Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Muslimani iz BiH u UN-u brane ubojice iranskih žena

Suvremeni janjičari u XXI. stoljeću

 

Zaustavljanjem bosanskohercegovačkog vjerskog rata u Daytonu, nije zaustavljen i muslimanski vjerski ekstremizam u zbirnom beha entitetu s dimenzijama strašnog zločina koji traje cijelo vrijeme daytonskog primirja, koje se klati na ivici oružanog sukoba. Nigdje i nikada vanjski zaustavljači oružanog sukoba, napose vjerskog kakav je bio bosanskohercegovački, nisu tako dobro isplanirali i napravili tako plodan teren za islamski terorizam kao na toj europskoj periferiji, predziđu kršćanstva. Nagrađivanjem srpskih genocidista sa čistim nacionalnim velikosrpskim entitetom i nekažnjavanje muslimanskih mudžahedinsko-talibanskih genocidnih konfesiocidista naseljavajući ih u Holbroockeov ograđeni „mali teroristički muslimanski otok“, u federalnim beha granicama, Bosna i Hercegovina je podijeljena između velikosrpski secesionista i velikomuslimanskih islamističkih unitarista. U taj sendvič prisilno je uguran hrvatski narod, kao zalogaj koji bi trebao s vremena na vrijeme zadovoljavati političko teritorijalnu glad i srpski genocidista i muslimanskih genocidnih konfesiocidista.

Hrvatski je narod, zapravo silom daytonista te napose bivših visokih predstavničkih zločinaca, stjeran u sendvič srpskih i muslimanskih secesionista, nasljednika velikosrpskih i velikomuslimanskih tajnih beogradskih pregovarača diobe Bosne i Hercegovine po vjerskoj granici između pravoslavlja i islama. Taj dogovoreni početak još ne finalizirane diobe zemlje između povijesno zakrvavljenih neprijatelja, među kojima se hrvatski narod nalazio, i nalazi, doveo je do najstrašnijeg vjerskog sukoba u Europi, kojeg muslimanski trio Komšić – Izetbegović – Turković zagrijavaju do ratne temperature “mi ili oni”. Svu opasnost tog trojca muslimanskih vjerskih Führera uvidio je i američki daytonski diplomata Richard Holbroocke kada je dijeleći BiH za njen dio pod muslimanskom teokratskom vlašću kazao da je strah svijeta od “malog terorističkog muslimanskog otoka” opravdan i velik. I potvrdila se njegova slutnja i strah, jer taj “mali teroristički muslimanski otok” okupiran od Komšićevih ekstremnih muslimana “građana” i “ostalih”, od Turkovićevih iraniziranih muslimana-Bošnjaka  i Izetbegovićevih zaštićenih i nekažnjenih ratnih i poratni zločinaca, gotovo finalizira gradnju talibanskog ekstremno fundamentaliziranog entiteta “behaafganistan”.

Pri crnom cilju kojem se približavaju i u Ujedinjenim narodima gdje glasuju protiv svjetske osude iranskog represivnog teokratskog režima koji nemilosrdno ubija žene i djevojčice po ulicama iranskih gradova na koje su izašle tražeći pravo govora i oblačenja. Zasigurno nije daleko dan, ako se islamsko-muslimanski mirnodopski zločini ne zaustave na vrijeme, kada će i po bosanskohercegovačkim gradovima pod Izetbegovićevo – Komšićevo – Turkovićevoj vladavini, kojima služi i vjerni sluga Alkalaj, a već ima zabilježenih slučajeva otimanja djevojčica ispred škola, muslimanska vjerska policija po uzoru na iransku, zatvarati i ubijati djevojčice i žene koje se budu odjevale i oblačile po vlastitom izboru. Napose će se naći na brutalnoj meti likvidiranja one žene i djevojčice koje se budu oblačile po europsko, po bosanskohercegovačkoj prijeratnoj modi i kulturi. I zbog toga je bošnjački predstavnik pri UN-u po zapovijedi muslimanske ministrice vanjskih poslova i glasovao protiv svjetske osude iranskog zločina protiv žena. Muslimanski projekti Džamahirije nisu propali u vjerskom beha sukobu, nego su samo zaustavljeni, i u daytonskom primirju se nastavljaju realizirati i finalizirati. Zbog toga Bošnjaci biraju i postavljaju na visoka politička mjesta suvremene janjičare, djecu iz miješanih brakova koje je bivši poglavar IZ BiH, sutvorac nove muslimanske nacije Mustafa Cerić pokrivaom smokvinim listom nazivajući ih najsramotnijim i najpogrdnijim imenima kojih se i papir srami. No, pokazuje se kako je to bio Cerićev pokušaj skrivanja ratnih zločina djece miješanih brakova, suvremenih janjičara, iz perioda sudjelovanja u zločinačkoj muslimanskoj armiji, kao i ovih mirnodopski u daytonskom primirju, koji ni po čemu nisu manji od počinjenih u vjerskom beha sukobu.

Pokazalo se i dalje pokazuje da janjičari kao najbrutalnije osmanlijske ubojice proizašle iz stambolske škole prisilne islamizacije nisu nestali i umrli, nego su čekali i dočekali svoju priliku ubijanja pa i vlastitih roditelja. Dakako nemuslimana. Vidi se to i po ratnoj i huškačkoj u daytonsko-primirbenoj politici suvremenih janjičara danas na vodećim i odlučujućim mjestima i u BiH i vani gdje zastupaju i brane muslimansko-bošnjačku retrogradnu politiku. Njihova politika je ne samo rasistička, ratna i vjerski islamski ekstremna, nego je i s elementima svih povijesnih režima i ideologija, nacizma, fašizma, komunizma, osmanizma, talibanizma, kršćanofobizma i onim što danas brane u Ujedinjenim narodima, iranskog teokratizma.

Kroz politiku te djece iz multi-kulti brakova nazire se i sva opasnost, sve crnilo bilo kakve zajedničke multi-kulti Bosne i Hercegovine. Ta djeca koja danas upravljaju zbirnim beha entitetom svojim ratnim i poratnim zločinima, kako prema narodu nemuslimana roditelja, tako i prema svim nemuslimanima, ispisali su osmrtnicu multinacionalnoj i multireligijskoj Bosni i Hercegovini. Oni su i potvrdili da je tako šarena zajednica neodrživa, i propala ideja, kao što je najveća muslimanska braniteljica, glavni sukrivac za rusku agresiju na Ukrajinu, bivša njemačka kancelarka Angela Merkel kazala, “multi kulti je propala ideja”.

Vinko  Đotlo

Povezane objave

Značajan umjetnički jubilej u Sarajevu 2. listopada 1942.

hrvatski-fokus

Koncept projekta HRVATSKI POVIJESNI PARK

HF

Brojni grijesi svjetske zajednice

HF

Napad je najbolja obrana

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više