Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Vojna uhićenja članova Zaklade Gates

Uhićena dvojicu visokih članova još uvijek operativne zaklade

 

Specijalne snage Sjedinjenih Država uhitile su koncem veljače dvojicu visokih članova još uvijek operativne zaklade Billa i Melinde Gates, izvršnog direktora Marka Suzmana i financijsku direktoricu Carolyn Ainslie pod optužbom za posjedovanje dječje pornografije, ugrožavanje djece i trgovinu djecom, rekli su izvori iz ureda generala Erica M. Smitha za Real Raw News.

Zaklada Gates doživjela je težak udarac u rujnu 2021., kada je Korpus suca američke mornarice generalnog odvjetnika objesio eugeničara i pedofila Billa Gatesa u jezivoj egzekuciji. Podjela Bijelog šešira američke vojske zaplijenila je znatan dio Gatesove domaće imovine, uključujući nekoliko nekretnina, a zatim ih likvidirala za preraspodjelu obiteljima čije je živote Gates sve samo ne uništio. Ubrzo nakon toga, vojska je uhitila Gatesovu otuđenu bivšu suprugu Melindu, za koju se ispostavilo da je glumac Kevin Kline u povlačenju. Istražiteljima je Kline rekao da je on spolno preraspoređeni plamteći homoseksualac i da je Gates naredio ubojstvo prave Melinde jer je bila “neprestano dosadna i da je stalno prigovarala” što nije moglo zadovoljiti Billove izopačene želje. Također je rekao da je Bill angažirao nekoliko drugih transvestita da portretiraju Melindu, ali ih je i pogubio jer nisu zadovoljili njegove seksualno devijantne potrebe. Kline je na koncu optužen kao suurotnik, ali je njegov vojni sud stalno odgađan, budući da je pomagao vojsci u identificiranju i privođenju kriminalnih članova zaklade Gates.

Navodno živi u ugodnoj GITMO ćeliji u zamjenu za suradnju. Naš izvor je rekao da je vojska stavila Gatesovo pitanje na čekanje nakon Billove likvidacije, dok je slijedila despote u zločinačkom Bidenovom režimu. U siječnju, nakon što je general Smith preuzeo zapovjedništvo, mornarički istražitelji ponovno su razmotrili Klinea, koji je rekao da njegovo uhićenje i smrt Billove žene nisu spriječili Zakladu da zaradi milijarde dolara trgujući djecom. Unatoč zatvaranju, Kline je imao nevjerojatno znanje o trenutnim miješanjem moći unutar Zaklade i molio je istražitelje da rigorozno gledaju Suzmana i Ainslie, navodeći njihove “pedofilske tendencije”.

Zapovjedništvo za kibernetički prostor američke vojske i zapovjedništvo snaga marinaca prodrli su u njihova radna i kućna računala i pronašli nezamislive – opscene slike djece i oglase napisane kako bi ih založili najvišim ponuđačima u inozemstvu. Suzmanovo kućno računalo imalo je 500.000 fotografija i videozapisa pretpubertetske djece u kompromitirajućim položajima, a Ainslie je imala i gore: najslikovitije neprikladne fotografije koje se mogu zamisliti, pokazujući mlade djevojke kako “zabavljaju “starije muškarce.

Jedan analitičar Cyber Commanda povraćao je vidjevši određenu sliku i zatražio dopust. Na njoj se vidi lukavo maskirani muškarac koji drži pištolj na djevojčinom hramu dok je izvodila oralni seks. Ostale slike bile su jednako uznemirujuće, što je navelo JAG da zapečati dokaze dok odvratni dvojac ne odgovori vojnom sudu.

Specijalci su uhitili Suzmana u njegovoj palači u Redmondu u Washingtonu, gdje je bludničio s dvojicom maloljetnih muškaraca visoko na ketaminu, disocijativnom anestetiku koji se medicinski koristi za indukciju i održavanje anestezije. Također se koristi kao rekreativna droga. Suzman je očito bio napušen na PCP-u i pokazao je nadljudsku snagu za štreberskog 51-godišnjaka. Odbacio je dva operatera specijalnih snaga i pao u nesvijest tek nakon što mu je 15 strjelica za elektrošokere udarilo u prsa. Specijalci su pronašli vrećicu od 25 grama fenil cikloheksil piperidina, ili anđeoske prašine, na noćnom ormariću. Maloljetni dječaci, kaže naš izvor, bili su toliko “razmaknuti” da su mislili da su njihovi osloboditelji novaci američke vojske koji su ih došli novačiti kako bi se borili protiv Vladimira Putina u Ukrajini. Suzman su stavljene lisice i odveden u vojni centar za preradu, dok su djeca smještena u zaštitni pritvor dok se ne pronađu njihovi roditelji ili zakonski skrbnici.

U nedjelju su specijalci zarobili Ainslie u njezinom domu u Seattleu. Prema našem izvoru, ponašala se kao “Karen”, ukorivši uhićenje jer nije bila prisutna policajka koja bi je pretresla. Glavni policajac joj je rekao da se ne pridržava političke korektnosti jer je ispod haljine pronašao pištolj kalibra .32 uvučen u bedrenu futrolu. Kad su joj rekli da će biti poslana u GITMO, Ainslie je otkrila: “Ne, ne, ovo se ne bi trebalo dogoditi.”

“Imamo još dva, ali nedovoljno. Govorimo o moralno izopačenijim ljudima na svijetu, i oni se moraju suočiti s pravdom, pravom pravdom. Nevjerojatno je koliko sotonskih pedosa ima vani, koji djeluju na otvorenom. Oni su oni koji nagrizaju sustav. Imaju zlo u očima. I na kraju ćemo ih sve dobiti”, rekao je naš izvor na kraju.

Michael Baxter, https://realrawnews.com/2023/02/military-arrests-gates-foundation-members/

Povezane objave

Organizira se pokret “Euroazija”

hrvatski-fokus

Sastanak u Bruxellesu pokazao je da Europa nema lidera, a pameti sve manje

hrvatski-fokus

Kriza nakon zlatnog desetljeća

HF

Crtice iz povijesti Makedonije

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više