Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Adis Ahmetović – bošnjački špijun u Bundestagu

U prošlosti su Bosnu i Hercegovinu prisilno islamizirali Turci iz Turske, danas to čine njihovi potomci uz pomoć Njemačke

 

Samo i mali oblik, no ide se ipak oprezno korak po korak kako se ne bi otkrili planovi i ciljevi “germaniziranih” Bošnjaka, ahmetovićiziranja njemačkog Bundestaga, daleko je veći bošnjački korak u islamiziranju i okupiranju bosanske i hercegovačke nacionalno vjerske zajednice Bošnjaka, Hrvata i Srba, odnosno islama, katoličanstva i pravoslavlja. Ulazak lažno germaniziranih muslimana u njemački parlament, zapravo je jednim pucnjem ubojstvo dvije žrtve. Potvrđuje se to svaki put kada u Bundestagu govore, nikad moguće germanizirani, odnosno europeizirani  muslimani, ne samo da je tada manje Njemačke nego je puno manje i Bosne i Hercegovine. Lažno germanizirani muslimani do maksimuma koriste njemačku uključivost za povećanje muslimanske isključivosti. Što je više u njemačkom parlamentu za govornicom, apsolutno nemoguće germanizirani Ahmetović, u Bosni i Hercegovini je obespravljeniji hrvatski narod. Više prava bošnjačkom Ahmetoviću u njemačkom Bundestagu, manje prava hrvatskom narodu u federalnim beha institucijama.

U prošlosti su Bosnu i Hercegovinu prisilno islamizirali Turci iz Turske, danas njihovi potomci to čine iz Njemačke. Gotovo da mjesto odakle nadire islamizacija beha katolika i ne čudi, iz spoznaje da je iz te iste Njemačke došla i najveća svjetska tragedija u povijesti čovječanstva. Uvijek kada su stranci vodili njemačku politiku, cijenu je plaćala ne samo ta zemlja nego Europa i cijeli svijet. U tu prošlost Njemačku i svijet vode danas “germanizirani” bošnjački Ahmetovići. Po onome što govori u Bundestagu i po Sarajevu u koje donosi svu njemačku politiku koja se kreira u državnom parlamentu, on se i “ponjemčio” samo da bi započeo novi beha rat, nastavio onaj bosanskohercegovački koji je u Daytonu zaustavljen, ili da bi u mirnoj bošnjačkoj agresiji, uz njemačku politiku čiji je, gotovo, glavni kreator, islamizirao katolike Hrvate u BiH. Potvrđuju to svi njegovi govori, i u Njemačkoj i u BiH, u kojima zaziva i prijeti ratom. Što je više Bakir u BiH izbrojio tenkova, haubica, dronova, džihadista, tim više Ahmetović iz njemačkog parlamenta prijeti ratom na beha prostorima. Gotovo sve svoje govore u Bundestagu započima riječima “nije daleko od izbijanja vojnog sukoba i u BiH”. I odmah po završetku rada u parlamentu zrakoplovom, o trošku njemačkih poreznih obveznika, leti u Sarajevo da izvijesti predsjednika svoje stvarne političke partije SDA-a Bakira Izetbegovića o svemu što je tamo kazao, što su drugi rekli, i što se planira, ne samo vezano za beha političku situaciju nego i za njemačku i svjetsku. Pokazuje se da je Ahmetović bošnjački špijun u Bundestagu koji neometano radi za muslimansku obavještajnu organizaciju AID, zahvaljujući lažnom germaniziranju. Koliko je važan igrač za bošnjačku političku ekipu, unutar bosanskohercegovačke političke lige koju čine bošnjačka, hrvatska i srpska momčad, vidi se po tome kako je u Sarajevu svaki put kada doleti podnijeti prikupljene podatke dočekan na najvišoj političkoj i vjerskoj razini.

