Hrvatski Fokus
Znanost

Elon Musk obolio nakon cijepljenja protiv COVID-a

Elon Musk pridružuje se sve većem broju pojedinaca koji prijavljuju ozbiljne štetne događaje nakon prijma cjepiva

 

Elon Musk govori tijekom zajedničkog događaja T-Mobile i SpaceX 25. kolovoza 2022. u Boca Chica Beachu u Teksasu.

Poduzetnik milijarder i vlasnik Twittera Elon Musk objavio je da ima “velike nuspojave” nakon što je uzeo svoju “drugu injekciju za jačanje” uboda COVID-a. Bolest koju je doživio nakon pojačivača ostavila ga je u čudu hoće li pretrpjeti “trajno oštećenje” od injekcije.

tvitu koji je podijeljen u subotu ujutro, osnivač Tesle i SpaceX-a podijelio je da se nakon prijema njegovog “drugog pojačivača” “osjećao kao da [on] umire nekoliko dana”, prije nego što je dodao bilješku nade da možda nije nastala “trajna šteta”.

Muskov tvit napravljen je kao odgovor na Rasmussenovo izvješće koje je podijelio autor i karikaturist Scott Adams, a u kojem se navodi da je u anketi o sigurnosti od COVID-a, od 68 posto odraslih u SAD-u koji su rekli da su primili injekciju covida, 7 posto navelo da pati od “velikih nuspojava”. Anketa je anketirala 1000 ljudi, a Rasmussen je ekstrapolirao podatke koji sugeriraju da je čak 12 milijuna odraslih Amerikanaca moglo pretrpjeti velike štetne događaje nakon primanja pucnjeva.

Sedam posto cijepljenih Amerikanaca ima velike probleme

Nalazi iz Rasmussenove ankete usko su usklađeni s onima iz sustava za praćenje sigurnosti cjepiva V-Safe Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, koji pokazuju da 7 posto od preko 10 milijuna korisnika prijavljuje da pati od “velikih nuspojava” cijepljenja protiv COVID-19.

Musk je kasnije dodao da je njegov rođak, “koji je mlad i vršnog zdravlja, imao ozbiljan slučaj miokarditisa” nakon cijepljenja, što je dovelo do njegove hospitalizacije. Doista, takozvani miokarditis izazvan cjepivom indiciran je u sve većem broju slučajeva iznenadnih smrti, često kod mladih i atletskih muškaraca, iz cijelog svijeta.

Uz studije koje sugeriraju da injekcije COVID-a nude veću opasnost za mlade odrasle osobe nego za zaštitu, poznati kardiolog i internist dr. Peter McCullough upozorio je da su direkti štetniji od samog koronavirusa.

“Ova epidemija SARS-CoV-2 bila je dovoljno loša, ali sada je program masovnog cijepljenja, koji je primijenjen na dvije trećine svjetske populacije, bio debakl”, rekao je McCullough u komentarima glavnom uredniku LifeSiteNewsa John-Henryju Westenu. “Podsjetimo, imali smo COVID-19 2020. za cijelu godinu i stvarno nije došlo do povećanja smrtnosti svih uzroka. Ali to je stvarno otkucalo 2021. i 2022. godine. U nebo je skočio, u stvari. A jedina nova izloženost sada je masovno cijepljenje. U posljednje vrijeme to vidimo diljem svijeta.”

Brojne mlade slavne osobe i sportaši pretrpjeli su navodno neobjašnjive smrti nakon problema povezanih sa srcem. 2. siječnja 24-godišnja nogometna zvijezda Buffalo Billsa Damar Hamlin pretrpio je srčani udar usred utakmice, zbog čega su se stručnjaci, uključujući McCullougha, zapitali može li za to biti kriv miokarditis izazvan cjepivom.

McCullough je također sugerirao da je 37-godišnji country pjevač iz Oklahome Jake Flint, koji je iznenada umro u snu u studenom prošle godine, možda bio žrtva direkta. “Radna dijagnoza je da se radi o subkliničkom miokarditisu izazvanom cjepivom”, rekao je.

U svjetlu porasta “sindroma iznenadne smrti odraslih” koji se krivi za nezapamćeno povećanje broja mladića koji pate od fatalnih srčanih zastoja, McCullough je tvrdio da treba pretpostaviti miokarditis izazvan cjepivom, kao rezultat cijepljenja protiv COVID-a.

Reagirajući na Muskov tvit u subotu, McCullough je rekao da je njegova nuspojava na pojačivač COVID-a slučaj “reagenenosti”, za koju je izjavio da se povećava od prvog do drugog direkta za 80 puta, a dodatno se povećava za treći hitac.

“Podaci CDC V-safe pokazuju da se 7-8% Amerikanaca toliko razboli da moraju ići u bolnicu. Vrijeme je na vašoj strani za rješavanje zabrinutosti pod uvjetom da više nema injekcija”, dodao je McCullough.

