizmom toj istoj Staroj dami. Razarajuća je i jedna i druga, prijetnja jednako opasna. Putin pod lažnom parolom “specijalna vojna operacija” osvaja Ukrajinu i ubija njen narod, Bošnjaci pod parolom “specijalna demokratska operacija” obespravljuje hrvatski narod, s namjerom ili da se bošnjački građaniziraju ili da napuste Bosnu i Hercegovinu.

I jedna i druga specijalna operacija su genocidnih dimenzija, i načina,  i gotovo su u istom političkom centru, i istim stratezima pisane. Bošnjaci u Putinovom genocidu u Ukrajini vide svoje vrijeme, što su potvrdili ponovnim bojkotiranjem izmjena izbornog zakona, što im omogućava ponovno osvajanje beha Predsjedništva sa svoja dva člana. U takvom političkom ozračju održavanje jesenskih, i svaki drugi u budućnosti po ovom bošnjačkom obrascu, izbora u Bosni i Hercegovini za hrvatski narod je potpuno neprihvatljivo, jer se rezultati i imena pobjednika znaju unaprijed kao u Putinovoj Rusiji. To je taj beha specifikum silovanja demokracije, koji je sličan jedino Putinovim „slobodnim“ izborima u Rusiji.

Bošnjački bojkot izmjene izbornog zakona pokazatelj je daytonskog zločina nad Hrvatima kada im je dokinuta Hrvatska Republika Herceg Bosna, no i razlog njenog ponovnog oživljavanja u teritorijalnim granicama koje su Hrvati unijeli u daytonske pregovore. Vraćanje Hrvatske Republike Herceg Bosna bio bi prvi, i najveći, korak u trajnom rješavanju beha problema, kroz helvetiziranje tog zbirnog beha entiteta.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Bošnjačka kontinuirana agresija na hrvatska znakovlja i hrvatski identitet

hrvatski-fokus

Dvadeset godina poslije

HF

Državna mafija štiti Šantićeve ubojice

HF

Demagogija Harisa Silajdžića

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više