Hrvatski Fokus
Gledišta

‘Zapamti, samo tako kako sam ti rekao!’

Tako pokvarenjaci koji „zastupaju“ Hrvate  u Srbiji

 

Poslije susreta osobnog Tominog mladeža sa drugim tajnikom poslanstva Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj moram i njega (mladeža) uvrstiti u vrh vladara hrvatske crne rupe kao još jednog velikog pokvarenjaka koji odlučuje o sudbini 57.900 Hrvata u Srbiji. (Tko i što su pokvarenjaci i što je hrvatska crna rupa u Srbiji smo apsolvirali u „Pozdravu iz Novog Sada“ pod nazivom CRNA RUPA od 1. veljače 2023. godine.)

Tom prilikom se i stari Tomin pokvarenjak susreo sa prvim tajnikom  poslanstva Ujedinjenog Kraljevstva u Srbiji, pa su djelatnici poslanstava Ujedinjenog Kraljevstva u Srbiji i Hrvatskoj  upoznati od strane ova dva Bunjevca sa položajem Hrvata u Srbiji, pogotovo u severnom delu Vojvodine te koji su koraci preduzeti od početka saziva XIII Narodne skupštine, odnosno stupanja Tomislava Žigmanova, kao predstavnika hrvatske nacionalne manjine, u Vladu Republike Srbije. Sagovornici su razgovarali i o kapitalnim projektima i ulaganjima za objekte hrvatske zajednice, kao što su adaptacija (?!) Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata i kupovina (?!) rodne kuće bana Jelačića u Petrovaradinu. (ovo su citati iz kratkog priopćenja srbijanske vlade od 7. veljače 2023.: http://www.parlament.gov.rs/Narodni_poslanik_Mirko_Ostrogonac_razgovarao_sa_predstavnicima_ambasada_Velike_Britanije_u_Srbiji_i_Hrvatskoj.46496.941.html )

Zar je izgradnja nove takozvane „hrvatske kuće“ u Subotici (za ogroman novac poreskih obveznika iz Republike Hrvatske) za Engleze „adaptacija Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata“ i zar je za Engleze (još uvijek zatvorena) rodna kuća bana Jelačića u Petrovaradinu u fazi „kupovine“ umjesto da je odavno kulturni centar svih Hrvata u Republici Srbiji?!

Tako pokvarenjaci koji „zastupaju“ Hrvate  u Srbiji, a da ih Hrvati za to nisu birali, obmanjuju ne samo sve Hrvate već i Europu i cijeli svijet!!!

A Toma i dalje sije korov koji đika u našoj zajednici i stvara u njoj nove pokvarenjake, čija briga nisu Hrvati, već jedino osobni interes!!!

Mladeža sam prije par godina upoznao kao dežurnog zijevala iza Tominih leđa (vidjeti prilog), zatim kao trajni mladež na Tominoj zadnjici (stalno je tu negdje) i na kraju kao njegovog lijevog „svijedoka“ od kojeg se, naravno, ne može rastati (desni mu je „srijemski hrvat“ iz Šapca, Jasnin međunarodni tajnik).

U međuvremenu je mladež bio polivač bunjevačkih divojaka, plesač bunjevačkih igara, nosač mesa na žaru iz kavane Tominim sudionicima za hrvatski puk zatvorenih „znanstvenih kolokvija“ i još svega tako nečega što mu Toma naredi.

Podrazumeva se da je Bunjevac, da je teški poltron i poslušnik te veliki pokvarenjak. Inače ga Toma ne bi odabrao za svog igrača!

„Zapamti, samo tako kako sam ti rekao!“

Vrh vladara hrvatske crne rupe u Srbiji – pet Bunjevaca i jedan „srijemski hrvat“ iz Šapca, koautor (sa Tomom) nepojamnog bloga „Srijemski Hrvat“  (gori poturica od Turčina).

Branimir Miroslav Tomlekin

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Bandić vlada s 21,33 posto glasova birača

HF

Pismo Šeksu i Kuščeviću

HF

Cilj joj je uništiti obitelj, vjeru i naciju

HF

Plenković pustio na izbore Srbe koji lažno žive u Hrvatskoj

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više