Hrvatski Fokus
Znanost

Marinci “Unalive” Clinton klonovi u New Yorku i San Diegu

Kako su ubijeni klonovi Billa i Hillary Clinton

 

“Prava epidemija nikada nije bila Covid; to su svi prokleti klonovi”, rekao je izvor iz ureda generala Erica M. Smitha za Real Raw News nakon što su američki marinci u ponedjeljak “neživjeli” dva Hillary Clonea na suprotnim stranama zemlje u isto doba dana.

Kada je general Smith čuo da će Clinton prisustvovati komemoraciji u ponedjeljak za liberalnog milijardera koji mu je navodno 23. veljače 2023. smjestio metak u mozak, aktivirao je marinski izviđački vod kako bi istražio tu tvrdnju. Bio je dvostruko zabrinut jer je Clinton također trebao prisustvovati marendi za prikupljanje sredstava u restoranu Coasterra u San Diegu – udaljenom 3 km i samo sat vremena nakon što je trebao početi memorijal Thomasa H. Leeja na Manhattanu. Osim ako osoba koja se tvrdi da je Clinton nije imala pristup transporteru Zvjezdanih staza ili bi mogla upravljati SR-000 Blackbirdom, nije se mogla magično pojaviti istovremeno u New Yorku i Kaliforniji.

Drugi marinski odred posjetio je New York kako bi vidio je li Clintonov izgled isplivao na Leejev spomenik. Obje momčadi imale su jasna pravila angažmana. Prvo shvatite jesu li varalice bili klonovi ili ljudski akteri. Ako su klonovi, “nepromjenjivi” ih; ako glumci, uhitite.

Izvršavanje tog zadatka značilo je da će marinci morati izolirati i uhvatiti Clintonove kopije, a zatim ih pregledati zbog abnormalnosti – ravnih stopala, nestalih kutnjaka, deformiranih genitalija – uobičajenih među klonovima pronađenim u laboratorijima za kloniranje Aljaske i Missourija. Naš izvor nevoljko je dijelio dodatni nedostatak – heterochromia, prisutnost različitih obojenih očiju u istoj osobi. Heterokromija kod ljudi pojavljuje se ili kao nasljedna osobina koja nije povezana s drugim bolestima, kao simptom različitih sindroma, ili kao posljedica traume.

Bijeli šeširi kažu da klonovi među nama skrivaju defekt obojenim kontaktnim lećama ili korektivnom operacijom.

Marinci u New Yorku uočili su bijednog Clintonovog dvojnika ispred Lincolnovog centra za izvedbene umjetnosti, gdje se družio s ožalošćenima koji su odali posljednju počast Leeju. Na tajnom zadatku i na daljinu, zavirivali su u njegovo mršavo lice dalekozorom, tražeći telltale znakove dvostrukog tijela s maskom ili polivenog šminkom – šavove oko vrata, osobu kaparisoniranu prekomjernom odjećom koja ne priliči vremenu, nerazmjer u veličini i obliku ušiju itd., Ali nisu se mogli odlučiti sa svog krova, 100 metara dalje. Na njihovo iznenađenje, čovjek koji izgleda kao bivši predsjednik Bill Clinton pridružio se Hillary dok je gomila ožalošćenih napustila službu zbog limuzina koje su se naguravale u blokiranoj ulici.

William Jefferson Clinton stvarni umro je trovanjem nakon svog vojnog suda u zaljevu Guantanamo u rujnu 2021. Njegova otuđena žena, lezbijka, obješena je na smrt u GITMO-u četiri mjeseca ranije.

“Ovo je bila prilika da se jednim udarcem nokautiraju dvije muhe. Želimo uništiti što više klonova, prorijediti te brojeve, dok radimo na pronalaženju svih laboratorija, ali i dalje pokušavamo biti svjesni da bi to mogli biti glumci, i želimo znati tko ih plaća. Kad su Clintonovi ušli u limuzinu i odvezli se, marinci su ih pratili. Nije lako jer je Manhattan jedno od najnapučenijih mjesta na planetu. Ako su pokušali zaustaviti automobil, imali su i vozača s kojim su se trebali boriti”, rekao je naš izvor.

Marinci su odabrali strpljenje umjesto nesmotrenosti, a limuzinu su zasjenili dok se kretala gradskim ulicama i na kraju napustili Manhattan u Queens preko mosta u 59. ulici, na kraju stigavši u bogatoj Astoriji kasno poslijepodne. Limuzina se zaustavila u mirnom slijepom ulici pored raskošnog trokatnog doma u viktorijanskom stilu. Nakon što je vozač otvorio prtljažnik kako bi preuzeo prtljagu, marinci su povukli potez, omamljujući vozača i izvlačeći Clintonove kopije iz vozila. Bill i Hillary su prosvjedovali vičući: “Zar ne znaš tko smo?” Zapovjednik postrojbe odgovorio je: “Znamo tko niste”, dok je njegov tim gurnuo par u civilni kombi i počeo ih ispitivati zbog pokazatelja klonova. Naravno, oboje su imali pale lukove i nosili kontakte kako bi prikrili neprilagođene oči. Dvojac je inzistirao da su “gospođa i gospodin predsjednica Hillary Clinton” i rekao da imaju “osiguranje otkupnine”. Zapovjednik jedinice upitao je: “Ako ste Bill Clinton, gdje je vaš detalj tajne službe i zašto imate jedno smeđe i jedno plavo oko”, na što je Billov klon odgovorio: “Oni bi trebali biti ovdje, a ja sam uvijek nosio kontakte, tako da nisam izgledao čudno.”

“To nam govori da su klonovi, tijekom procesa sazrijevanja, programirani da objasne razlike sa stvarnim člankom, ali vjeruju da su stvarni ljudi. Marinci su ih ‘neživjeli’, metkom u glavu. Došlo je do nesretne komplikacije. Morali su uzeti vozača, koji je bio običan vozač koji je vjerovao da se javlja i ostavlja Clintonove. I on je pritvoren, vrišteći kad je vidio krvavo ubojstvo a i kad daje vidio nas kako otimamo Clintonove – nije vidio da su klonovi upucani. Dakle, pokušavamo to shvatiti”, rekao je naš izvor.

U međuvremenu, marinci u Kaliforniji imali su više uspjeha u izolaciji svoje kopije Hillary Clinton. Nakon što je napustila Coasterra soiree u San Diegu, Hillaryn faksimil šetala je sama duž pristaništa u luksuznoj Sunrose Resort Marini. Strijelica za smirenje pogodila ju je u vrat, a marinci su je okružili, žurno smjestivši onesviješteno stvorenje na stražnje sjedalo SUV-a koji je čekao. Za razliku od klonova iz New Yorka, Hillary iz San Diega imala je “normalne oči”, no marinci su pronašli druge znakove tehnologije kloniranja: njihova Hillary nije imala genitalije.

Marinci su pogubili klona. “Svi klonovi su sada u kampu Pendleton i proučavaju se. Imamo tragove o drugim laboratorijima za kloniranje, kako u SAD-u tako i u inozemstvu, pratimo. Teško je reći koliko ih je pušteno u javnosti”, rekao je naš izvor na kraju.

Michael Baxter, https://realrawnews.com/2023/03/marines-unalive-clinton-clones-in-new-york-and-san-diego/

Povezane objave

Dokažite se svojim radom

HF

Remek-djelo osmanske arhitekture u Hrvatskoj

HF

Znanstvenici za klimu zbunjeni su zašto se Antarktika nije zagrijala 70 godina unatoč porastu razine ugljikovog dioksida

hrvatski-fokus

Veća stope zaraze među trostruko cijepljenim

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više