Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Megyn Kelly razotkrila prljavu malu tajnu MSNBC-a o njihovom lažnom izvještavanju o Trumpu

Zbog pada gledanosti na MSNBC-u i CNN-u počeli su lagati o Trumpu

 

Megyn Kelly razotkrila prljavu malu tajnu MSNBC-a o njihovom lažnom izvještavanju o Trumpu. Ova poznata američka novinarka, odvjetnica, politička komentatorica, voditeljica talk showa i voditeljica televizijskih vijesti iznijela neke važne podatke. Megyn Kelly je razotkrila prljavu malu tajnu MSNBC-a o njihovom izvještavanju o Trumpu.

Sada kada je njezin unosan ugovor s NBC-jem završen, Megyn Kelly pokrenula je vlastitu medijsku tvrtku, počevši s novim podcastom. Tijekom prve epizode svoje emisije Kelly je intervjuirala lijevog novinara Glenna Greenwalda. Greenwald je rekao kako mu je MSNBC zabranio pojavljivanje na mreži nakon što je osporio rusku teoriju urote o dosluhu.

Kelly je odatle uzela loptu, otkrivajući kako je MSNBC bio u teškom financijskom položaju prije nego što je Trump izabran i dao mreži novi život s ogromnim povećanjem gledanosti. “Na kraju Obamina drugog mandata bila sam na božićnoj zabavi u Bijeloj kući i znate, pozivaju novinare na jedan od njih”, prepričala je Kelly. “I vidjela sam Lawrencea O’Donnella s MSNBC-a, i upitala sam ga: ‘Hej, kako si?'”

I rekao je, citiram, ‘Nalazim se na brodu koji tone poznatom kao MSNBC'”, otkrila je Kelly. Greenwald je potvrdio Kellyjevu izjavu, napominjući da je imao prijatelje na MSNBC-u koji su jednom bili u opasnosti da izgube posao zbog najniže ocjene mreža. No, izbori 2016. sve su to promijenili, istaknuo je Greenwald, jer su MSNBC i CNN shvatili da mogu unovčiti bijes prema predsjedniku Trumpu kroz ciklus vijesti 24sata.

“Postao je ogroman model zarade za medije da se pretvaraju da su na neki način na prvim linijama. Ovaj napad je bez presedana na demokraciju od strane ovog fašističkog diktatora”, dodao je Greenwald. Najgore od svega je što nitko od ovih loših glumaca ne odgovara za svoje neodgovorno izvještavanje i širenje izravnih laži.

Na vrhuncu ruske histerije dosluha, laži da je Rusija pomogla Trumpu doći na vlast, Rachel Maddow, američka voditeljica televizijskih vijesti i liberalna politička komentatorica, redovito je izbacivala samo laži i vitriol prema predsjedniku što je dovelo do rastuće gledanosti s više od tri milijuna gledatelja na noć, što ju je u to vrijeme učinilo najbolje ocijenjenom voditeljicom na kabelskim vijestima.

Kako bi unovčili laži o Donaldu Trumpu, MSNBC i CNN odlučili su rutinski lagati svojim gledateljima kako bi ih trajno ogorčili. (h.f.)

Povezane objave

Što su rekli vodiči iz Georgije? Tajanstvene riječi o dignutom spomeniku u zrak

hrvatski-fokus

Ralph Peters: Koncepcija stalnog sukoba

HF

»Opasna Trumpova izjava da je NATO zastario«

HF

Predsjednik Trump poziva na reviziju glasova u Michiganu i Wisconsinu

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više