Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Visoki predstavnik bježi ispred krvoločnih džihadista

Muslimansko-bošnjačka nacifašistička politika krvi i tla

 

Predvođeni čelnicima muslimanskih političkih partija, sinkroniziranih iz centra IZ BiH koja sve osmišljava i organizira, čija djelatnost je davno izašla iz vjerskih islamskih okvira  što je karakteristika svih muslimanskih društava, muslimanska rulja prosvjednika  izašla je u Teheransarajevu s prijetećim porukama Visokom predstavniku, Svjetskoj zajednici, napose Hrvatima i svim nemuslimanima na tim područjima. Slika iranizirano-afganistanizirano-talibanskog Sarajeva oslikala je sve crnilo kršćanofobičnog isilizma koji demonstrira svoje terorističke planove, načine i putove, sredstva i oružja kojima će se koristiti u osvajanju teritorija, širenju islama  i porobljavanju naroda.

Prijetnje, oružje, terorizam, ubijanje, zločin, genocid, crkvocid, djecocid, progoni, etnička čišćenja, silovanja i pljačkanja, metode su koje su muslimanski prosvjednici svojim nasilničko ratničkim, vjerskim islamskim globalnim ekstremističkim ponašanjima, isilovskih karakteristika pokazali u čistom muslimanskom zelenom Sarajevu. Poput etnički i vjerski čistog muslimanskog Sarajeva, i slika prosvjednika potpuno ista slici grada, okupili su se Muslimani, Muslimani Građani, Muslimani Ostali, Muslimani Bošnjaci, Muslimani SDA-eovci, Muslimani SDP-ovci, Muslimani DF-ovci, Muslimani mudžahedini, Muslimani vehabije, Muslimani Džaferovićevci, Našestranački Muslimani, Muslimani Radončići, Muslimani Pravde,  čiji broj su uveličali muslimani Arapi, Turci, i cijela rijeka pridošlih islamskih migranata.

U toj etnički i vjerski čistoj globalnoj muslimanskoj rulji koja je zaprijetila svijetu, visokom predstavniku, SAD-u, Britaniji,  Hrvatima katolicima biološkim istrjebljenjem, gledatelji su u tim ratnim igrama bošnjačkih talibana, vidjeli  i trajnu, nikad više zacjeljivu, podijeljenost beha zajednice, ne samo po nacionalnoj i vjerskoj razlici, nego i po svjetovnoj, kulturološkoj,  slobodarskoj, tolerantnoj, dijaloškoj, mirnodopskoj, i po svakoj drugoj razlici naroda koji žive u toj zajednici. Muslimanska demonstracija razlika između ratobornog islama i mirnodopskog kršćanstva, između isključivih muslimana i uključivih kršćana, između nedijaloškog islama i dijaloškog kršćanstva, između netolerantnih muslimana i tolerantnih kršćana.

Vidila se zapravo sva rascjepkanost i podijeljenost beha društva, koju muslimanski prosvjednici žele trajno zabetonirati, i tim kršćanofobičnim zidom ograditi svoj etnički i vjerski čisti entitet, u koji više nikada neće smjeti ni moći ući i živjeti nemuslimani, Srbi i Hrvati, niti Europa i njena šarolikost u nacijama i vjerama.

Na čelo okupljene muslimanske ratne rulje, koja je ličila svim muslimanskim zapjenušenim protivnicima kršćana i kršćanstva,  sa talibanskim političkim i kulturnim mentalitetom stali su lideri čisti muslimanskih partija, oba bošnjačko-muslimanska člana okupiranog beha Predsjedništva, pripadnik zločinačke talibanske samozvane armije BiH, ratnik i ubojica Željko Komšić, koji i ne zna je li koga ubio i koliko je ubio Srba i Hrvata  protivnika u vjerskom beha ratu.

Sa njim u muslimanskim multiglobalnim prosvjedima protiv mira, jednakosti, ravnopravnosti, suverenosti i konstitutivnosti Hrvata, protiv slobode kao univerzalne vrijednosti, u patološkoj mržnji prema hrvatstvu i katoličanstvu, kršćanofobiste i eurofobiste predvodi drugi bošnjački član okupiranog beha predsjedništva, suradnik i suratnik mudžahedina i vehabija, skrivač masovnih grobnica Hrvata u Srednjoj Bosni, poznavatelj tajni visoki peći Željezare Zenica koje skrivaju spaljene hrvatske žrtve, Šefik Džaferović.

