Hrvatski Fokus
Religija

Samo molitvena mobilizacija spriječit će bergoglijsku sektu da donese prokletstvo Pragu i europskom kontinentu

Pozivi kardinalima, biskupima i vođama kršćanskih crkavapozivi na pokajanje i ispovijedanje vjere

 

 

Dragi češki i moravski biskupi i svećenici,

svi znate da bi se takozvana Kontinentalna skupština Sinode o sinodalnosti 2021.-2024. trebala održati u Pragu 5. i 12. veljače. Na njemu će sudjelovati LGBTQ promotori s 39 Europskih biskupskih konferencija. Njihova koncelebrirana misa održat će se u praškoj katedrali 8. veljače u 6 sati.

Postavljaju se dva pitanja:

1) Tko je inicijator i promotor Sinode o sinodalnosti?

2) Što je zapravo sinoda o sinodalnosti?

Inicijator i promotor takozvanog sinodalnog putovanja je takozvani papa Franjo. Tko je Francis Bergoglio? Mora se znati da je on očiti heretik, odnosno nevažeći Papa. Nitko mu se ne smije pokoriti ili ga poslušati, inače će snositi Božju kletvu koja je pred njim. Tijekom svog nevažećeg pontifikata, Bergoglio se u gestama i riječima očitovao kao veliki širitelj sodomije i poganstva. Gestom ljubljenja stopala transseksualca (2015.) pokazao je svoje odobravanje transseksualizma. Ova seksualna devijacija povezana je s kriminalnom promjenom spola. Zbog svoje izdaje Boga i njegovih zapovijedi, on je ipso facto na sebe donio anatemu – ekskomunikaciju, to jest isključenje iz Crkve. Također je više puta ekskomuniciran za kriminalnu promociju genetskog seruma mRNA zvanog cjepivo. Osim toga, anatematiziran je za promicanje sodomitskog braka i posvajanje djece (2020.), kao i za ukidanje Božjih zapovijedi i njihovu zamjenu subjektivnim pristupom, ne samo u pobudnici Amoris Laetitia. Cijeli njegov otpadnik i autodestruktivno usmjeravanje utjelovljeno je u dnevnom redu pod nazivom Sinoda o sinodalnosti. U biti, to je praktična transformacija Katoličke crkve, kako je naveo Card. Kasper. U što bi se Katolička crkva trebala transformirati legalizacijom LGBTQ perverzije i poganskog idolopoklonstva? To je transformacija u new age anti-Crkvu koja štuje demone i Sotonu. Sinodalni put Bergogliove sekte potpuna je izdaja Kristova evanđelja i crkvene tradicije. Zapravo, to je put ujedinjenog jastva koji voli laž i vodi, legalizacijom grijeha, do vremenskog i vječnog uništenja. Tko god želi biti spašen, mora se radikalno odvojiti od tog puta, jer iza njega stoji duh laži i smrti. Taj duh može tako pametno prevariti um i potisnuti savjest da se osoba toliko poistovjećuje s njim da dobrovoljno kroči putem moralnog i duhovnog samoubojstva.

Bergogliova sekta, koja okupira Crkvu, gradi svoju pseudohijerarhiju i novu generaciju svećenika u kojoj LGBTQ osobe i feministice trebaju imati ključnu ulogu.

Nije tajna da Bergoglio tvori duhovno jedinstvo s trenutno najvišim masonskim krugovima. Umjesto Kristova Evanđelja, on promiče sodomista, covida, ekološkog, švapskog i neopaganskog anti-evanđelja. Ovo bergoglijsko anti-evanđelje ruši Božje prokletstvo (Gal 1,8-9) i tako stvara uvjete za globalistički cilj “zlatne milijarde”. Ovo je ozbiljan posao! Kletva koja proizlazi iz ovog skupa crkvenih Juda past će ne samo na Crkvu, već i na cijelu naciju, i kroz nju na cijelu Europu.

Što je Božja kletva? Božja kletva je kazna za propovijedanje lažnog evanđelja (vidi Gal 1:8-9). Donosi duhovnu tamu koja potiskuje savjest i ostavlja po strani zdrav razum. Kao rezultat toga, čovjek više ne razlikuje laž od istine, dobro od zla, pravdu od nepravde. Stoga se ne može oduprijeti lažima i zlu te slijedi put vremenitog i vječnog samouništenja.

U Europi se ovih dana vodi rat. Dragi češki i moravski biskupi, osim ako vjernicima ne kažete istinu o tome kakav je strašan zločin kontinentalna faza Sinode o sinodalnosti, budući da legalizira LGBTQ perverziju i idolopoklonstvo i ruši kletvu, svojom pasivnošću stvorit ćete uvjete da se europski kontinent tragično depopulira, tj. Sigurno ne možete spriječiti okupljanje bergoglijanske sekte u Pragu, ali ste dužni pred Bogom pružiti odgovarajuće zadovoljstvo. Vaša dužnost nije samo reći istinu, već i pozvati narod na kontinuiranu molitvu do kraja ove 2023. godine.

