Hrvatski Fokus
Gledišta

Stigla pojačanja

Novi sastav Izvršnoga odbora HNV-a

 

„Hrvatsko“ nacionalno vijeće iz Subotice, čija je predsjednica Bunjevka iz donjotavankutske hrvatske crne rupe, dobilo pojačanje u novom Izvršnom odboru tako što su sada svi njegovi članovi Bunjevci iz te iste rupe, a predsjednica Izvršnog odbora je još i supruga rođenog brata predsjednice „Hrvatskog“ nacionalnog vijeća! Pravi nastavak bunjevačkog famillien romana! Za NIU „Hrvatska riječ“ famillien epizoda je završena imenovanjem supruga rođene sestre ministra Bunjevca u srbijanskoj vladi iz te iste rupe!

Ministarstvo za ljudska i manjinska pitanja i društveni dijalog u srbijanskoj vladi, čiji je najnoviji ministar već spomenuti Bunjevac iz donjotavankutske hrvatske crne rupe, dobilo je pojačanje tako što je ministar sam u svom ministarstvu „angažirao“ (za čega?) još jednog svog Bunjevca iz te iste rupe!

Predsjednica „Hrvatskog“ nacionalnog vijeća je na prvom sastanku kod svog ministra postavila kao prvo pitanje nedovoljno financiranje nacionalnih vijeća, što je pravi odraz velike brige za 57.900 Hrvata u Srbiji!

Uz to je ministar Bunjevac, inače i prijedsjednik „jedine relevantne hrvatske političke stranke u Srbiji“, bunjevačkim manipulacijama ugurao u srbijanki parlament još jednog svog Bunjevca iz te iste rupe da „zastupa“ sve Hrvate u Srbiji!

Nemajući kud, oduševljeni do bezumlja, ovdašnji Hrvati se masovno prerušavaju u kojekakve smiješne likove. Bunjevci iz donjotavankutske hrvatske crne rupe i to pripisuju svom uspjehu jer su postigli da se ovdašnji Hrvati vrate na svoja tradicionalna stanja na ovom prostoru, stručno rečeno čuvanju svoje najznačajnije kulturne baštine!  

Veseli i sretni Hrvati u Srbiji na Dnevniku na hrvatskom jeziku, u kojem su glavna urednica i voditeljica također iz donjotavankutske hrvatske crne rupe.

Najsretniji Hrvati u Srbiji bit će oni koji ne budu htjeli nikada skinuti ovo ruvo sa sebe!

Branimir Miroslav Tomlekin

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Povijest kao znanost

HF

Gruba manipulacija registra i popisa

HF

Ustavni suci odgovorni za grubu manipulaciju brojem birača s fiktivnim prebivalištem u Hrvatskoj od 2000. do 2011.

hrvatski-fokus

Je li Hrvatska talac HSP-a?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više