Hrvatski Fokus
Društvo

SODOMIJA – Španjolska dozvoljava spolne odnose sa životinjama

Prema novom zakonu dozvoljava se spolno iskorištavanje životinja

 

Novi Zakon o dobrobiti životinja koji je predložila Ione Belarra, španjolska ministrica za socijalna prava i Agendu 2030. iz redova stranke progresivističke stranke Podemos (Možemo) dekriminalizirat će seksualni odnos sa životinjama ukoliko rezultat istoga ne budu ozljede po životinje.

Općenito, ovim se zakonom pooštravaju sve kazne za zločine koji uzrokuju ozljede ili smrt bilo kojeg kralježnjaka, kao i njihovo napuštanje. Međutim, bestijalnost, spolni odnos sa životinjama, koji se do sada smatrao kaznenim djelom, prestat će to biti s reformom Kaznenog zakona o zlostavljanju životinja odobrenom u Kongresu 9. veljače, sve dok takvo ponašanje ne uzrokuje ozljede životinje.

Reformom Kaznenog zakona nedavno odobrenom u Kongresu, briše se članak 337 i uvodi se novi pod naslovom: “Zločini protiv životinja” te glasi:

Kaznit će se kaznom zatvora od tri do osamnaest mjeseci ili novčanom kaznom od šest do dvanaest mjeseci te kaznom posebne zabrane prava od jedne do pet godina za obavljanje zanimanja, obrta ili obrta glede životinja, posjedovanje životinja kojim se, izvan zakonom propisanih radnji, bilo kojim sredstvom ili postupkom, uključujući radnjama spolne naravi, uzrokuje ozljeda kralježnjaka zbog koje je potrebna veterinarska obrada”.

Drugim riječima, spolno iskorištavanje životinja eliminira se kao samostalno kazneno djelo. Od sada će biti kažnjivo samo u slučaju da ozlijedi životinju, prenosi Libertad Digital.

Španjolska ministrica tvrdi da djeca mogu imati odnose s kim god žele ako postoji pristanak

Podsjetimo, prošle godine ministrica jednakosti iz iste stranke ustvrdila je tijekom parlamentarne rasprave o pobačaju i ‘reproduktivnim pravima’ da djeca mogu imati seksualne odnose s kim god žele ako postoji pristanak.

Ali razgovarati o spolnom odgoju, na primjer, što je pravo dječaka i djevojčica, bez obzira na to tko su im obitelji”, rekla je Montero. ”Svaki dječak, svaka djevojčica, svako trans dijete u ovoj zemlji ima pravo upoznati svoje tijelo, znati da nijedna odrasla osoba ne može dodirivati ​​njihovo tijelo ako oni to ne žele, i da je to oblik nasilja”.

”Imaju pravo znati da mogu voljeti i imati seksualne odnose s kim god žele, na temelju obostranog pristanka”, ustvrdila je tada. (Izvor: Narod)

logicno.com/hrana-zdravlje/spanjolska-ce-dekriminalizirati-spolne-odnose-sa-zivotinjama.html

Povezane objave

AFORI(ZORANI)ZMI – Prepoznali crvene

HF

Hipotireoza – poremećaj funkcije štitnjače

HF

Pravo na izražavanje naše kršćanske vjere je na kocki

hrvatski-fokus

Teorija o životu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više