Hrvatski Fokus
Religija

Schneider ignorira da je Bergoglio u pobuni protiv Boga i lažno ga brani kao zakonitog papu

Odgovor na obmanjujuću analizu poslušnosti biskupa Schneidera

 

Pomoćni biskup Schneider napisao je obmanjujuću analizu koja namjerno zbunjuje katolike pod naslovom “Ispravno značenje poslušnosti Papi”. On koristi pobožne fraze s ciljem da se vjernici pokoravaju ne samo nevažećem Papi ne samo izvana, već i iznutra. Ni riječi se ne spominje o vrhovnom činu otpadništva Bergoglija, odnosno njegovoj javnoj predanosti demonima i Sotoni u Kanadi. Šaman je prizvao demone dok je puhao u zviždaljku divlje pureće kosti. Bergoglio je zatim stavio ruku na svoje srce kao znak primanja demona. Kao očiti idolopoklonik i heretik, Bergoglio se isključio iz Katoličke crkve prema Gal 1,8-9 i prema Dogmatskom biku Cum Ex Apostolatus Officio.

Pogledajte ovaj video na: https://entrer.wistia.com/medias/uk946cb9m5 https://rumble.com/v1uwr9q-schneiders.html
https://ugetube.com/watch/oArySho3LPjoAcV 
https://ugetube.com/watch/oArySho3LPjoAcV
https://cos.tv/videos/play/40389994604958720
https://www.bitchute.com/video/ej7CZnm4d3Qn/
https://gloria.tv/post/k7uKK3RE7GyK2VEL7Sm9XiBag

Preuzmite video: 351,3 MB, 1280×720 / 106,2 MB, 768×432

Zašto Schneider to ne ističe? Zašto ne spominje ustoličenje demona iz Pachamame ili aktivno sudjelovanje Bergoglia s muškim i ženskim čarobnjacima u poganskom ritualu u vatikanskim vrtovima? Zar Schneider ne poznaje živote mučenika? Ti su sveci radije prolazili kroz najokrutnija mučenja i smrti nego ispustili jedno zrno tamjana pred poganskim idolima.

Schneider također licemjerno šuti o Bergogliovom samoubilačkom takozvanom sinodalnom procesu. Zapravo, radi se o obraćenju Kristove Crkve u sotonsku sinagogu. To je povezano s crkvenom legalizacijom LGBTQ perverzije. Sveto pismo hitno upozorava na sodomiju, govoreći o kažnjavanju vremenite i vječne vatre (2Pe 2,6; Jud 1:7).

U svojim pravilima sveti Bosiljak objašnjava istinsku poslušnost i citira Sveto pismo o nužnosti odvajanja od lažnog pastira: “(Ovce) ne poznaju glas stranca, već će pobjeći od njega.« (Iv 10, 5) Tako će se radikalno odvojiti od njega – pobjeći će od njega! Sveti Bosiljak ne dopušta poslušnost heretiku. Naprotiv, on snažno upozorava na heretičke pastire, a citiramo: “Bježimo od njih i bacamo im anatemu.”

Schneider, s druge strane, obmanjuje vjernike u lažnu vjernost crkvenom Judi, koristeći suptilne fraze:

Schneiderov citat: “Nepremostiva granica autoriteta je poštivanje božanskog zakona integriteta i jasnoća katoličke vjere, a poštivanje ovog božanskog zakona integriteta i jasnoće katoličke vjere također je nepremostiva granica poslušnosti.”

Da Schneider nije zloupotrijebio ovu izjavu kako bi obranio poslušnost heretiku, ne bi se imalo čemu prigovoriti. Ali Schneider ignorira da je Bergoglio u pobuni protiv Boga i lažno ga brani kao zakonitog papu. U tome leži Schneiderova obmana i manipulacija. Bergoglio je cinično gazio i davno daleko premašio nepremostivu granicu poštivanja božanskog zakona. Javnim idolopoklonstvom on krši prvu i najveću zapovijed, o kojoj ovisi naš odnos s Bogom i suština vjere. Promičući legalizaciju sodomije, on također poništava sve moralne standarde Božjeg zakona i Kristovih zapovijedi. Umjesto jasnoće katoličke vjere, on propovijeda dvosmislena učenja i krivovjerja. Pritom odvaja Crkvu od njezine Zaklade, odnosno od Isusa Krista, i kida njezin integritet. Stoga nije zakonit papa, a katolički vjernici ga ne mogu i ne smiju slušati.

