Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Trump upozorava na Treći svjetski rat dok se papa Franjo oštrije obrušava na latinsku misu

Liz Yore naziva otvaranje nove abrahamske obiteljske kuće u Ujedinjenim Arapskim Emiratima “zabrinjavajućim razvojem događaja”

 

U ovotjednoj epizodi emisije Faith & Reason, panel raspravlja o ozbiljnim vremenima u kojima živimo, što je vidljivije razornim potresima u Siriji i Turskoj, upozorenju Donalda Trumpa da svijet nikada nije bio bliži Trećem svjetskom ratu nego što je sada, te nastojanjima pape Franje da se još teže obračuna s latinskom misom, sve dok promoviraju laž međureligijskog ‘bratstva’.

U ovotjednoj epizodi emisije Faith & Reason John-Henry Westen, Liz Yore i otac James Altman razgovaraju o ozbiljnim vremenima u kojima živimo, što je vidljivije po razornim potresima u Siriji i Turskoj, upozorenju Donalda Trumpa da svijet nikada nije bio bliži Trećem svjetskom ratu nego što je sada, a nastojanje pape Franje da se još više obruši na latinsku misu, sve dok promovira laž međureligijskog “bratstva”.

Kao reakciju na Trumpove izjave o Trećem svjetskom ratu, otac Altman podsjeća nas da nitko ne pobjeđuje i da svi gube u slučaju nuklearnog rata. Dakle, pita se, zašto mainstream mediji i naši globalistički vođe guraju propagandu o tome da Vladimir Putin potencijalno koristi nuklearke kako bi se snašao u Ukrajini?

“Rusija nije ni blizu pritisku na gumb nego Kina, nego Sjedinjene Države”, kaže on. “I zašto nas onda ispunjavaju ovim narativom i ovom propagandom u manipulativne svrhe? A ako smo sumnjali koliko daleko će ići da manipuliraju nama, vidjeli smo to u ožujku 2020., kada su zatvorili svijet zbog ‘straha od straha’. Ovo nije ništa drugo nego strahopoštovanje. I s kojim ciljem? U koju svrhu?”

Odgovor je, kaže otac, gurnuti ideju vlade jednog svijeta. Štoviše, globalistički prizvuk takvog koncepta prisutan je i u brizi pape Franje zbog “bratstva” između katolika, muslimana i Židova, budući da su oboje ukorijenjeni u istoj sekularnoj humanističkoj filozofiji.

Liz Yore naziva otvaranje nove abrahamske obiteljske kuće u Ujedinjenim Arapskim Emiratima “zabrinjavajućim razvojem događaja”. Izravna posljedica deklaracije iz Abu Dhabija koju je potpisao papa Franjo, novi viševjerski centar također je široko prihvaćen kao ruglo katoličkoj arhitekturi.

“Potpisivanje dokumenta, grljenje i ljubljenje Francisa i [Ahmeda] el-Tayeba, to je prijevara. To je farsa. Jer u stvarnosti, el-Tayeb kaže da islam nije kompatibilan sa Zapadom. To mu je izašlo iz usta”, kaže ona. »Dakle, trebamo vjerovati da je ova religija jednog svijeta, ovaj abrahamski vjerski centar, ona u kojoj će se obnoviti mir. Zapravo, postoje ozbiljne razlike. Dvije tisuće godina kršćanstva pokazalo je ozbiljne razlike među religijama.”

“Posao Pape je štititi učenja Katoličke crkve i evangelizirati vjeru, a ne grliti se i ljubiti i potpisivati sporazume s nekim tko se pretvara da mu je brat u vjeri”, dodaje ona.

https://www.lifesitenews.com/news/trump-warns-of-world-war-iii-as-francis-cracks-down-harder-on-the-latin-mass/?utm_source=top_news&utm_campaign=usa

Povezane objave

Putin istrijebio “ludog” znanstvenika zbog cjepiva protiv Covid-19

hrvatski-fokus

Opasnosti od Ursule von der Leyen

HF

Vjetrovi rata, ljudski i Božji planovi

HF

Sirijska vlada sve poželjnija

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više