Hrvatski Fokus
Kultura

Dodjela nagrada u ‘Ljetnom književnom izazovu GKK 2022.’

GKK i Salesiana: Samo odgoj može promijeniti svijet (1. 10. u 19:00 sati, Kaštel Sućurac)

 

Gradska knjižnica Kaštela organizira književni susret s Nakladničkom kućom Salesiana u subotu 1. 10. 2022. u 19 sati u Nadbiskupskom kaštelu u Kaštel Sućurcu (Gospojska štrada 1, Muzej grada Kaštela).
Salesianina izdanja predstavit će don Mihovil Kurkut i Marin Periš, koji će ovom prilikom predstaviti Salesianine glavne vrijednosti te će govoriti o tome zašto je odgoj djece i mladih u današnje vrijeme toliko važan.
U sklopu događanja bit će prikazano i nekoliko zanimljivih videa, koji će se svidjeti svim generacijama, a posebno mladima i njihovim roditeljima, prema kojima je ova nakladnička kuća prvenstveno usmjerena.

Dodjela nagrada u “Ljetnom književnom izazovu GKK 2022.“

Dodjela nagrada sudionicima ““Ljetnog književnog izazova Gradske knjižnice Kaštela 2022.” održat će se u petak 30. rujna s početkom u 13.00 sati u Nadbiskupskom kaštelu u Kaštel Sućurcu. Sponzor glavnih nagrada je Naklada Ljevak, koja će najuspješnije ljetne čitače nagraditi vrijednim knjigama, dok će im GKK uručiti priznanja/diplome. 

GKK je ove godine tijekom ljeta po deveti put organizirala program poticanja čitanja za djecu i mlade pod naslovom “Ljetni književni izazov GKK – čitajte i osvojite nagrade!”, a što je jedinstveni projekt poticanja čitanja tijekom ljeta u kojega se svake godine uključuje sve veći broj djece. Osnovni cilj “Ljetnog književnog izazova GKK” jest poticanje mlađih korisnika na čitanje tijekom ljeta.

Renata Dobrić

Povezane objave

Na sunčan dan

hrvatski-fokus

Razlijevajući akrili Mladena Žunjića

HF

Bog i kamenari

hrvatski-fokus

Pripovjedač

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više