Schneider, međutim, nameće lažno razmišljanje, kao da je Bergoglio pravi papa. Pokušaj održavanja sinovske veze s Bergogliom prema Schneiderovim uputama i dopuštanje samo svojevrsnog otpora poštovanja u ovoj nepodnošljivoj situaciji, kada Bergoglio javno počini idolopoklonstvo najvišeg kalibra, zločin je i obmana iskrenih duša. U trenutnoj situaciji, Schneider je, poput svetog Bosiljka, trebao snažno upozoriti vjernike: “Bježite od ovog antishepherda prije nego što bude prekasno!” Umjesto toga, Schneider kao lažni prorok tvrdi: Morate ostati u pokornosti; u najvećoj mogućoj mjeri možete ponuditi neučinkovit otpor s poštovanjem.

Bog je dopustio da takva provokativna očitovanja Bergogliovog otpadništva za iskrene katolike jasno vide i da se od njega odvoje. Ali u ovoj situaciji, Schneider izlazi sa svojim lažnim proročanstvom, s gledištem da globalno transformira Crkvu u novovjeku anti-Crkvu pod krinkom takozvanog integriteta i vodi duše u vječno prokletstvo.

Schneider se uopće ne bavi bitnim pitanjem je li Bergoglio, javni idolopoklonik i heretik, valjani papa ili ne. Odgovor je sasvim jasan – otpadnik Bergoglio nije papa. Šnajder, međutim, namjerno ne postavlja ovo pitanje i samo zbunjuje vjernike s frazama o Majci Crkvivladavini pobožnostisinovskoj poslušnosti i poštovanju otpora.

U ovom trenutku smo u paradoksalnoj situaciji. Tko god ostane vjeran Kristu i njegovim učenjima, bilo da se radi o svećeniku, biskupu ili vjerniku, progoni Bergoglio i njegova sekta i protjeruje iz Crkve kao šizmatik i buntovnik. Ali za onoga tko primi duh antikrista kaže se da je u sinovskoj pobožnosti i poslušnosti Majci Crkvi. Ovo je gruba manipulacija Schneidera, lažnog proroka.

Za razliku od Schneidera, bivši američki nuncij, Carlo Maria Viganò, zauzima apsolutno jasan stav u ovoj teškoj situaciji. Bergoglio, kojeg su globalisti imenovali na najvišu dužnost Crkve, ne smatra ga valjanim papom. Osim toga, Viganò jasno govori o Dubokoj Crkvi. Schneider se pretvara da je pravovjeran i pronicljiv u pogledu krize Crkve, ali nudi lažno rješenje onima koji su već svjesni Bergogliovog otpadništva. Kaže da moraju ostati u sinovskoj pokornosti i otići u pakao u jedinstvu s Bergogliom.

Mnogi biskupi i svećenici svjesni su da ako se javno zauzmu za Krista i Njegova učenja, Bergoglio bi ih nemilosrdno kaznio, bez ikakvog slušanja, dobrodošlice ili smislenog dijaloga. Stoga se mnogi koji žele ostati vjerni Kristu, njegovim naučavanjima i Majci Crkvi moraju odvojiti, barem iznutra, od duha koji promiče Bergoglio. To je duh antikrista koji zbunjuje vjernike pobožnim frazama iza kojih stoje laži i smrti.

Svojom analizom takozvane ispravne poslušnosti Šnajder manipulira biskupima, svećenicima i vjernicima u sinovsko, odnosno unutarnje jedinstvo s Judom. Pritom ruši prokletstvo duhovne sljepoće na one koji mu vjeruju. A to je veliki zločin.