McCullough i niz iskusnih liječnika dugo su podržavali jednostavne medicinske tretmane za COVID infekciju, stvarajući vlastite učinkovite protokole protiv virusa koristeći vremenski testirane lijekove, uključujući lažno zloćudni ivermektin i hidroksiklorokin, između ostalih tretmana.

Studije su dosljedno otkrile da je ivermektin vrlo učinkovit profilaksa protiv COVID-19, a stope uspjeha protiv infekcije prelaze 92 posto.

Isto tako s injekcijama COVID-a, upotreba ivermektina preporučuje se kao mjera detoksikacije protiv proteina šiljaka, za koji su američki liječnici na prvoj liniji upozorili da može proći kroz “krvno -moždanu barijeru”, što potencijalno dovodi do problema s mozgom.

Dr. Joseph Mercola, liječnik osteopata koji ima certifikat odbora u obiteljskoj medicini, ovdje je sastavio opsežan protokol liječenja za one koji žele poduzeti potpuni detoks iz proteina šiljaka, bilo iz direkta ili virusa.

Nadalje, Savez za kritičnu skrb o kritičnoj skrbi za COVID-19 na prvoj liniji (FLCCC), skupina vodećih stručnjaka za kritičnu skrb koji su se okupili u ožujku 2020. kao odgovor na krizu uzrokovanu koronavirusom, također je osmislila protokol liječenja za one koji pate od “sindroma nakon cijepljenja”, povezanog s učincima covid injekcija.

Skupina je sastavila vodič na 58 stranica pod nazivom “Pristup upravljanju sindromom nakon cjepiva” koji opisuje detaljan medicinski protokol za one koji pate od nuspojava uzrokovanih cijepljenjem COVID-om. Vodič naglašava uporabu ivermektina i povremeni dnevni post kao jednu od najvažnijih “terapija prve linije” protiv sindroma nakon cijepljenja.

KOMENTARI

Ca34: Imao sam ozbiljne reakcije na 1. pojačivač koji sam bio prisiljen primiti protiv svoje volje (inače nisam mogao nastaviti raditi u bolnici). Također sam dobio ozbiljne nuspojave nakon izvorna dva hica još u prosincu 2020. Nekoliko tjedana nakon što je moj nepotrebni pojačivač bio kada je izašlo definitivno istraživanje koje potvrđuje da direkti NE sprječavaju širenje Covida. Dakle, razlog da se ubadamo kako bismo zaštitili bebe i starije od naših klica nije bio ni istinit jer pucnjevi ne rade.

ODGOVOR: Pretpostavka je tada bila da ako se svi mi mladi i sredovječni odrasli cijepimo, to će zaštititi bebe i starije osobe poput vas od hvatanja NAŠIH klica. To je bilo jedino opravdanje koje je imalo smisla i pokazalo se lažnim jer ti direkti ne zaustavljaju širenje Covida.

Einstein: Premalo se raspravlja o tome kako inaktivirati toksine SARS-CoV-2 iz Pfizera i Co.
Osim toga, trebalo bi razviti brzi test na trovanje cjepivom. Analiza urina bila bi najjednostavniji način otkrivanja toksina kod cijepljenih osoba.
U mokraći se svi toksini iz cjepiva PROTIV SARS-CoV-2 mogu jasno otkriti i ispitati. Osim toga, može se točno istražiti jesu li šiljci iz snimaka SARS-CoV-2 prisutni na receptorima trombocita. Osim toga, visoka razina proteina u mokraći može ukazivati na proteine šiljaka. Dakle, stvarni sastav proteina šiljaka može se detaljno proučiti u laboratoriju.
Konačno, treba istražiti kako deaktivirati umjetne toksične proteine šiljaka, adenovirus mRNA i glasničku RNA sekvencu iz Pfizera.
Prvi obećavajući prirodni lijekovi već su dostupni u tu svrhu. Andrographis paniculata blokira SARS-CoV-2 šiljke i sprječava krvne ugruške. U laboratoriju se mora razjasniti može li Andrographis također blokirati i uništiti umjetno proizvedene šiljke. Andrographis blokira ACE2 receptore ljudskih stanica, kao i HS receptore trombocita. Andrographis također blokira transkripciju virusne SARS-CoV-2 RNA.
Quercetin bi mogao biti kandidat za blokiranje Pfizerove mRNA.
Proteini šiljaka mogli bi biti uništeni prolinskom proteazom, budući da su laboratorijski šiljci stabilizirani prolinskim moietiesima.
-kora nara protiv adenovirusa. AstraZeneca uključuje dionice adenovirusa od čimpanza.
Bila bi sreća da su šiljci i mRNA iz Pfizerove mješavine Astra Seneca i drugih otrova slični pravim virusnim šiljcima i virusnoj mRNA. Jer tada postoji vrlo dobra i realna šansa da bi prirodni agensi za koje se pokazalo da djeluju protiv šiljaka i mRNA virusa SARS-CoV-2 također mogli eliminirati otrovne tvari iz snimaka otrova.
Sada sam imao svoje prvo dobro iskustvo s Andrographisom protiv trovanja cjepivom kod svojih pacijenata.
Andrographis Paniculata dodatno je poznat po dobrom učinku protiv raka. re su bezbroj pozitivnih rezultata istraživanja o tome. Cijepljeni pacijent koji je dobio rak štitnjače nakon cijepljenja već je uzeo Andrographis prije kemoterapije. Mjesecima ima dobre vrijednosti. Nuspojave tijekom kemoterapije bile su sveukupno vrlo niske. Također nije bilo gubitka kose.
Antikancerogeni učinak Andrographis Paniculata.
Primjeri: Ozbiljni rezultati znanstvenih istraživanja.
BC: Ne znam pod kakvom zabludom moram biti da bih vjerovao da je ovaj sotonist primio čak 1 hitac ili nije svjestan da su pucnjevi uglavnom otrovni. On je sa Luciferijancima i onima koji odlučuju o WEF-u. Ne vjerujem ovom sotonistu ni na trenutak. Primio je 4 hica u moju nogu!! Mora reći nešto kako bi oni istinski ozlijeđeni mislili da nisu sami. Lažljivac ne zavarava neke od nas.

