Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

GLOBALIZACIJSKI RASIZAM PROTIV BIJELACA – Senatoricu Cynthiju Lummis izviždali nakon što je rekla da postoje “2 spola”

Studenti ispranoga mozga nisu uspjeli zaustaviti senatoricu iz Wyominga

 

Studenti su je izviždali nakon što je senatorica iz Wyominga spomenula “postojanje dva spola” u svom uvodnom govoru. Senatorica Cynthia Lummis, republikanka, izazvala je gnjev studenata Sveučilišta u Wyomingu dok je pokušavala tvrditi da je pretjerano djelovanje vlade navelo zakonodavce da vjeruju da je vlada davatelj, a ne zaštitnik, prava i istina. Lummis je rekla da oni u vladi vjeruju da je vlada stvorila ta prava, a ne da nam je tvorac obdario neotuđiva prava. Vlada bi trebala redefinirati naša prava na slobodu govora, vjeroispovijesti, imovine, okupljanja i pravo na držanje i nošenje oružja. Čak se i osnovne znanstvene istine, poput postojanja muškog i ženskog spola, dovode u pitanje.

Studenti su bili “bijesni” zbog senatoričinih izjava i nastavili su vikati, što je potaknulo Lummis da još više “izazove” učenike. Lummis je preko jeersa rekla da ne komentira da postoje ljudi koji prelaze između spolova, ali nije sigurna kako možemo zabraniti osobne usluge bogoslužja tijekom Covid endemije, dok trgovine alkoholnim pićima označavamo kao neophodne i držimo ih otvorenima.

U ožujku je Lummis bila glasna protivnica odobravanja više hitnih sredstava za COVID-19. Postavila je pitanje jesu li prethodna sredstva za COVID-19 potrošena “na odgovarajući način” i zatražila je istragu o tomu jesu li stotine tisuća zahtjeva SBA-a lažne.

Lummisova glasnogovornica rekla je u nedjelju da se senatorica ispričava svima koji su se osjećali “nepoželjno ili nepoštovano” njezinim izjavama, iako se nije ispričala za same komentare. Lummis je izdala priopćenje u kojem se navodi da je njezino spominjanje postojanja dva spola imalo za cilj istaknuti vrijeme u kojem se nalazimo. O metrici biološkog spola raspravlja se s potencijalnim implikacijama na zajedničku vrijednost jednakosti u Wyomingu. Smatra da su žene i muškarci u osnovi jednaki i prepoznaje da postoje biološke razlike i okolnosti u kojima se te razlike moraju priznati.

Zvuči razumno. Izviždajmo je!

freedombeacon.com/u-s-senator-booed-after-saying-there-are-2-sexes

Povezane objave

Zašto je Rojs napao Miroslava Škoru!?

HF

DUPLI CEH – Za sve je kriva kasaba na sjeveru Bačke

hrvatski-fokus

Franck Jubilarna donira 50 lipa od svake prodane Ciglice u akciji ‘Korak u život’

hrvatski-fokus

Zabrinut sam za sudbinu stranih jezika

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više