Koristeći izraz “dobrodošlica nepoželjnom”, takozvano sinodalno putovanje crkveno legalizira sva amoralna odstupanja i perverzije, takozvani LGBTQ. Činjenica da slovo “Q” također pokriva sadizam i seksualna ubojstva je skrivena. Određeni manijak s orijentacijom “Q” prerezao je grkljane više od 50 žena. Danas bi ta “nepoželjna osoba” bila puštena iz zatvora i “primljena u crkvenu zajednicu” kako bi mogla nastaviti živjeti u skladu sa svojom seksualnom orijentacijom Q uz blagoslov Crkve.

Podržavajući LGBTQ perverziju, Bergogliova sekta i njezino sinodalno putovanje potpuno bojkotiraju i poništavaju Božje zapovijedi i prirodni moral. Sinodalni proces s ovim programom je izravna pobuna protiv Boga. Ona, dakle, ruši kletvu na Crkvu i narode, čiji je plod genocid čovječanstva.

Danas svatko mora shvatiti važnost i nužnost duhovne mobilizacije! Započnite molitvenim satovima koji uključuju takozvani Sveti sat od 8 do 9 sat. Odvojite ovo vrijeme za Boga i komunikaciju s Njim u molitvi. Uz svakodnevnu molitvu od 8 do 9 sat, neka svatko svakodnevno čuva svoj jednosatni molitveni sat svaki četvrti tjedan. Postoje četiri skupine koje se izmjenjuju nakon tjedan dana, stvarajući tako kontinuiranu molitvu danju i noću. Isus obećava da će Bog intervenirati (Lk 18). Ali nemojte čekati dok vas netko ne organizira. Započnite svaki na svoju ruku sa svojim molitvenim satom. Postoji opasnost da bi organizacija uzrokovala da izgubite strateško vrijeme u kojem je molitva potrebna. Ne zaboravite moliti ni krunicu. To je, u biti, kontemplativna unutarnja molitva. Usmjerena je na osnovne istine našeg spasenja. Ona se odražava na otajstvo utjelovljenja Božje riječi, Kristovu patnju, smrt i uskrsnuće te slanje Duha Svetoga. Ovu kontemplaciju duhovno prate Majka Isusova i naša duhovna Majka dok recitiraju Zdravo Mariju. Neki katolici čak mole tri krunice dnevno. Drugi mole razne molitve za određene osobe, za njihovo obraćenje ili za ustrajnost u dobru. Sa spoznajom da me Bog vidi i čuje, dovodim pred njega određenu osobu, a zatim molim Očenaš za tu osobu, zatim Zdravo Mariju za drugu osobu, Vjerovanje za drugu, Pod vašom zaštitom za drugu itd. Deset zapovijedi može se kombinirati s molitvom prema načelu “agere contra”. Podijelimo iskustvo nekih:

Izgovarajući Deset zapovijedi, kada izgovaramo riječi: “Prva zapovijed: Nećete imati drugih bogova prije mene”, moramo stati i shvatiti da se ta zapovijed danas gazi propovijedanjem krivovjerja i okultizma, što utječe na cijelu Crkvu, uključujući biskupe i svećenike. Ali sada, suprotno ovoj bolnoj stvarnosti, priznajem: Nećete imati drugih bogova prije mene!

“Druga zapovijed: Nećete uzalud uzimati ime Gospodina Boga svojega.” Znam da mnogi ljudi zloupotrebljavaju Božje ime, i vjernici i nevjernici. Često je javno bogohuljenje. Ipak, priznajem sada: Nećete uzeti ime Gospodina Boga svojega uzalud!

Na sličan način, stojeći pred Bogom u molitvi, osoba razmišlja i o drugim zapovijedima Dekaloga.

Hoće li u Češkoj i Moravskoj biti 7 Božjih ratnika koji nisu i neće pognuti koljena Baalu i njegovom podanici Bergogliu? (usp. Rim 000) Danas se ponovno čuje proročki glas kao i jednom na Karmelu (usp. 11Ki 1): “Koliko dugo ćete vi, katolici, šepati između dva mišljenja? Ako je Baal tvoj bog, a Bergoglio tvoj papa, onda ga slijedi! Ali imajte na umu da se tako odričete pravog Boga i odabrali ste samoubilački put takozvane sinodilnosti, koji završava u ognjenom jezeru. Ali ako je Gospodin vaš Bog, slijedite ga! Vratite njegove oltare u svojim srcima da vatra ljubavi prema Bogu može izgorjeti na njima i da se sveta i živa žrtva može ponuditi obdržavanjem Božjih zakona i zapovijedi!”

Povelja 77 disidenata u Češkoj Republici prkosila je totalitarizmu zvanom komunizam. Neka Katolička povelja 23, uspostavom molitvenih straža, prkosi Antikristovom totalitarizmu zvanom Bergoglianizam!

Dragi biskupi, svećenici i vjernici, podignite svoje opuštene ruke i nesvjestica srca i vapite Bogu danonoćno u svojim molitvenim stražama (usp. Izdržite do kraja 18. godine. Zamolite Boga da spriječi kletvu koju bergoglijska sekta programira za Prag i europski kontinent.

Ilija, patrijarh bizantske katoličke patrijaršije, Methodius i Timothy OSBMr, biskupi tajnika, https://bcp-video.org/only-prayer-mobilization/

Povezane objave

Blaženi hrvatski kralj Karlo IV.

HF

Ante Gabrić u Indiji

HF

Osramoćena Crkva!

HF

Luksemburški kardinal Hollerich vjerni sljedbenik pape Franje

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više