Na kraju, Schneider opisuje pobožan san Nikole kardinala Cuse. Časna sestra koja se molila, stojeći raširenih ruku, kao da je duhovno držala Papu u rukama. Taj teret bio joj je težak, ali navodno je bila vrlo radosna. I Schneider zaključuje svoju analizu, rekavši: “Ovaj stav trebamo oponašati.” Opet, on navodi katolike da smatraju nevažećeg Papu, arhheretičnog Bergoglia, zakonitim papom, čak i ako je to teško, čak i po cijenu da ga on prenese u Antikrističku crkvu, i stoga doveden u vječno uništenje.

Prije nekoliko godina objavio je članak pravoslavnog katoličkog autora pod naslovom “Sotona će doći vladati lažnom Crkvom”. Citiramo iz njega:

“Sotona je taj koji je uveden u krilo Crkve i u vrlo kratkom vremenu doći će vladati lažnom Crkvom.” (St. P. Pio)

“… danas je sasvim jasno da su dvosmislene formulacije Bergoglioovo posebno sredstvo i on ih koristi u Amoris Laetitia vrlo namjerno kako bi postigao promjenu u postojećem crkvenom nauku … Ono što Bergoglio prirodno uvodi i širi dovodi do potpune demoralizacije. … Lažna sloboda savjesti potpuno ruši moralni poredak. Bergoglio slijedi Sotonine namjere, a onaj tko želi da ga se smatra “Svetim Ocem” vrijeđa sve svoje prethodnike i, prije svega, samog Boga.

…Čini se da čak i najsvjetlijim kritičarima Bergoglia nedostaje najbitnija točka, a to je činjenica da Bergogliova osobna vjera od samog početka stoji potpuno izvan Evanđelja i izvan Crkve. … Braćo, vrijeme je da se probudimo iz sna!

Nije li očito da se ovaj antishepherd u potpunosti stavio u službu protivničkog tabora? To je šokantna situacija, bez presedana u povijesti Crkve, i zapravo se bojimo razmotriti je. …

Bergoglio tako postupno radi na uspostavljanju univerzalne masonske nadmoći unutar Crkve. S velikim uvidom mobilizirao je i, ako je potrebno, “rehabilitirao” sve moguće subverzivne ili pobunjenike i aktivno ih uključio u djelo uništenja. …

Ovaj antipope nije pao iz oblaka. Već dvije tisuće godina znamo da će u Crkvi nastati zlotvor ovog tipa, a to je potvrdio i sveti padre Pio. … Nije dobro zatvarati oči, jer ne ćemo moći vidjeti ponor prema kojem sve ide. Vrijeme je da otvorimo oči i nedvosmisleno se odvojimo od lukavog i lažnog proroka koji je davno napustio Trojedinog Boga i Božanski objavljenu vjeru.«

Toliko o članku. Biskup Schneider je potpuno drugačijeg duha od autora članka. Njegova analiza pod naslovom Ispravno značenje poslušnosti Papi nipošto ne tumači ispravno značenje. Njegovo tumačenje nije samo netočno, već i lažno i obmanjujuće. Sam Šnajder svjesno služi lažnom proroku i arhezetiku, a štoviše, tako postavlja čak i iskrene vjernike na put u pakao. Svakom razumnom umu posve je jasno da arhheretički Bergoglio nije pravi papa i stoga ga vjernici ne smiju slušati ako žele biti spašeni!

BCP, Ilija, patrijarh bizantske katoličke patrijaršije, Methodius i Timothy OSBMr, biskupi tajnika; vkpatriarhat.org/en/?p=22426

Povezane objave

Proslava 1600. obljetnice smrti sv. Jeronima

hrvatski-fokus

Samostanski sklop Varagavank

HF

SOLUS CATHOLICUS – Ismijani Kristov program

HF

Stjepan Tomičić – od »Hrvatske straže« do ÖRF-a

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više