Iza njih se postrojavaju predsjednici sve “multietničkih” političkih partija, sve čistokrvnih Muslimana što potvrđuju i imena lidera. Kolonu prosvjednika predvodi, kako je i sàm jednom kazao da će ako zatreba, a eto zatrebalo je, stati na čelo svojih ratnika predsjednik najradikalnije, ratne i poratne, terorističko zločinačke muslimanske partije SDA, sin ratnog zločinca koji je i započeo vjerski beha sukob a time i ove sarajevske ratnohuškačke prosvjede, Alije Izetbegovića, Bakir. Uz Bakira predsjednik opet jedne u nizu, a kakva druga bi i mogla biti  na tom ratnom skupu, muslimanske partije SDP-a naravno musliman, Nermin Nikšić, druge čiste muslimanske partije predsjednik a tko drugi nego musliman Fahrudin Radončić, treće muslimanske partije Naše (muslimanske) stranke, zar treba spominjati, predsjednik musliman Edin Forto, pa četvrte jednako tako čisto krvne muslimanske partije muslimanskog Naroda i muslimanske Pravde multinacionalist musliman Elmedin Konaković. I nakon Bakirova prebrojavanja krvnih zrnaca, koje Muslimani provode od pojave Islamske deklaracije i početka Islamske revolucije u Bosni i Hercegovini po uzoru na onu iransku, okupljenih, prebrojavanja oružja i dronova, prebrojavanja predsjednikà čisti muslimanski partija, zapovjedi ratnicima Muslimanima da zaurliču, i zaurlikaše “Želimo jedinstvenu BiH”. Sve Musliman do Muslimana, sve predsjednici a kakvi drugi pratija nego čisti muslimanski zaželješe, a šta drugo nego jedinstvenu muslimansku BiH.

U tako čistim nacionalnim i vjerskim muslimanskim prosvjedima jedino se i moglo čuti to što se čulo, prebrojavanje krvnih zrnaca, broj oružja, dronova i ratnika, naci fašističke prijetnje svim nemuslinanima u BiH, Srbima, napose Hrvatima kao federalnim partnerima, Europljanima, visokom predstavniku. Pred tim zapjenušenim talibanima pobjegao je i visoki predstavnik u svoju Njemačku, gdje su ga dočekali „germanizirani“ bošnjački Ahmetovići i prisilno ga vratili, nakon što su mu izdiktirali izmjene Izbornog zakona koje je morao pročitati, kao ispriku okupljenim džihadistima da bi spasio vlastiti život.

Visoki predstavnik bježi ispred krvoločnih džihadista, a hrvatski narod taj isti Nijemac i svjetska zajednica koja ga štiti i čuva, izručuju nezaštićene i obespravljene tim kršćanofobistima u federalnu arenu u kakvima su kršćani isporučivani gladnim zvijerima. Nije li to zločin koji nadmašuje i Putinov genocid u Ukrajini, čak i teži i brutalniji, budući da je svijet ipak stao na stranu Ukrajinaca, a u beha slučaju protiv Hrvata katolika.

Bosanski i hercegovački talibani predvođeni sa predsjednicima svojih čisti isilovskih partija pokazaše svijetu budućnost Hrvata uguranih u dva vagona, čiji će kraj biti kao onih u konclogoru u Gluhoj Bukovici, Sarajevu, Bugojnu, visokim pećima Željezare Zenica, Kaknju i svim drugim beha prostorima na kojima više nema nikakva traga hrvatstva i katoličanstva. Muslimanska rulja zlikovaca i ubojica, zločinaca i mudžahedina, vehabija i terorista, sa nametnutom beha zastavom koju muslimanske i visokopredstavničke, hrvatske žrtve i ne priznaju, izderaše se i ušutkaše, u mišju rupu utjeraše silnog visokog predstavnika prijeteći “da neće dozvoliti podjelu države Bosne i Hercegovine, za nju su ginuli i krvarili”. Da ginuli su za muslimansku, za šerijatsku, za mudžahedinsku, za vehabijsku, za Alijinu, za Bakirovu, za Džaferovićevu, za Komšićevu, jer zar svijet kojeg predstavlja, u strahu pred teroristima u Njemačku pobjegli visoki predstavnik ne vidi krvno čistu muslimansku rulju što pokazuje za kakvu su  se BiH borili, za kakvu se bore i kakvu žele u budućnosti.

No i sada kada su velikomuslimani i javno potvrdili da žele jedinstvenu čistu mislimansku BiH, kakva je bila čista i muslimanska rulja prosvjednika, koju će graditi i braniti prebrojani muslimani, naoružani dronovima i oružjem proizvedenim u tajnim muslimanskim tvornicama, i da će izgubljene mlade nadoknaditi robotima, a Hrvate strpati u dva vagona i odvući ih u neki tajni konclogor izgrađen uz šutnju visoki predstavnika Wolfganga Petritscha i Paddyja Ashdowna, Svjetska zajednica i dalje ostaje na muslimanskoj naci fašističkoj strani krvi i tla. Njemačka politika problem sa islamistima na svom teritoriju, kojeg je isplanirala i pripremila Merkel, nastoje prenijeti i rješavati preko hrvatskog naroda u BiH.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Bošnjačko-turska osovina zla

HF

Tuđman je bio vizionar i znao je da BiH nema zajedničku budućnost

hrvatski-fokus

Osuđujete li vi gospodine Komšiću pokušaj ubojstva Salmana Rushdieja?

hrvatski-fokus

Neprestana kriza razara zemlju

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više