Nemoguće germaniziranog Ahmetovića primaju u političkom, gotovo sto posto zelenom Sarajevu kao kapetana bošnjačke momčadi koji igra u Njemačkoj političkoj Bundes ligi, Bakir Izetbegović, Željko Komšić, Šefik Džaferović, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, nakon čega sve te prijme blagosljiva poglavar IZ BiH ef. Kavazović, kojem odlazi „Nijemac“ Ahmetović. Adis kao član bošnjačko muslimansko političko vjerske partije SDA, čijeg predsjednika Bakira i njegovu ekstremno radikalnu politiku zagovara ef. Kavazović, očito radi u njemačkom parlamentu za bošnjačku BiH. Stoga Ahmetoviću  kao “germaniziranom” Bošnjaku i nije  iznenađenje što ga u Sarajevu dočekuju kao sultana koji dolazi iz pokorene Njemačke. Ahmetović tako veličanstvenim dočekom u, i uz njegovo sudjelovanje i pomoć, prisilno islamiziranom Sarajevu napuni političke baterije po instrukcijama Komšića, Bakira, Cerića, Kavazovića, Benjamine Karić, Genjca, Mlaće i još neki nekažnjenih muslimanskih ratnih zločinaca, i po povratku u Njemačku, koju nikada kao i svi drugi lažno germanizirani muslimani ne će i ne mogu prihvatiti u njezinom povijesnom kršćansko-kulturnom identitetu, agresivno propovijeda i širi dobivene zadatke. Nameće se vrhunskim poznavateljem visoke svjetske politike, u kojoj u prvi plan stavlja BiH, onakvu kakvom je on želi, i kakvom su mu je opisali sarajevski muslimanski hegemonisti, unitaristi, građanisti i islamisti. Kaže Ahmetović, koji nije htio ni ime prilagoditi njemačkoj kulturi i civilizaciji: “Mir je također u opasnosti na Zapadnom Balkanu”. Ali ne kaže zbog koga i tko taj mir ruši.

Zasigurno da je od ulaska u njemački Bundestag on jedan od najveći razbijača daytonskog primirja, i zagovornik nastavka vjerskog beha rata. Kada bi bilo manje “germaniziranih” muslimana u

Bundestagu bilo bi više Njemačke, bilo bi više mira u zbirnom beha entitetu, a dijelom i u samoj Njemačkoj, Europi i svijetu.

Još nikada niti jedan “germanizirani” musliman bez obzira iz kojeg islamskog entiteta dolazio nije na bilo koji način osudio muslimanski terorizam niti po Njemačkoj niti bilo gdje u svijetu kojeg islamisti na najbrutalniji način ruše, uz povike Alah u ekber. Ta njihova šutnja koja je znak sudjelovanja u tim islamističkim vjerskim zločinima diljem slobodnog i na kršćanskim temeljima izraslog Zapada, pokazatelj je i obima koliko su se uistinu germanizirala i europeizirala bilo kojeg koljena muslimanska generacija. Očito u tim europskim vrijednostima među muslimanima, bez obzira kojim putem su ušli u zapadne zemlje, nema generacijske razlike, jer svima je cilj isti. Rušenje Europe i njezino islamiziranje, i gradnjom džamija za koje Erdoğan kaže da su muslimanske kasarne, i munarama da su muslimanska koplja, klanjačima da su muslimanska vojska u Europi, koja pod njemačkom dominacijom “šaptom (Merkel-Erdogan) pade“.

Naravno u njemačkom Bundestagu, koji je sve više vojarna muslimanske vojske, i svakim danom puniji najradikalnijim islamistima, onima koji su u toj zemlji ogradili svoje entitete u kojima ne važe njemački zakoni, kao u vehabijsko mudžahedinskim u BiH, koje po nekim informacijama njihovih susjeda u pratnji Izetbegovića, Genjca, Mlaće, Komšića i Kavazovića redovito posjećuje “Nijemac” Ahmetović s najtajnovitijim informacijama njemačke politike.

Iz iskustva prošlosti nije teško raspoznati kamo ide njemačka politika, i Njemačka kao država, a time i svijet, pod vladavinom lažno germaniziranih stranaca.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Gdje žive muslimani-Bošnjaci nema crkava i zvonjave crkvenih zvona

hrvatski-fokus

Bijele ruže za pobijene franjevce u Mostaru

hrvatski-fokus

“Građanizirani” Bošnjaci idu u dijasporu svojim Bošnjacima

hrvatski-fokus

Iz tiska je izašao novi broj, 31. po redu, glasila »Stopama pobijenih«

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više