Eword: Mislio sam da će Musk biti dovoljno pametan da ne puca eksperimentalno. Pogriješio sam. Želim mu sve najbolje.

WhiteSoxfan: Možda Musk i dr. McCullough mogu imati privatni razgovor s Trumpom i dati mu neke ideje za korekciju tečaja o cjepivu.

AlphaLady777: Neki ljudi imaju više novca nego mozga. Idi figura, multimilijarder je bio dovoljno glup da puca na smrt, dok sam ja odbila biti starija, siromašna, žena beskućnica više od 10 godina.

Gerh: Blagoslovi vas za hrabrost i zdrav razum, oba atributa u nedostatku ovih dana. $$$ ne jamči inteligenciju ili moć rasuđivanja. Želim vam sve najbolje i nadam se da ćete uskoro opet imati dom. Zagrljaji iz Kanade.

Ca34: Pretpostavka je tada bila da ako se svi mi mladi i sredovječni odrasli cijepimo, to će zaštititi bebe i starije osobe poput vas od hvatanja NAŠIH klica. To je bilo jedino opravdanje koje je imalo smisla i pokazalo se lažnim jer ti direkti ne zaustavljaju širenje Covida.

RussianGermanEnglishIrish: Ne zanima me što Musk kaže. Ne vjerujem mu!

WhiteSoxfan: To je točno, ne biste trebali potpuno vjerovati ni jednoj osobi. Prvo pogledajte načela koja podučavaju, a zatim pogledajte kako slijedite ono što kažu ili podučavaju sljedeće. Kao što je netko jednom rekao, parafrazirajući: “Jedini kojem biste trebali dati sve svoje ‘špekule povjerenja’ je Gospodin”. Što se tiče Muska, znate li nekoga s njegovom vrstom novca i utjecajem koji čini više dobra? I on ima neke upitne ideje, ali tko sa svojom vrstom utjecaja, ne? Mislim da je pogrješno nazvati nekoga zlim, ako sve njihove ideje nisu “dobre”… prema našem standardu. Kako ja gledam na to, on radi neke dobre stvari, a ja ću mu dati neke od svojih “povjerljivih pikula”. Učinit ću to dok se ne pokaže nezaslužnim za njih. Kao što izreka kaže, ne bismo trebali biti prebrzi da izbacimo bebu s vodom za kupanje. Samo mojih 2 centa.

Ca34: Imao sam ozbiljne reakcije na 1. pojačivač koji sam bio prisiljen primiti protiv svoje volje (inače nisam mogao nastaviti raditi u bolnici). Također sam dobio ozbiljne nuspojave nakon izvorna dva hica još u prosincu 2020. Nekoliko tjedana nakon što je moj nepotrebni pojačivač bio kada je izašlo definitivno istraživanje koje potvrđuje da direkti NE sprječavaju širenje Covida. Dakle, razlog da se ubadamo kako bismo zaštitili bebe i starije od naših klica nije bio ni istinit jer pucnjevi ne rade.

Alina Rodos: Žao mi je što se nadam da ćeš biti dobro i da ćeš moći nastaviti raditi, a da ti ovo ne bude nametnuto.

CMHope: Ako je vaša bolnica to zahtijevala za zaposlenje, možete podnijeti zahtjev za radnički komp, ali je predloženo da odvjetnik koji se specijalizira za radnički komp bude uspješan – to je regres za pomoć budući da vx tvrtke uživaju potpunu zaštitu od odgovornosti

David McLoone, https://www.lifesitenews.com/news/elon-musk-says-he-suffered-major-side-effects-after-taking-second-covid-booster/?utm_source=popular

Povezane objave

Interaktivna digitalna lektira

HF

Podatci su vrjedniji kriminalcima

HF

Klinička epidemiologija

HF

Meduze postaju vladarice Jadrana

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više