Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Sedam posto glasačkih listića poštom u Wisconsinu bačeno kao rezultat trgovine ljudima

Kandidatkinja za guvernera Arizone Lake poziva Wisconsin i AZ na dekripciju

 

Kandidatkinja za guvernera Arizone Lake pridružila se rastućem popisu ljudi koji pozivaju na dekripciju Wisconsina i Arizone. Odgovarajući na obilje dokaza o prijevari birača u 2020. godini, Lake je na Twitteru imao ovo za reći: “Decertify Wisconsin sada. I Arizona!” Također je podijelila grafiku koja prikazuje nekoliko okruga Wisconsina koji zahtijevaju dekripciju izbora.

Dokazi o prijevari birača i dalje se pojačavaju. Gregg Phillips iz Skupštinskog odbora za kampanje i izbore vjeruje da je 7 % glasačkih listića poštom u Wisconsinu bačeno kao rezultat trgovine ljudima.

Naši prijatelji u RSBN-u imaju više o pozivima Lakea da dekriptificiraju obje države: Kandidatkinja za guvernera Arizone Lake zatražila je u ponedjeljak da i Wisconsin i Arizona dekriptiraju rezultate predsjedničkih izbora 2020. na temelju nedavno iskopanih dokaza o prijevari birača.

Lake je na Twitteru objavila: Decertify Wisconsin sada. I Arizona.” Lakeova hrabra deklaracija na Twitteru jedan je od mnogih nedavnih republikanskih vapaja za dekripcijom rezultata izbora 2020. na temelju činjeničnih dokaza.

Optužbe za prijevaru birača u obje države zabilježene su od završetka izbora 2020. godine. Liz Harrington prethodno je podijelila video Gregga Phillipsa iz Skupštinskog odbora za kampanje i izbore tvrdeći da je 7 % svih glasačkih listića poštom u Wisconsinu nezakonito trgovano: Svakim danom postaje sve očitije da su izbori 2020. vjerojatno ukradeni: Okupljeno nadzorno tijelo za izbore pronašlo je 137.500 glasačkih listića koji su nezakonito trgovani u Wisconsinu: Epoch Times izvijestio je o nezakonito trgovanim glasačkim listićima: Najmanje 137.500 glasova u odsutnosti glasalo je nezakonitom trgovinom glasovima u nekoliko najvećih gradova Wisconsina na izborima 2020., prema istraživanju koje je prošlog tjedna Odboru za kampanje i izbore državne Skupštine predstavila organizacija od javnog interesa True the Vote (TTV).

Trgovina glasačkim listićima aktivnost je u kojoj se traže glasački listići i glasovi u odsutnosti, ponekad u zamjenu za novac ili druge dragocjenosti. Zatim se prikupljaju kroz proces koji se naziva “berba” i dostavljaju ih posrednici (netko drugi osim birača), kojima partizanski akteri često plaćaju naknadu po glasačkom listiću. “Organizirani zločin protiv Amerikanaca” tako je TTV-ov cyber stručnjak Gregg Phillips opisao odboru što se dogodilo u Wisconsinu i drugdje tijekom izbora 2020.

Na temelju svoje 15-mjesečne studije izbornih praksi u Gruziji, Arizoni, Wisconsinu, Pennsylvaniji, Teksasu i Michiganu, Phillips procjenjuje da je najmanje 4,8 milijuna glasova trgovano na nacionalnoj razini.

https://welovetrump.com/2022/04/06/arizona-gubernatorial-candidate-kari-lake-calls-on-wisconsin-and-az-to-be-decertified/?utm_source=newsletter_ptn&utm_medium=email&utm_campaign=ptn

Povezane objave

Švicarska i EU – uljudno – prema sukobu

HF

Boris Jeljcin je priznao postojanje biološkog oružja u Rusiji

hrvatski-fokus

Novi armenski predsjednik

HF

Počinje ‘bitka za Arktik’

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više