Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Velika Njemačka podržava Putinovu agresiju na Ukrajinu i muslimansko-bošnjački napad na Hrvate

Postoje brojne sličnosti dviju brutalnih agresija, ruske na Ukrajince i bošnjačke na Hrvate

 

Neprocesuiranja i nekažnjavanja slobodno i prijeteći šetajući ratni, jednako i poratnih imenom i prezimenom poznatih muslimansko-džihadističkih barbara i zločinaca nad hrvatskim civilima, ženama, djecom i hrvatskim zarobljenim braniteljima, glavni je razlog propadanja i nemogućnosti gradnje bilo kakve zajedničke i cjelovite buduće beha bošnjačko-hrvatsko-srpske zajednice bilo kojeg uređenja. Bošnjački govor o održivosti cjelovite, i k tomu multikulturalne, multikonfesionalne Bosne i Hercegovine, samo je laž kojom zapošljavaju i hrane svjetske protektore u okupiranoj zemlji i ubojito oružje muslimansko-bošnjačkih vjerskih političkih ekstremista s kojim šire etnički čiste beha prostore sutrašnjeg Alijanistana. Najglasniji govornici o održivosti, ni po kojim pukotinama održive, iscjepkane i u nacionalne gruntove ograđene beha zajednice ne lažu samo svijet i nebošnjake, nego i svoj bošnjački narod koji jest i bit će u budućnosti najveća žrtva ekstremizma i laži svojih lidera. Laž, laž i opet laž jedini je materijal kojim se Bošnjaci koriste, ne u gradnji nego u razgradnji svakog ostatka nekadašnje Bosne i Hercegovine. Laž je konstantna pratilja beha života, koja je prati sve od okupacije Osmanlija i pratit će je sve do njezinog nestanka kao države. Zapravo već dugo i ne postoji kao država, i samo je pitanje dana kada će i današnji protektori dignuti ruke od nje, i kazati kako je to rekao general muslimanske armije Srbin Divjak, “u Bosni i Hercegovini je sve otišlo u helač”.

A kad je sve otišlo helač, a otišlo je, onda i ona sama kao kipući bosanski lonac mržnje, laži i muslimansko bošnjačkog ekstremizma koji drži Srbe i Hrvate taocima, mora otići, također, u helač. To i jest krajnji cilj bošnjačkih ekstremista, jer ne može se graditi zajednica različitih naroda na način kako to Bošnjaci pokušavaju i govore, “dat ćemo Hrvatima to i to, toliko toga i toga” a onda kada uvide hrvatsku ušutkanost i da u tom okupacionizmu imaju potporu od visoki protektora i okupatorski kažu, “nedamo im ništa”.

Kroz to muslimansko a zatim bošnjačko “ne damo im ništa”, koje se provlači kroz beha povijest sve od turske okupacije BiH i danka u krvi, u kontinuitetu se provode turski, muslimanski i bošnjački zločini nad katolicima putinovske razarajuće brutalnosti i prije Putina. Paralelno sa tim fizičkim zločinima provodi se i aktualni bošnjački politički zločin o bezalternativnoj održivosti beha zajednice.

Bošnjačka politika nasilne održivosti centralizirane i unitarizirane, što je drugi naziv za islamiziranu beha zajednicu, ima argumenata i opravdanja koliko i Putinova agresija na suverenost Ukrajine. Između tih dviju politika, Putinovog osvajačkog ekspanzionizma i bošnjačkog agresorsko okupatorskog  ekstremizma nema nikakvih razlika, i njih u svim do sad viđenim brutalnostima osvajanja teritorija i porobljavanja drugi naroda povezuje znak jednakosti. Ono što im je još zajedničko, u čemu su čak identične je činjenica da iza obiju tih brutalnosti koje obilježavaju početak Trećeg tisućljeća, nije samo u tome da se zemljopisno događaju na europskom tlu, je i činjenica da je Svjetska zajednica stajala, u ukrajinskom slučaju u početku na ruskoj a u bosanskom i hercegovačkom sve od početka do danas na muslimansko-bošnjačkoj. Poglavito Stara i u nezasluženom bogatstvu umišljena, Dama.

Zapadna Europa čije kormilo je, pa gotovo ucjenjivački preuzela Velika Njemačka. A uvijek kada je Njemačka na bilo koji način i pod bilo čijim vodstvom postajala ili se umišljala Velikom povijest Europe i svijeta bila je obilježena crnim i krvavim periodima. Postavši Velika prebrzim ujedinjenjem, a još veća a time i nedodirljivija pod vladavinom Velike Honeckerove štićenice, Njemačka u Rusiji stvara Velikog i Strašnog Putina, a u Bosni i Hercegovini Veliku i radikalnu dinastiju Izetbegović. Na dva dijela Europe Mutti Merkel potpaljuje ratne žeravice, koje se šire u veliki, u Ukrajini ratni a u beha zajednici islamski politički plamen, kratko nakon isplaniranog svoga odlaska u političku mirovinu, iz koje uveliko utječe na razvoj ratni i političkih zbivanja u Ukrajini i beha zajednici. Budući da je Merkel svojom politikom Honeckerove nedodirljivosti, čime je ušutkala ne samo njemački narod nego i velik dio Europljana, stvorila i Putina i dinastiju Izetbegović sa svim njihovim suradničkim ekstremistima, zločincima i ubojicama, koji čuvaju i štite ratne zločince i stvaraju poratne u daytonskom primirju, Njemačka je, gotovo, glavni krivac za ta oba slučaja, i današnju najveću krizu, svakog predznaka, koja prijeti budućnosti svijeta sa kataklizmičkim posljedicama.

Da je to nepobitna činjenica potvrđuje njemačko slanje svoga protektora u beha zajednicu, da svojom pristranošću finalizira muslimansko-bošnjački ekspanzionizam progona i obespravljivanja hrvatskog naroda na razinu njemačkog nacizma pokorenih narodà u Drugom svjetskom ratu. Prema Putinovoj agresiji na Ukrajinu njemačka politika neke distance gotovo je više na ruskoj negoli ukrajinskoj strani. Ne želi sa ostatkom svijeta i Europe zauzeti čvrst stav sankcija prema ruskom agresoru, lažući u kontinuitetu slanja vojne pomoći bez djela.

Papagajski ponavlja poslat ćemo ovo ili ono, a ni jedno od obećanja ne stiže ukrajinskoj žrtvi. Svoju dvoličnost opravdavaju nemoći, zar je i to moguće u Velikoj Njemačkoj, bez ruskih energenata, pa je stoga bolje biti na ruskoj negoli na ukrajinskoj strani. Na taj način se odnose i prema beha zajednici u strahu od islamskog terorizma, i strah od raspada koalicijske vlade SPD-a i Zeleni, u kojima odlučujuću riječ imaju muslimani iz BiH i cijeloga svijeta infiltrirani u te političke partije.

Participacijom vlasti u njemačkoj političkoj suvremenosti, njemački vladajući islamisti svoju vladavinu su prenijeli na Europu, i danas je njihova ekstremna vjerska politika odlučujuća u svim asocijacijama Europske unije. Više se ništa ne može rješavati u Bruxellesu bez odobrenja njemačkih islamista iz radikalne partije Zeleni i lažne Ljevice, te bošnjačkih članova njemačkog Bundestaga koji su glavni kreatori muslimansko-bošnjačkog političkog ekstremizma.

Ulaskom Zelenih i Lijevih u vladajuću koaliciju sa SPD-om na politički teren što im ga pripremila, nekad nedodirljiva a danas samoskrivajuća Mutti milijuna islamistički migranata koji su na njezin poziv došli 2015. kao muslimanska vojska, započima ruska agresija na Ukrajinu i muslimansko-bošnjačka na Hrvate i njihov identitet i teritorij u beha zajednici. Sličnosti dviju brutalnih agresija, ruske  na Ukrajince i bošnjačke na Hrvate, sa ciljem njihova iskorjenjivanja na napadnutim teritorijem nepobitan je pokazatelj da im je planer i kreator isti, Velika Njemačka koja upravo na tim tragedijama pokazuje svoju političku moć i liderstvo u Europskoj uniji.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Nakon Jelaha Bošnjaci-muslimani napadaju Hrvate i u Blaževcima

hrvatski-fokus

Muslimansko-bošnjački čuvari barbara, terorista i zlikovaca

hrvatski-fokus

Udba svirepo ubila petero Kuljića djece

HF

Mustafa Drnišlić ne želi u EU

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više